Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niziutkkaa20

Lubicie niskie dziewczyny z dużym biustem?

Polecane posty

Nie jestem lesbijką. Co nie zmienia faktu, że jedne dziewczyny mi się z wyglądu podobają, inne nie. Można to zaokrąglić do zazdrości - jeśli mi się podoba, to jej zazdroszczę.

Gość niziutkkaa20
aha. chłopacy w dzisiejszych czasach mają takie wymagania co do wyglądu, że można się załamać :/

Gość maciek....
No to nie jest źle, ale mogła byś trochę zgubić, te 4-5 kg :P

Gość niziutkkaa20
no właśnie wiem, że muszę.

Gość maciek....
Tz trochę brzuch jest, ale ogólnie to nawet nawet.

Gość niziutkkaa20
a co wy myślicie że jak się pójdzie do dobrej krawcowej to nie wyszyje ładnego stanika? :/ i one się raczej znają na rozmiarach a poza tym w sklepach jak przymierzam to DD mi idealnie pasuje, gorzej z tym pod biustem i właśnie dlatego mi szyją ładnie krawcowe...

Nie wiem, jak krawcowe, ale panie w sklepie powinny się znać na rozmiarach, a nawet jedna na 10 się nie zna.

Gość niziutkkaa20
a poza tym to to, że na necie są pokazane babki które mają dobrze dobrany to oznacza, że ja nie mogę? :/

Gość kobiety som glupie
dlaczego kobiety musza sie dowartosciowywac przez internetowe fora brzydkie laski jak np ta http://tnij.org/glupiasucz wstawiaja swoje zdjecia a pozniej placza ze nikomu sie nie podobaja

"a poza tym to to, że na necie są pokazane babki które mają dobrze dobrany to oznacza, że ja nie mogę" Nie, ale podajesz sprzeczne informacje. Albo nosisz dobrze dopasowany, albo masz duże piersi. Sama wybierz, co Ci się bardziej podoba.

Gość baskant
To oznacza, że właśnie ty też możesz mieć dobrze dobrany rozmiar :P A tak nawiasem mówiąc nawet nie napisałaś jakie "DD" ci pasuje, bo zależnie od obwodu do jakiego to dd jest doczepione miska ma inną wielkosć (pozostając stanikiem na nie duży biust)

Gość niziutkkaa20
o boże mam 75 pod i miske DD i mam większe od rówieśniczek więc chyba mam duże... :/

Gość niziutkkaa20
te verde: o co ci chodzi? myslisz, że jak ktoś ma duży biust to nie może mieć dopasowanego stanika? ;?

Gość niziutkkaa20
75 pod biustem

Może, ale wtedy nie ma miseczki d. Tak trudno to zrozumieć? To prawie tak, jakbym powiedziała, że mam duży biust, noszę 70a :classic_cool:

Gość baskant
No to przed chwilą pokazałam jak wygląda 75DD - to małe piersi. Żeby ten biustonosz był na ciebie dobry musiałabyś mieć w obwodzie pod biustem z 80 cm, a w biuście 16-17 cm więcej.16 cm różnicy między obwodem pod biustem i w biuście trudno nazwać dużymi piersiami...

Gość niziutkkaa20
co ty gadasz? jak nie można jak ja tak mam... mam spora roznice w cm pod biustem i w biuscie... :/

Gość niziutkkaa20
no to może te na necie są inaczej szyte... ja mam 75 pod biustem i ok. 110 w biuście.

Gość baskant
No to nie masz rozmiaru 75DD na pewno. Nie możesz mieć dużego biustu i nosić stanika przeznaczonego na mały biust :D Ile masz pod biustem i ile w biuście?

Gość niziutkkaa20
pisałam to przed chwilą!!! 75 POD i ok. 110 W biuście. :/

Gość niziutkkaa20
wg mnie DD to duży ale dobra :/ przynajmniej u mnie w sklepach...

Gość niziutkkaa20
o co wam teraz chodzi? chcecie mi udowodnić, że mam źle dobrany stanik czy nie mam duzego biustu? :/

Próbujemy Ci pokazaż,że masz źle dobrany stanik. Chyba nie sądzisz, że będziemy się upierać, że 110 cm w biuście to mało ;)