Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niziutkkaa20

Lubicie niskie dziewczyny z dużym biustem?

Polecane posty

Gość Mmartuś....
Nic ci nic nie wmawia:) po prostu stanik dobiera się na podstawie wymiarów i te które podałaś, po prostu nie bardzo pasowały do rozmiaru stanika. Dziewczyny się znają na tym lepiej niż ja. Ja wiem, że powinnam obecnie zmienić stanik, ale się wstrzymuję jeszcze z kupnem, bo jestem na diecie i chudnę, a dobry stanik to nie tania rzecz, więc zainwestuje po diecie.

Gość niziutkkaa20
a poza tym mowilam juz ze szyje u krawcowej sobie staniki i ze DD mi pasowal w sklepie to moze byl zly rozmiar, ale nie sadzisz ze jak szyje u krawcowej to mam dobry? ;/

te verde, ja też nie będę przekonywać na siłę ;) Co ważne napisałam jasno i mądra osoba zrozumie ;) A jak nie to jak napisano wyżej: nie mój biust zwisa i obwisa ;)

Gość specjalist
ta verde , ale Ty jestes głupia , az mi Ciebie zal ...

Gość niziutkkaa20
dobra skonczmy to rozmowe, poczytam sobie na temat tego dobierania stanikow i moze dojde do wniosku ze macie racje a jak bedziecie mieli to z gory przepraszam.

Gość niziutkkaa20
ale watpie...

Nie niskie owszem ale wole mały biust i mała pupę ^^ sportowa figura jednym słowem taka biegaczka ^^

Niziutka, szyjesz, szyjesz... przeczytałaś to co Ci wcześniej napisałam o dopasowaniu? Wszystko jest naprawdę OK? Bo ja w staniki od "krawcowej" to jeszcze mniej wierzę - w Polsce oprócz Ewy Michalak dobrej gorseciarki nie odnotowano, i taka wciskająca 110 cm biustu w 75DD dobra na pewno nie jest. Poza tym ta gorseciarka może szyje takie cudeńka: http://balkonetka.pl/katalog/bra/panache-cleo-brooke-3 http://balkonetka.pl/katalog/bra/curvy-kate-portia-35 http://balkonetka.pl/katalog/bra/freya-arabella-58 Wątpię :D

Gość ta niedobra pupa
Ja nie rozumiem tych rozmiarów, tez jestem niska, pod biustem mam 75, w biuście jakieś 96 cm i nosze miskę C...

No to o jezus maria zapraszam do sklepów ze "stanikowej mapy" i na Lobby Biuściastych ;)

ta niedobra pupa,a powinnaś nosić 70G w markach kontynentalnych, 32F(70F) w brytyjskich - czyli też zapraszam do lektury Stanikomanii, na Lobby Biuściastych i do sklepów ze stanikowej mapy :)

Gość tomek86
niziutka a moglibysmy o tym porozmawiac na jakims privie? np gg? albo mail? 1712756 Tomek

Gość tomek86
zapraszam tez 87ona @ era68@interia.pl

Gość wrwerwerwe
biust duzy od nadwagi to nie to. A jak jstes niska, to aboslutnie nie mozesz miec nadwagi, musisz byc idealna... zeby dobrze wyglądac przy niskim wzroscie trzeba byc krychym, czyli koniecznie schudnij

Gość kmilab
Ja pieprze czym tu sie podniecac 75dd masakra dziewczyno jestem wyższa od ciebie o 5 cm i mam mniejszy biust ale wcale ci nie zazdroszcze. Jakbym miała taki biust to chyba musiałabym wyrzec sie jakich kolwiek aktywnosci fizycznych typu bieganie no chyba ze leżałbym jak pokorna locha w łożku czekajac wypięta na faceta masakra!

Gość raczej wolimy
wolę wysokie Z NIEKONIECZNIE DUŻYM BIUSTEM, ALE JĘDRNYM: