Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociek

Dziewczyna mnie zdradziła

Polecane posty

Gość ja wiem jak się czujesz
a Ona chyba czyta kafeterię i z Tobą pisze bo bloga już nie ma

dowiedziała się o wszystkim z cafeee ktoś jej dał linka i ona tu weszła i już wszystko wie

no to sprawa załatwiona jak już wie. Powiedz jej ŻEGNAM

Gość kiedys o niej gadalissmy
ale jaja:D

przecież to było logiczne ,że ktoś jej poda linka do tego tematu ;)

Gość jestescie niscy z zachowania
jesuuuuuu ale W y jestesce msciwi.Jak bym miala poznac kogos i wiedzialabym jaki byl msciwy przy zakonczeniu poprzedniego zwiazku, nigdy bym nie chciala byc z taka osoba.Ktos msciwy poprzednio jest potencjalnym msciwym dla mnie.Niewazne, ze ma powody.Jesli zrywa , zrywa sie z Klasa.Koniec.

ja chciałam jej napsiac jakiegoś komenta ... ale nie wiedziałam, czy Ty się na to zgodzisz, więc nie zrobiłam nic a bloga nie ma :D ale jaja więc wiesz, że to na pewno był juz jej :D i co ona na to :D:D

teraz mnie oskarża że pisze z ludzi na forum, mam dosyć, ona mną steruje

Nie daj się nabrac na to! jej chore gierki! odwraca kota ogonem! żeby możźe na Tb jeszcze winę wywrzec, że to Ty przeczytałeś jej bloga, a kazała Ci tego nie robic i jeszcze pierwsza zerwie, haha uważaj nie wdawaj się z nia w głębsze dyskusje!

wstaw jeszcze jej zdjęcie na necie i podpisz odpowiednio ostrzegając innych. Teraz chce zrobić z siebie ofiarę a z Ciebie idiotę, NIE DAJ SIĘ

ale z ciebie pantooofell :D:D laska to kurwa, rzuc ja w cholere, ale jak ktos napisal - z klasą, zemsta jest dla slabych ;)

Gość dlsjaf
weż olej szmate

lilkalilalilu mamy te same myśli :D

pytanie komu chcesz sprawić bó i na kim sie odegrać, jej matce? jesli tak, to wyślij matce listem poleconym, tak żeby odebrała osobiście. Jesli chcesz sprawić ból tej dziewczynie to porozwieszaj zdjęcia w miejscach gdzie przebywają jej znajomi i ona: w szkole, w pracy, na przystanku, ... Dodaj jej nr tel i napisz qrwa na telefon POZATYM ... skompromituj tego sponsora, dowiedz się czegoś o nim, wyslij zdjęcia jego rodzinie, do jego pracy, powżucaj zdjęcia do skrzynek sąsiadów. Gościu kopnie w dupe ta młoda puszczalską panienkę, a zanim to zrobi to tez da jej nauczke

Nie no.. tak brutalnie to nie rób.. porozwieszasz jej zdjęcia i telefon.. ona będzie pewna, że to Ty narobi Ci ta młoda jeszcze problemów.. bloga usunęła, nic jej nie udowodnisz.. a ona jeszcze się tak zemści, że powie, że nie miała 15lat, a ją posuwałeś..

Kociek! załatw sprawę z nią?! tak trudno?! co ona Ci teraz pisze na gg?? tłumaczy się jakoś?? jak chcesz zerwac to skup się na niej, a nie na jej fagasach, to możesz zrobic potem.

jeśli Ona ma 16 lat to ten stary pierdziel to chyba pedofil jakiś, może Weronika Rosati to jej idolka rzygać się chce

nasrane macie w glowie z ta zemstą :D co to da? :D rzuc i zapomnij czlowieku, nie sluchaj tych oszolomow z kafe 🖐️

Gość tragedia w pięciu aktach
jesteście okropni a później słyszy się o samobójstwach popełnianych ze wstydu przez młode osoby ona zniszczyła ci życie? nie, po prostu jesteście za młodzi, aby tworzyć poważny związek

Gość Zosia Zamosia
no dokladnie.Jeszcze dziewczyna z matka zaloza sprawe z powodztwa cywilnego, ze jej psujesz opinie, nie sluchaj i nie rozwieszaj zdjec, nie udostepniaj telefonow.Bo bedziesz mial sprawe karna jak drut.Nie sluchaj wariatow.Skoncz tak jak Ci radza rozsadni ludzie.Nie rob sobie wiecej klopotow.

jeśli ona usunęla bloga, to siedzi teraz i jako 1 osoba z nas uspokaja Cię :D zebyś jej koło dupy nie narobił, takim szmatom trzeba dac wycisk, bo przez nie pożądni ludzie cierpią, kobiety i faceci gdyby to zalezało odemnie to ta szmata musiałaby sie wyprowadzić na 2 koniec miasta i kazdy wytykałby ja palcami, że qrwą jest a nic ci nie udowodni, bo jesli ty miałes dostep do tego bloga to inni też!!! każdy piredolący ją koleś mógł chcieć się zemścic, bo mu dała, ale nie było fajnie, albo dała mu raz a za 2 razem chciała kase w prawdziwym życiu nie ma litości a na szacunek trzeba sobie zasłużyć

Mała zrobiła mu awanturę, że pisze tutaj,bo coś tam wspominał wcześniej.. więc już raczej nie napisze, wiedząc, że ona to czyta albo postara się o usunięcie tematu ..

taaaa jasne,sprawe mu załozą,hahaha,nie wiem za co. Za to,że go upodlała w zyciu o te słowa ,które znajdowały się na blogu? Napewno powie mamie o tym,że dawała dupy i założą sprawe na dobrego chłopaka. :D a ty widać jesteś porządnym gościem ale to Cię zgubi w życiu...ona Cię mogla ranic ale my mamy przestac i mamy nic złego na nią nie mowc? to kurewka jest za przeproszeniem. danse macabre... i co może jeszcze z nią będziesz,prawda? eh...

sprawa sadowa? żenada!!!!! trzeba dowodów, io to twardych jak ona ma taka rozjechana pi.... to kto Ci udowodni ze to akurat z toba, jej słowa przeciwko twoim mała kurewka na pewno do sądu nie pujdzie, a policja umie odtważać skasowane z dysku twardego teksty i przywracac strony internetowe, więc.... jesli ona z tym wszystkim pójdzie do" wymiaru sprawiedliwości" to w najlepszym wypadku dostanie kuratora bo się puszcza

CHłopak jest strasznie zakochany, widać, że ona nim manipuluje i wykorzystuje uczucie z jego strony, bo widać, ze jest zakochany i to bardzo.. nie zdziwiłabym się, jakby go omotała i nagadała bzdur, a on wróci do niej... nie zdziwiłabym sie..

tragedia w pięciu aktach jesteście okropni a później słyszy się o samobójstwach popełnianych ze wstydu przez młode osoby ona zniszczyła ci życie? nie, po prostu jesteście za młodzi, aby tworzyć poważny związek zgadzam się w 60 % z tym. młode osoby przez wstyd i takie sprawy popełniają samobójsta i to jest straszne. ale ok,niech to robią,nic nie powiem na taką osobe. ale ona miała 1,5 roku chłopaka,który to opisuje,kochał ją,a ona zdradzała go na prawo i lewo,wybrzydzając prezenty od niego,besztając jego matke.

a zdjęcia rozpowszechnić można anonimowo, nie daruj tej piździe zastanów się lepiej ilu swoim kolesiom mówiła że nie robisz jej dobrze itp, ile osób śmieje się z Ciebie za plecami, ile osób gardzi tobą i twoja rodziną? chcesz jej teraz zwrócić wolność? żeby mogła dfalej się bzykac z kom popadnie i znaleźć sobie kolejnego faceta i robic z niego palanta?