Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pietruszkamarchew

tabletki antykoncepcyjne, za wczesnie wziete

Polecane posty

Gość pietruszkamarchew

czesc, wczoraj pierwszy raz bylam po tabletki antykoncepcyjne, niestety chyba przez te nerwy, zle zrozumialam ulotke i wziełam tabletke odrazu wczoraj, a teraz wiem ze powinnam poczekac do 1 dnia okresu, nie wiem co mam robic, brac dalej czy przestac i 1dnia okresu wziasc 2tabletke? dzwonilam do lakarza i powiedzial zebym przestala i dopiero 1 dnia okresu abym wziela ta druga, mozna tak? dodam ze okres mam miec 11marca.

Gość zacząć jak dostaniesz okres
ale nowe opakowanie, bo 1 tabletki ci zabraknie i wtedy nie będzie zachowanej antykoncepcji. Nieżle musisz być zakręcona skoro wzięłaś kiedybądź...

Gość słuchaj lekarza a na przyszłoś
czytaj ulotke zanim coś lykniesz. Nie bierz dalej

Gość pietruszkamarchew
słuchaj lekarza a na przyszłoś czytaj ulotke zanim coś lykniesz. Nie bierz dalej Czyli zacząc od 2tabletki 1dnia tak? i antykoncepcja bedzie poprawnie działac?Czy dopiero wyrówna sie podczas drugiego opakowania? dodam ze sa to tabletki które biore bez przerw...

Gość pietruszkamarchew
NIE STAC MNIE NA NOWE OPAKOWANIE PONIEWAZ KOSZTUJE ONO 50ZŁ

Gość zacząć jak dostaniesz okres
skoro cię bardziej stać na dziecko niż na nowe opakowanie, to nie bierz w ogóle. Po co marnować kasę bez sensu. Myslisz, że po jednym opakowaniu będziesz zabezpieczona raz na zawsze?

Gość pietruszkamarchew
nie uwazam tak, ale jesli 1dnia okresu wezme 2tabletke (sa to tabletki tak jak wspominałam ktore biore bez przerw) to czy drugie opakowanie juz zabezpieczy mnie całkowicie? wiem ze 1 opakowanie nie zabezpiecza w 100%