Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkalilalilu

Czemu to tak boli!

Polecane posty

Gość lilkalilalilu

jestem z chłopakiem 15 miesięcy. ja mam 18 lat, on 20.. nasz związek jest strasznie burzliwy, często się kłócimy, bardzo często. on nie może w końcu dorosnąc... nie może.. koledzy, osiedle są dla niego super ważni, ja staram się to rozumiec, ale nie akcpetuje tego ! to patologia, jaranie, picie na ławkach, nie podoba mi się to.. okłamuje mnie przy tym.. potrafi byc czuły, dobry, ale jak przychodzi weekend, a my się nie widzimy to ja odchodzę od zmyslów co i gdzie robi, w ogole mu nie ufam, ale kocham go bezgranicznie... chciałabym żeby był jak każdy inny facet.. zaskakiwał mnie, chcial spedzac dużo czasu ze mną, a czasami mam wrażenie, że ja mu nadskakuję, że go prosze o spotkania, jak olewam to może i stara się bardziej, ale potem i tak wszystko jest jak dawniej.. spi do południa, nie zdał matury, nie ma pracy ... i co ja mam robic.. dawałam mu już tyle szans..jestem wrakiem człowieka, jestem nieszczęsliwa a jednak taka szczęśliwa ze go mam ... to sprzeczne, ale tak czuję.. co ja mam robic, no co ?!?!?!?!?!:(

Gość lilkalilalilu
no kurrwa odpowie mi ktos

Gość lilkalilalilu
to wyżej to podszyw ;/

Mówiłam, że ten wyżej to podszyw. Na czym opierasz stwierdzenie, że brakuje mi jeszcze dużo do dorosłości..? dorosłosc polega na tym, że ja jestem wierna, dobra kochana, a on mi mówi KOCHANIE, IDE SPAC, a tak naprawdę wychodzi na osiedle do koleżków...i co ? ja mam akceptowac to, byc wyluzowana, niby wielkie nic?

Gość lilkalilaliluliliu
no juz jakas zaczernila sie ......czemu to robisz, to ja jestem autorka ...i przepraszam za bluzgi, ale jestem wnerwiona !

Daruj sobie, dobrze??? naprawdę nie mam ochoty na takie infantylne żarty. Nie jestem do tego stopnia zdesperowana żeby przeklinać na prawo i lewo.

to co radzisz abym zrobiła???:( ja go lewam również. nigdy nie jest tak, że spotyka się z nimi kosztem mnie.. zawsze najpierw czas poświęca mi, potem wychodzi do nich.. od kiedy wiem, że mnie okłamywał to dzwoni do mnie zawsze wieczorami z domowego etc i wiem,że siedzi w domu ... myślisz, że powinnam go zostawic???