Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociek

Dziewczyna mnie zdradziła

Polecane posty

Co mam zrobić ona nie wie ze ja wiem, raz mam ochotę potraktować ją brutalnie, raz mam ochotę zniszczyć jej całe życie i skompromitować ją jej zdjecimi która mam tylko ja, raz mam ochotę wyznać to że jest dziwką jej mamie, która tak naprawdę nie jest jej mamą bo ją tylko adoptowała, a moja dziewczyna rucha się z jakimś starym typem za kasę znalazłem jej bloga na którym wszystko opisuje, co gorsza wszystko zlewa się z rzeczywistością, nie mam do kogo się zwrócić więc piszę tu...

skompromituj ją na wszystkich frontach....to szmata więc tak ją potraktuj...

Gość daj spokój
przyzwyczajaj się, że kobiety zdradzają i to był pierwszy raz dopiero:):), z takim podejściem dasz radę kolejnym razem:):):)

ale nie mam siły nie wiem jak postąpić, strasznie się teraz męczę:( cholera chciałbym jej napisać ze z nami koniec, ale ide z nią w czwartek do opery, może podczas spektaklu, z uśmiechem na twarzy powiem jej że nie jest mnie warta?

na operę to się chodzi z damą a nie szmatą...pomyśl o tym... skompromitowałbym ją przed operą i natychmiast udał się do jej matki i wyjaśnił sprawę....

nie wiem co zrobić, męczyć się te kilka dni czy teraz napisać że to koniec, nie wiem co będzie lepsze, ale wiem że chcę by cierpiałą mocniej odemnie

Gość Gacie
Pojdz z nia do tej opery i w drodze powrotnej podziekuj jej za to, ze dala Ci kolejna cenna lekcje na przyszlosc. Z takich sytuacji najlepiej wychodzic z podniesiona glowa. :) Dla bab najgorsza jest obojetnosc. Wiec sam fakt, ze ja zwyczajnie zlejesz bedzie dla niej gorszy niz publiczna chlosta. Poszukaj sobie porzadnej dziewuchy :)

Jak narazie nie mam na nic ochoty, leże chory w łóżku ale wiem że będe musaił powiedzieć o tym jej matce, kurcze jakbym wszystko wydał co o niej wiem to bym zniszczył jej życie

Dzięki, wiec poczekać mam do opery, i z uśmiechem na twarzy powiedzieć "to koniec" a jak poradzić sobie z tym uczuciem teraz? chęci rozszarpania jej an strzępy?

Gość mila jak zawsze
Porozmawiaj z nią wprost bo ten blog to może być zbieg okoliczności. Jeśli to okaże się faktycznie prawdą lepiej ją zostaw.

To nie jest zbieg okoliczności, sama mi mówiła że pisze bloga, więc go poszukałem wpisująć w google jej maila i "blog" do tego dokłądnie opisuje sytuacje spedzone ze mną. TO na 100% ona, już tyle razy mnie zdradzała i okłamywała, zdradza mnie już od roku jak się dowaiduje, nie wiem czy bede w stanie poszukać sobie nowej dziewczyny, za duży szok teraz przeżyłem

Gość Zosia Zamosia
klase czlowieka okrela sposob w jaki rozstaje sie z druga osoba.Jesli jestes pewny co do jej postawy, to po prostu powiedz, ze taka postawa jaka ona reprezentuje jest dla Ciebie nie do przyjecia.Mszczac sie pokazesz , ze nie warto bylo sobie odmawiac innych podniet.Po prostu odejdz, a ona niech sie dalej w tym sosie kisi.

Masz rację, ale ciężko mi byłem okłamywany przez dwa lata... wie ktoś jak to boli?

Hm, wszystkoo ok, ale jedno mnie zastanawia.. to co się dzieje między Wami to chyba wasza sprawa i nie musisz chyba lecieć ze wszystkim do jej mamy, nie uważasz??? dla niej już największą karą będzie to, że wiesz o tym, co robiła i że ją zostawiłeś

Gość Gacie
Mozesz to zrobic chwile po wyjsciu z Opery. Powiedz jej, ze to bylo Wasze ostatnie spotkanie :) Jesli zapyta dlaczego to spokojnie jej wytlumacz. Wiem, ze to trudne, ale lepszego rozwiazania nie ma. Doskonale zdaje sobie sprawe, jakie musi byc Twoje wkurwienie, bo sam tego doswiadczylem. I wlasnie z tego doswiadczenia, jako starszy kolega, moge Ci powiedziec, ze rozwiazania, ktore podales, sa dobre - ale na krotka mete. Najlepiej zrobic to ze stoickim spokojem. Wtedy nie dajesz jej satysfakcji, ze Ci na niej zalezalo(y), ze cierpisz... Na pewno da jej to duzo do myslenia ;)

Gość ostrzeżony
daj bloga - poczytamy ! bysmy tez wiedzieli, na jakie szmaty uwazac !

