Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niziutkkaa20

Lubicie niskie dziewczyny z dużym biustem?

Polecane posty

Gość niziutkkaa20
ale może nie wiecie, że wszędzie różnie szyją, ja raz widziałam miseczke co pisało a a wyglądało jak c...

Gość baskant
Ale jaki A i jakie C? 80A jest większe (pojemniejsze) niż 70C :D

Gość niziutkkaa20
ja noszę DD i mi pasuje raz zdarzyło się, że E miałam, ale mówie wam przeciez że różnie szyją.

Jestem niska (160 cm.) i biust mam, jak na swoją figurę, chyba większy (miseczka D), fakt, wolałabym mieć dłuuugie szczupłe nogi i węższe biodra, ale biust i wąska wyraźnie zaznaczona talia jak na razie zupełnie mi wystarczają :P

Nie ma miseczki A i C. I nie chodzi o to, jak szyją, bo to oczywiste, że małe różnice są, ale nie 20cm. Jeśli zaś chodzi o sklepy, po prostu większość woli wmawiać 80% kobiet, że mają 75b, zamiast się rozdrabniać na 70e, 65f, 65e, 70d i tak dalej. A że wiele kobiet, jak Ty, nie zna się na tym - te sklepy dobrze na tym wychodzą. Przy takim biuście radziłabym poważnie przyjrzeć się kwestii dobierania stanika.

Ah, to głupio wygląda, pisząc 'nie ma miseczki A i C' miałam na myśli, że to nic nie znaczy, w oderwaniu od obwodu, jak koleżanka pisała - 85a jest pewnie większe niż 65 G.

Gość niziutkkaa20
kuźwa ja się tylko pytałam czy się ludziom podobają dziewczyny niskie z duzym biustem a Wy się tu czepiacie jakiegoś stanika... nie rozumiecie tematu postu... mam dobrze dobrany i możecie wierzyć lub nie a poza tym co was to obchodzi? mam DD i mam dobrze dobrany :/

Gość Mmartuś....
Ale Ty masz problemy dziewczyno(do autorki). Rozumiem, że jak faceci takich nie lubią to zamierzasz nagle urosnąć , czy pójść na rozciąganie, aby wzrost był większy i przy okazji jeszcze zmniejszysz cycki;/ Sądzę, że jest dużo gustów i jednemu facetowi się ta podoba innemu tamta. Tak samo jest z upodobaniami kobiet.

Gość rozsmieszoona
hahaha :) ale boska dyskusja! ;D

Gość niziutkkaa20
zazdrościsz mi do sama nic tam nie masz... może nadrabiasz innymi rzeczami...

Gość niziutkkaa20
rozsmieszona: a kto ma wg ciebie rację?

Rozśmieszona - teraz to dopiero jest śmiesznie. Niziutka - zazdroszczę, kilka cm więcej chciałabym mieć, choć nie aż tyle, co Ty, nawet przy moim wzroście. Ale skoro tak Cię obraża to, że chcę Ci dobrze doradzić, przepraszam.

Gość wysoka z duzym biustem
gorzej jak jestes wysoka i masz duzy biust im nizej ziemi tym lepsza rownowaga, wysokie z cyckami maja rownowage zaburzona http://tnij.org/opendirectif

Gość niziutkkaa20
bo ty myślisz, że ja nie wiem jaki rozmiar kupuje i ze nie wiem jaki jest dobrze dobrany...

Wiesz, jaki kupujesz, ale nie wiesz, jaki jest dobrze dobrany. Dam Ci już spokój, jeśli tylko nie będziesz się do mnie bezpośrednio odnosić, obiecuję.

Gość baskant
Te verde, ja też pasuję, nie moje cycki się niszczą zwisając i dyndając w koszmarnie niedobranym rozmiarze :D

Gość niziutkkaa20
a ty nie wiesz ze w roznych sklepach sa inne...

Gość Mmartuś....
Sama mam raczej większy biust choć nie jakiś maga. W sumie jakbym go nie miała to i tak wolałabym nadrabiać rozumem niż tym co mam w staniku.. hahaha Jak sądzę to cycki chyba w Twoim przypadku nadrabiają brak inteligencji. Dziewczyny chciały ci tylko pomóc, a Ty musiałaś za to im niekulturalnie odpłacić.

Gość niziutkkaa20
kuzwa nawet nie można się zapytać czy lubią niskie dziewczyny z dużym biustem bo od razu bd się wpierdzielać jaki ile pod biustem a po chuja ja w ogole wam to pisalam moglam powiedziec ze nie podaje takich info i juz...

Martuś - chciałam już nawet napisać, że nie była niekulturalna, i patrz, nawet tego teraz nie mogę..

Gość niziutkkaa20
nie chodzi mi o to, że mi doradzaja ino o to, ze nie widzieli mnie w staniku i wmawiaja mi ze mam zle dobrany!

niziutkkaa20, dziewczyny mają rację: przy tych wymiarach 75DD NIE MOŻE być na Ciebie dobrze dobranym rozmiarem (a źle dobrany rozmiar = niewygoda, brzydka sylwetka i obwisanie piersi z braku podtrzymania), sama za chwilę to stwierdzisz ;) Załóż stanik poprawnie: zapnij na zewnętrzną haftkę, nałóż miseczki w pochyleniu wygarniając biust spod pach do miseczek ( tak jak to opisano tu: http://stanikomania.blox.pl/2009/02/Jak-zalozyc-stanik.html ), wyreguluj ramiączka żeby były lekko napięte – nie mogą spadać, ale i nie mogą wbijać się w ramiona I teraz zobacz: - czy zewnętrzne końce fiszbin celują w środek pach (powinny)? - czy wewnętrzne końce fiszbin przylegają dobrze do mostka między piersiami (powinny przylegać, odstawanie to podstawowy objaw za małej miseczki. Foto: http://stanikomania.blox.pl/2008/11/Gdzie-zaczyna-sie-piers.html ) - czy nie ma bułek nad linią miseczki i pod pachą (bułki = za mała miska)? - czy obwód jest równoległy do podłogi i zapięcie nie podnosi się ani o centymetr z tyłu (przez cały dzień – stanik mamy założyć rano a on ma pozostać w tej samej pozycji do wieczora; podnoszące się zapięcie = za szeroki obwód = brak podtrzymania = obwisające piersi): http://stanikomania.blox.pl/2008/08/Obwod-to-podstawa.html I jeszcze polecam zobaczyć, co daje zmiana źle dobranego „DD” na dobrze dobrane 70H („gruba baba” z biustem w okolicach pępka zmienia się magicznie w zgrabną dziewczynę z talią i zgrabnymi, uniesionymi piersiami): http://stanikomania.blox.pl/2008/02/Biust-osiemnasty-czyli-pozegnanie-z-DD.html http://stanikomania.blox.pl/2007/08/Kwestia-rozmiaru.html

Best bra - powodzenia życzę, może Tobie się uda. I przy okazji - dziękuję, bo to chyba od Ciebie wiem o sztuce dobierania staników - mało, ale coś wiem :)

Gość niziutkkaa20
no to w takim razie przepraszam, ze mniej wiem czy mam dobrze dobrany czy nie i ze cycki mi wylaza na wierzch... NIE WYLAZA

Ja widziałam dziesiątki dziewczyn w stanikach, i nie muszę widzieć Ciebie. ZNając Twoje wymiary i wiedząc, że nosisz 75DD mogę na 200% stwierdzić, że to jest w Twoim przypadku rozmiar źle dobrany (bo 75DD jest na 96-97 cm w biuście, Ty masz 110 cm w biuście, więc gdzie upychasz te prawie 15 cm piersi, które do miseczek 75DD zmieścić się nijak nie mogą?).

Gość niziutkkaa20
a czy każdy stanik jest taki sam? :/ w KAZDYM sklepie?

Niziutka - jeśli napiszę Ci, że mam 130 cm w biodrach, będziesz wiedziała bez patrzenia na mnie, że jestem co najmniej spora. Tak samo jest ze stanikami. Twój wzrost też możemy sobie wyobrazić na podstawie tych kilku cyferek, które podałaś.