Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błagam Bardzooooo

Kochane DAJCIE JAKIS PIEKNY WIERSZ, CYTAT

Polecane posty

Gość Błagam Bardzooooo

chcę wysłać osobie którą kocham. Z którą sie rozstałam. Błagam!

Gość Poetkaa
milczę wpatrzona w kotarę ciszy zawstydzoną powieką chroniąc bystre oko świtaniem przestrzeni na obrzeżach twego ciała - czuć cię i pojąć bez ciebie - wiesz o tym - w swoim półistnieniu będę niekompletna

Gość wierzyCIELKA
żeganj miły zjedz me gily nigdy cie nie pokocham boś wstrenty cham

Gość Poetkaa
bez ciebie noc straciła smak nie ma sensu cały świat .

"Stałam wpatrzona nieruchomo w Ciebie i patrzyłam jak odchodzi moje szczęście. Cichutko modliłam się żebyś jednak wrócił, obrócił się i zrobił jeden mały krok... I chociaż mówiłam "odejdź" myślalam zostań przy mnie, tak bardzo Cię potrzebuję... Nie usłyszałeś moich myśli,może byłeś już za daleko, może już tak się ode mnie odsunąłeś... Łza spłyneła, nie pierwsza, nie ostatnia... a jednak boli (...)

Gość xcbgdfhfh
Anna Wyszkoni Z ciszą pośród czterech ścian To moja wina Szukam odpowiednich słów Nie mogłam cię zatrzymać Może kiedyś wrócisz tu Czas leczy rany Ktoś otwiera cicho drzwi Karmi złudzeniami Tanią miłość daje mi Tak mijają dni bez Ciebie Z ciszą pośród czterech ścian Nie przekrzyczy jej mój strach Tak mijają dni bez Ciebie Każdy z nich jest taki sam Tęsknię już ostatni raz Czas dalej biegnie A ja ciągle w miejscu tkwię Chcę z nim biec do Ciebie Choć nie czekasz dobrze wiem To moja wina Wszystko mogło dłużej trwać Mogłam cię zatrzymać Staje z prawdą twarzą w twarz Tak mijają dni bez Ciebie Z ciszą pośród czterech ścian Nie przekrzyczy jej mój strach Tak mijają dni bez Ciebie Każdy z nich jest taki sam Tęsknię już ostatni raz Może ciepło twoich ust Może echo twoich słów Ukołyszą mnie do snu Na poduszce zapach Twój Nim otulam się do snu Chcę spokojnie zasnąć znów Tak mijają dni bez Ciebie Z ciszą pośród czterech ścian Nie przekrzyczy jej mój strach Tak mijają dni bez Ciebie Każdy z nich jest taki sam Tęsknię już ostatni raz

Gość Poetkaa
czarna porzeczka : piękny wiersz ! daj więcej :)

jestem pod wrazeniem gdy rano widze twoje posty gdy nie masz juz pod nosem krosty gdy smarujesz kasze maslem spalonym na patelce gdy wyjmujesz po winie stare korki trzymane w butelce gdy ekscytujesz sie kazdym swoim postem zapominajac zrobic porzadek ze swoim zarostem uwielbiam cie jak snieg zeszloroczny jak radio zgaszone w ciszy nocnej jak eklerka z kieszeni wyjetego trzepnietego z buta jak kocha swoich podwladnych sam diabel boruta o tak!

Czekam, żeby pojawił się w progu, żebym mogła się do niego uśmiechnąć. To on zeszył moje serce." "Wiesz, że czekam na ciebie każdego dnia, jutro będę czekał także."

Gość znalezione gdzies
Czy słyszysz ....? To mój ból, co słonym spada deszczem Ból tęsknoty.... Co już było, a co zdarzyć się może jeszcze ? Smutek oczu, zatopiony w ich błękicie. Moim życiem było Twoje zycie Myślałam : Moje szczęscie nie zna granic ! Wszystkie złe życzenia miałam za nic .... Nagle zabrał Ciebie głos z oddali, To jej czarne oczy Ciebie mi zabrały i usta, czerwieńsze, niż moje... Nie ma już nas, już nie ma nas dwoje ! A ja ciągle oczekuję Twych powrotow, śmiechu radosnego, błysku w oku, I poranków, kiedy nic nie trzeba robić... trzymając się za ręce, liczyć obłoki. Teraz szukam Ciebie w moich wierszach, Szukam Ciebie w oczach tego dziecka... które da Ci kiedyś Ona Ten owoc, ktory miał owocem być mojego łona.

