Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewewewe

czy Paranormal Activity jest naprawdę taki straszny?

Polecane posty

Gość wewewewe

Czy mogę go obejrzeć? Dodam że mieszkam sama i ogolnie boję się po horrorach :P Ale może nie jest taki zły? :>

Gość lepszy jest entity
🖐️

Gość arrabica
jest straszny

Gość ta niedobra pupa
polecam Martyrs...

Dosc dobrze zrobiony, osobiscie bardzo sie nie balem ale kolezanki piszczaly wiec chyba dziala :)

Gość amirabella
Wcale nie jest straszny. Mijescami nudny, trochę rozlazły. Nic ciekawego, ale zmęczyłam go do konca.

Gość wewewewe
Po horrorach mam jakeiś schizy i np. przed snem zaglądam pod łózko i śpię przy zapalonej lampce. :) Więc co, nie powinnam oglądać? Chcę obejrzeć fajny film, który podniesie mi adrenalinkę, ale taki po ktorym będę mogla zasnąć spokojnie :) Np. po Ringu nie mogłam :(

Gość ta niedobra pupa
TO polecam Sztorm stulecia , tylko jest długi - ponad trzy godziny.

Gość wewewewe
łeee, sztorm stulecia widzialam (jestem fanką Kinga). Martyrs też. Martyrs nie był straszny, tylko brutalny.

Gość kulka***
jasne ze jest na faktach, to jest dokument nawet, wiecie może coś o tych zakończeniach filmu bo podobno jest ich kilka

Gość amirabella
Bardziej się miejscami bałam na filmie Wrota do Piekieł. Też z nowszych. Miejscami śmieszny, miejscami trochę obrzydliwy a miejscami straszny:)

Gość kulka***
i jak go zobaczyłam to też miałam schizy że ktoś mi po pokoju bedzie chodził ale zobaczyłam go, często tak mam ze zobacze horror a później żałuje ze go zobaczyłam

Gość wewewewe
Wrota do piekieł tez widziałam :> Fakt, momentami straszny i potem bałam się iść do WC, ale następnego dnia zapomniałam. Na marginesie - śmieszny był trochę. Trup wypadający z trumny, i te odgłosy kreskówkowe, np. jak laska była w grobie i krzyż na nią spadł, to odgłos był "bang!" - brakowało jeszcze ćwierkania ptaszków jak w kreskówkach. :)

Gość wewewewe
"wiecie może coś o tych zakończeniach filmu bo podobno jest ich kilka" Ja mam własnie film z alternatywnym zakończeniem. Ale nie wiem jakie jest.

Gość ta niedobra pupa
No wg mnie MArtyrs miał straszną tresc, a co do sposobu jej pokazania - to mógł być jeszcze sto razy bardziej drastyczny... Z kinga warto obejrzeć jeszcze czerwoną róże, Langoliery, Lśnienie, Mgłę..., ucznia szatana

Gość wewewewe
"często tak mam ze zobacze horror a później żałuje ze go zobaczyłam" Właśnie o to mi chodzi. Nie chcę żałować że go objerzałam. A jestem raczej z tych strachliwych. :P Boję się potem stworów i duchów (chociaż w nie nie wierzę, hahaha)

Gość wewewewe
"czerwoną róże, Langoliery, Lśnienie, Mgłę..., ucznia szatana" Widzialam, widziałam, widziałam, widziałam, widziałam. Widzialam wszystkie filmy na podstawie Kinga. :) Dziwi mnie czemu Mgła zebrała tak niepochlebne recenzje - moim zdaniem był świetny. I nawet lepsze zakończenie niż w oryginalnym opowiadaniu.

Gość ta niedobra pupa
Jak ktoś lubi horoory to bardzo mi się podobał Wolf creek - i jest na faktach...

Gość wewewewe
wolf creek widzialam, ale dość dawno. Ale to był horror? Przecież nie było nic nadprzyrodzoenego, więc thriller. :)

Gość kulka***
ja widziałam ten że siedziała przy łóżku po tym jak zabiła tego chłopaka i przyszła policja i ją zabili i inna wersja jest że pocina sobie żyły przed kamerą czy jakoś tak. ma może ktoś link

Gość ta niedobra pupa
A stukostrachy, bastion, cmętarz dla zwierzaków? Co do Mgły - wolałam zakończenie kinga...

Gość wewewewe
"stukostrachy, bastion, cmętarz dla zwierzaków?" Wszystko, kochana. :) Nie ma absolutnie ani jednego filmu na podstawie Kinga którego nie widziałam (podkreslam, jestem jego wielką fanką, czytalam wszystkie książki, oglądalam wszystkie filmy).

Gość ta niedobra pupa
thrillery w typie gore określa się mianem horrorów - choć z def. to bardziej trillery... Fajny też był norweski Hotel zła i Manhunt.

Gość ta niedobra pupa
Ja prawie wszystkie... Ostatnio tez spodobała mi się Maglownica... A w marcu ma wyjść nowa jego książka "Pok kopułą". Już się napalam. :)

Gość kulka***
wewewewe ty jesteś strachliwa??? Ja połowy z wymienionych filmów nie widziałam, nie słyszałam nawet o nich :)

Gość wewewewe
Jeśli chodzi o ostrzejsze, brutalne filmy, podobało mi się np: Ostatni dom po lewej, Najście, Seek. Ostatnio widziałam azjatycki Grotesque - to dopiero byla jazda! Przebijanie gwoździami jąder, wycinanie oczu, penisa. Widzialam też te wszystkie słynne Guinea Pig, Men behind the sun, Salo czyli 100 dni sodomy itd. No ale to typowe gore.