No właśnie nie wiem co zrobić, czy iść powiedzieć jej mamie czy nie, może dało by się ją uratować, ale już bezemnie

Gość Zosia Zamosia
nie znam tego bolu na szczescie.Ale wiem, ze gdybym zostala tak potraktowana , w ten sposob bym postapila.Uwazam, ze najlepiej sprawe zalatwic natychmiast.Umowic sie gdzies na neutralnym gruncie, potwierdzic, czy nie ma pomylki i zakomunikowac swoja nieodwolalna decyzje.Zdjecia, numery telefonow wykasowac.I sprobowac ja najszybciej zapomniec.Nie nosic tego w sobie.Bo bedzie Ci trudniej uporc sie z tym.Zycze duzo sily i wiecej szczescia przy nastepnym wyborze

Gość ja wiem jak się czujesz
byłam z kimś 11 lat a przez 9 miał dwa życia, tylko że dziewczyny w różnych miastach, to Ona mnie znalazła, zaczęłyśmy pisać maile wymieniać poglądy, ja zaczynałam zdanie Ona je kończyła. To było jak serial. Namówiłam Ją na zemstę ale nie jakąś wyrachowaną. Przyjechała do mojego miasta na Święta, ja już u niego byłam a Ona miała dojechać. Dzwonek do drzwi: Ja otworzę i wchodzę z Nią a On i jego starzy dostali prawie zawału. Moja siora kręciła wszystko kamerą. Jego stara co tydzień do kościoła a kryła go tyle lat !!!!! powiedziała że Ja to jestem Ja tzn jego dziewczyna a Ona to zwykła koleżanka!! ale w domu nas przyjmowali na zmianę DEBILE !!!!! więc wierz mi Ja wiem co czujesz. Prawie się znami zaręczać chciał w tym samym czasie :( zrobił biboard przed jej pracą jak to bardzo Ją kocha i czy za niego wyjdzie :O przesłała mi to na maila to nie mogłam uwierzyć. Ja przez lata nie mogłam dojśc do siebie bo zmarnował mi tyle lat życia i to najlepszego życia. Teraz mam ponad 30 lat i poznałam faceta który zmienił mój świat w tym roku wychodzę za mąż i jestem najszczęśliwsza. Ale musiałam uciec z kraju aby go spotkać bo ten debil mieszkał na przeciwko w bloku i zawsze o sobie przypominał, nachodził mnie w pracy z kwiatami ze jestem tą jedyną najważniejszą. Echhhh szkoda gadać. Jestem kobietą i mówię Ci olej tą sucz ale tak jak ktoś napisał z klasą, nie zniżaj się do jej poziomu bo nie warto!!!

Czyli mam być spokojny, to dobrze tak postą pie ale nie wiem jak mam wytrzymać jeszcze te kilka dni keidy mam ochotę wszystko rozwalić od tego nie mogę spać w nocy

moim zdaniem najlepiej by bylo jak by byla np u CIEBIE A ty otworzyl bys adres jej fbl przy niej. najwieksza zemsta jest przebaczenie. powinienes podejs do tego z klasa. nie zrywaj z nia przez sms ani w zadnej operze,zrob to normalnie. napewno zrobi jej sie zle jak zrobisz tak jak napisalam. bo to,ze ja zwyzywasz itp sprawi,ze latwiej jej bedzie zapomniec bo cie znienawidzi. i powiedz mi co ma z tym wspolnego jej matka ? nie rozumiem

Gość Zosia Zamosia
daj spokoj sobie z matka.Ta sprawa dotyczy Ciebie i jej.Ja tak uwazam.Pojscie do matki, nic nie da a jedynie wyjdziesz jako chlopiec , ktoremu zabrano zabawki.Nie skarz , bo to malo meskie.

Moim zdaniem nie powinieneś iśc... chyba, że masz super stosunki z jej mamą, i ona potrafi na nią wpłynąc, chociaż wydaje mi się, że już tak zdemoralizowanego ścierwa nie da się wyciagnac z bagna.. Ja mam chłopaka od 15 miesięcy i powiem Ci, że gdybym go miała zdradzic zrobiłabym to.. to zniknęłabym z jego życia.. nie umiałabym sobie z tym poradzic, kto kocha ten nie zdradza... już nie mówię o tym, że dziewczyna jest wierna, uczciwa a zrobi coś głupiego przez alkohol, oczywiście tego nie usprawiedliwiam, sama tak nigdy nie miałam, ale jak ktoś zdradza nie raz, nie dwa tylko notorycznie no to już nie jest miłosc. Jak można spojrzec w oczy osobie, która Cię kocha, a którą Ty zdradzasz i okłamujesz, mnie by serce pękło. A Twoja lala ma widocznie sponsora.. a po ile macie lat?

ja wiem jak się czujesz - to co napisałas jest straszne. jakby to było pare miesięcy ale 9 lat !!!!!!!!!!! kobieto,wspolczuje.:( tyle zmarnowanych lat... trzeba było za...bać debila

TY JESTEŚ PIOTREK? A TEN CHŁOPAK z którym Cię zrobiła w ch..to Pawel? tam pisze,ze dala mu tylko buzi w policzek na pozegnanie.