Ktoś pogniótł mi skrzydła, zabrał aureolę, pobrudził ręce (...) byłam kiedyś aniołem, pamiętasz? Dziś nie potrafie nawet powiedzieć, gdzie leży niebo.

Gość wierzyCIELKA

- ' chciałabym z Tobą pójść, lecz nie umiem stawiać kroków nie pamiętam już jak mam czytać z Twoich oczu. ' -czy pamiętasz tamte beztroskie dni, tamte noce...? - "ja jestem przecież jak noc, Ty jesteś jak dzień i już zawsze tak będzie..." -Chcialbys...wiem o tym. Tez bym chciala. Szkoda tylko ze nie chodzi nam o to samo.

Goya - Od Wschodu Do Zachodu 2009 żaden głos nie zastąpi twoich słów, żaden wzrok nie przenika tak, jak twój... innych żart nie rozbawi mnie do łez, najsmutniej mi, gdy bez ciebie muszę być... smutek jak ocean, powoli oddech zabiera, jego fale unoszą mnie... żaden czar nie zadziała na mnie tak, jak urok słów, które płyną z twoich ust... żaden blask nie rozjaśni mego dnia, jeśli w nim twego uśmiechu brak...

Gość jak wy tacy wrażliwi jestescie
Kocham tę naszą codzienność. Te momenty, które znam na pamięć. Chwile, które mogę przewidzieć. Mimo to ja na święto czekam na nie. Ref.(x2) Żyję chwilą najpiękniej jak się da. To łatwe gdy Ciebie mam. Kocham nasze chwile zwyczajne te godziny cudowne banalne. Nasze twarze wieczorno poranne znane tylko nam. Ref.(x2) Żyję chwilą najpiękniej jak się da. To łatwe gdy Ciebie mam.

Łatwiej Ci wyjechać, kiedy masz pewność, że zobaczysz czyjąś twarz wytęsknioną, kiedy wrócisz. Łatwiej Ci powracać, kiedy wiesz, że miejsce masz, które dobrze znasz i dzielisz je z kimś bliskim. REF.: Bo nie sposób, dla siebie tylko żyć, najpiękniejsze potrzebnym komuś być. Bo nie sposób, w samotności żyć, ooo, o. o. o..o.. Łatwiej Ci wylewać morze łez, gdy pewność masz, że ktoś wysuszy je, zanim w smutku się zatracisz. Łatwiej ci docenić szczęście, gdy gdy kogoś masz, z kim dzielisz się nim jak najlepszym prezentem. REF.: Bo nie sposób, dla siebie tylko żyć, najpiękniejsze potrzebnym komuś być. Bo nie sposób, w samotności żyć, ooo, o. o. o.... Bo nie sposób, w samotności żyć, najpiękniejsze potrzebnym komuś być.

Mam dla ciebie niespodziankę, to pudełko czekoladek. Byśmy mogli usiąść razem, słodkie słówko szepniesz czasem. Możesz mówić bez umiaru, możesz śpiewać, jeśli umiesz, jeśli zechcesz pocałujesz, gdy zamilkniesz wiem, że dla mnie. REF.: A ja oprę się o Twoje ramię i, i niech na zawsze tak zostanie. A ja oprę się o Twoje ramię i, i niech tak zostanie. W każdej sukni, którą nosze, zadomowił się Twój zapach, zapach słodkich czekoladek, tęsknię za nim. Możesz mówić bez umiaru, możesz śpiewać, jeśli umiesz, jeśli zechcesz pocałujesz, gdy zamilkniesz wiem, że dla mnie. REF.: A ja oprę się o Twoje ramię i, i niech na zawsze tak zostanie. A ja oprę się o Twoje ramię i, i niech tak zostanie. x 2 Oprę się o Twoje ramie. Oprę się… .