Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiajaca sie przyszla ma

Który wózek? Jumper X czy arte 3x3??

Polecane posty

Byłabym wdzięczna za opinie i pomoc w wyborze :)

Rozmawiałam z Panią w sklepie i ona osobiście doradzała ten drugi czyli arte3x3. Mówiła, że praktycznie niczym się nie różnią te dwa wózki, a ten arte jest tańszy... no i nie wiem już sama...

rzeczywiscie sa badzo podobne-maja te same funkcje, przekladana raczke, skretne pompowane kola itp. Rzeczywiscie roznia sie glownie cena. Oba sa super. sama szukam od kilku dni wozka obejrzalam juz kilkaset i ,mam metlik w glowie. ale chyba kupie ten: http://www.allegro.pl/item920905393_nowe_wozki_vajper_obrotowe_kola_32_kolory_gratis.html tez ma te wszystkie funkcje i jest tanszy a ja chce kupic taki do 600zl.

Za taką cene to super :) Ja szukam z inną gondolą. Z taką jak w tych moich co zmieściłam :) i z fotelikiem od razu :) Ale Twój jest jak najbardziej ok :)

Gość ćma ćmę goni
Mam jumper x i jestem bardzo zadowolona super sie go prowadzi jest zwrotny :) Dobry na snieg i wszlekie nierówności terenu ,których u nas nie brakuje:)

Gość brodźiQQQQQQQQQ
osobiście polecam jumpera , arte ma przednie koła o ile widzę mogę się mylić piankowe , ostatnio widziała podobny wózek i mama ,która go prowadziła miała kłopoty ze zwrotnością na śniegu .... ale decyzja należy do Ciebie .

No właśnie Jumper jest jednak firma bardziej hmm... "znaną" i ma o wiele więcej pozytywnych opinii :) A 200 zł w tą czy w tą przy zakupie wózka już nie robi mi tak wielkiej różnicy :) Jednak chyba będzie Jumper :) Dzięki za odpowiedzi :) Jeszcze z chęcią posłucham opinii innych mam :)