Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna pinezka

NIENAWIDZE TEJ NOWEJ MOJEGO FACETA

Polecane posty

Gość tak tu są samii święci którzy
uważają,że powinnać sie poswięcić dla jakiejś obcej dziewuchy bo będzie mieć dziecko :O To co z tego??Jak sie puszczała,to nic dziwnego,że będzie mieć,mogła uważać co robi z niedawno poznanym facetem :O

Gość Ja tam świeta
nie jestem ale aż taka pojeebana też nie

Gość NORALNA SUCZ Z CIEBIE
ROZJEBAŁAŚ SWOJE MAŻEŃSTWO, ROZPIERDZIELIŁAŚ SWOJEMU DZIECKU ZYCIE, JEGO DZIECKU TEŻ I TERAZ JAK MA SIE POJAWIĆ NOWE TEŻ CHCESZ JE ROZJEBAĆ, PO PIERWSZE TO SKORO ON SIE TAK NIE MOŻE ZDECYDOWAĆ TO MOŻE TY SIĘ ZDECYDUJ, NIE DAJ O SWOIM ŻYCIU DECYDOWAĆ FACETOWI. PO DRUGIE SKORO ON SIĘ TAK WAMI BAWI TO DLACZEGO NIE MASZ GODNOŚCI I SIE NIE WYCOFASZ Z TEGO, PO TRZECIE JESTES PRZEZ NIEGO OSZUKIWANA...ODPOWIADA CI TO? PO CZWARTE ON SAM NIE ROZWALI TWOJEGO MAŁŻEŃSTWA...ZROBILIŚCIE TO RAZEM. A W OGÓLE TO TY CHYBA NIE WIESZ CO TO MIŁOŚC PRAWDZIWA. NO I POMYŚL TROCHĘ O INNYCH A NIE TYLKO O SOBIE CHOLERNA EGOISTKO I MOŻE TROCHĘ SIĘ ZAJMIJ SWOIM DZIECKIEM A NIE ZA FACETEM LATASZ JAKBYŚ CIECZKE MIAŁA....

Gość HEHEHEHEHEHEEEEEE
będziesz miała mało kasiory z tym chlopem bo będzie rypał na alimenty:D:D:D

A KTO POWIEDZIAŁ ŻE TAMTA MAŁO SIĘ Z NIM ZNAŁA? MOŻE AUTORKO OPISZ JAK DŁUGO NIE BYLIŚCIE RAZEM I CO DO TEGO DOPROWADZIŁO...JAK DLA MNIE TO JAKIEŚ CHORE UZALEŻNIENIE,ŻE PO TYLU ROZSTANIACH WRACALIŚCIE DO SIEBIE, ALBO JESTEŚ JAK PIES OGRODNIKA....SAMA GO NIE CHCESZ ALE INNEJ NIE DASZ.....A MOŻE CIEBIE NIKT INNY BY NIE ZECHCIAŁ CO....FAJNIE TERAZ BEDZIESZ MIEC....KOCHASIA Z 2 DZIECI KAŻDE Z INNĄ BABKĄ, ALE CZAD;)

Gość HEHEHEHEHEHEEEEEE
hahaha,masakra wspolczuje. w ogole ja bym nie weszla w zwiazek ja +facet+jego bachory+byłe żony/kochanki/sranki... idzcie w pizdu z takim czyms. rzeczywiscie swoja drogą musial cie bardzo kochac,ze mieliscie "krotka przerwe" a on juz kogos dupczyl i to do tego stopnia,ze spolodzil dzieciaka. eh

Gość taka jedna pinezka
Widze,ze nikt mnie nie rozumie.:( Nie wierze,ze u Was zawsze wszystko jest proste i nieskomplikowane!!!

Gość pinezka ile masz lat

Gość taka jedna pinezka
30

Gość HEHEHEHEHEHEEEEEE
ja Cię rozumiem...tylko faceta nie rozumiem...tak nie powinno byc...chwilowe rozstanie i juz nowa panna...i dziecko...przeciez zycie lubi robic takie niespodzianki ,powinien sie z tym liczyc

doznałam szoku,nie wierzę napewno mniej niż 20

Gość taka jedna pinezka
A Wy co do gimnazjum chodzicie wszyscy.? jakiego szoku to 30 letnia kobieta Wszym zdaniem to ma w kuchni tylko siedziec ? Prosze o powazne rady doswiadczone kobiety.

no ale nie uważasz,że to ty jesteś 'trochę' niepoważna?Chcesz radę-zostaw tego dziecioroba i znajdź sobie nowego faceta.

Gość taka jedna pinezka
Wiec radzicie by mu zyczyc szczescia?

Nie,ja ci życzę,zebyś dała sobie z nim spokój.Olej go,co cię obchodzi jego szczęście.

Gość alefajnie
Dlaczego winna jest "ta nowa" i to ją nienawidzisz? Winien jest on. Nowa pewnie nic o Tobie nie wie.A powinna się dowiedzieć i kopnąc go w d.

Mało to facetów łazi?A ty się uparłaś na takiego palanta.Co to za facet,co rozstaje się z dziewczyną na chwilę,w międzyczasie robi dziecko innej a potem kręci z obiema.Kobieto,opamietaj się,bądź dojrzała.

Gość alefajnie
Bo jesteście siebie warci .

Widze,ze nikt mnie nie rozumie. rozumiem, że jesteś zakochana i to Ci przesłania wszystko - ale to nie milosc ! Wiec radzicie by mu zyczyc szczescia? już dawno powinnas to zrobic

życzę szczęścia to ja tylko tej biednej dziewczynie, która dała się nabrać. tobie i jemu życzę tego samego co robicie tej dziewczynie. ona o niczym nie wie a ty masz świadomośc tego że kogos krzywdzisz i że sama jesteś oszukiwana i się na to godzisz? dlaczego nie odpowiedziałas na pytanie ile trwała a przerwa w związku?

Gość ty jej nienawidzisz a z ciebie
to co za jedna?? Wiesz że jest dziewczyna w ciąży i spotykasz się z nim po jaką cholerę?? Na złość jej nie zrobisz a on pobawi się i znowu Cię dla niej zostawi. Widocznie wie że mu nie odmówisz dlatego się z tobą spotyka.

Gość taka jedna pinezka
Mysle.ze jak bede chciala to bedzie dalej ciagnac na dwa froty.. Przerwa byla kilka miesiecy.okolo 4.

Gość suczo ty jedna
4 miesiące to nie jest mała przerwa. a ciebie tylko wykorzystuje do ruchania ależ ty pusta!!!!!!

Cztery iesiące to masa czasu... A nie wiesz, czy on nie znał jej wcześniej i nie urabiał już wtedy... Nowa na bank o tobie nie wie - ani o "przerwie" - licz sie z tym, że jej powiedział, że jest wolny, a nie, że ma przerwę...