Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociek

Dziewczyna mnie zdradziła

Polecane posty

jeżeli to faktycznie jej blog,a ty jestes tym P. to ona wypisuje,że Cie nie kocha i jest z Tobą z litosci...zerwij ze "świnią!" poczujesz ulge,ale ona chyba też...:o

Gość ja wiem jak się czujesz
mejbi bejbi 11 lat !!! przez 9 była ta druga, czyli Mi 11 lat a jej zabrał 9 ale Ona teraz te ż jest szczęśliwą mężatką i mają córeczkę. nadal mamy kontakt byłam u niej w odwiedzinach bo tez nie mieszka w Polsce

Wiem że to jej blog ponieważ jest założony na jej maila i opisuje dokładnie sytuacje np: z garniturem, ona jest młoda ale w blogu podaje że ma 19 lat pewnie ze strachu że tak naprawdę ma 17 a zaczęła mnie zdradzać jak miała 16, ja mam teraz 19, trzy lata starszy jestem, naprawdę współczuję ci "ja wiem jak się czujesz" moje dwa lata w porównaniu do tego co ty przeżyłaś to pestka, ale i tak cierpienie jest potężne... Zostawie ją z klasą, powiem że są lepsze od niej, i że nie zamierzam być z kimś takim jak ona, powiem to spokojnie

zakupy z teściową -idiotką. ładnie mysli o tobie i o Twojej rodzinie... ja bym kulturalnie nie odeszła i tak tego nie zostawiła. serio...

:O są tam inne tematy .. w których pisze, że miała 5 kolesi, z 2 poszła do łóżka, a z jednym to dla kasy ..

kociek- może daj mi wymyśleć jakąś lepsza strategie:D fajnie,że jesteś typem faceta,który nie jest chamem i prostakiem ale ja na Twoim miejscu nie zostawiła tak spokojnie dziewczyny,która wypisuje takie brednie. Jak znalazłes bloga?

To wreszcie jak mam postąpić, zadałem jej pytanie w sms, czy mnie zdradza, napisała że nie, ale ja wiem że kłamie, ona zawsze kłamie i mnie kłamała, mogłem ją wcześniej zostawić

"znwou do niego napisałam, znowu się z nim spotkałam, znowu sex ze starym zgredem, potrzebuje nowego fona" kurwa mac co za dziewucha, chętnie bym jej obiła ryja :O:O

gdzie to jest w tym blogu ?? też nie widzę :( galerianka jak nic !!

Strasznie sie czuję, mam zbyt dobre serce żebym mógł ją wcześniej zostawić, ona wie jakie mam poglądy, wie że jakby mnie zdradziła to koniec, ona to zrobila i już się nie przyzna, bloga znalazłem wpisując jej maila i słowo "blog" w google

Jak mozna się zachowac z klasę w stosunku do takiego scierwa??? co??? bo ja nie wiem.. z klasą to się moża rozstac załóżmy .. hmm jak uczucie się wypaliło.. ma się szacunek do drugiej oosby, ale po prostu nie wyszło.. a taka mała dorosła przyprawia Ci rogi, więc nawet by się nie kusiła o zachowanie z klasą, powiedz jej, że wiesz o bloga, nie słuchaj tłumaczen, usuń numery, zdjęcia, wszytstko co masz.. i to będzie najlepsze wyjście...! nie żadne opery! przez te 4 dni do opery prześpi się z kolejnym, bo nie będzie miała na nowe buty!

a może ona wymyśla takie głupoty i to nie jest prawda tylko chce sie poposywac na necie? "jade do mojego P...ahhhh buraczek moj xd" boze...

ona jeszcze nie wiem że znalazłem jej bloga, napisała za to że jakbym tam wszedł to by straciła do mnie zaufanie( najwyraźniej chce mnie przestraszyć zebym tego nie czytał bo wie jak to się skończy, to już się skonczyło ale ona dalej do mnie pisze, mam udawać że wszystko ok? chce być kulturalny zakończyć to w spokoju

Pogoń szmatę, bo ci jeszcze jakąś wenerę przypałęta

Gość dlsjaf
mi ten link nie działa...ech, ale współczuje takiej dziewczyny:(

Gość Zosia Zamosia
nie idz za podszeptem osob, dla ktorych zemsta jest sila napedowa.Uwazam, ze da Ci to chwilowa satysfakcje albo i nie.Do konca bedziesz mial swiadomosc, ze postapiles jak mieczak.Bo znajacy swoja wartosc czlowiek, ominie smiecia i pojdzie swoja droga.Tylko taka postawa swiadczy wedlug mnie o kulturze i doroslosci.

Gość tragedia w pięciu aktach
po tym jak i co pisze, widać, że to jeszcze dziecko jestem zdania, że o tym seksie za pieniądze napisała dla kozery wspomniała o tym raz i temat się urwał - po prostu zmyśla bardziej skłonna jestem uwierzyć w to, że czuje miętę do kolegi z klasy czytając dalej, wychodzi to, że mieliście kryzys, ona nie była pewna twoich uczuć, zarzucała ci, że interesuje cię jedynie seks, a w dodatku jej mama nie uważała cię za idealnego kandydata na chłopaka ustosunkujesz się do tego?

tam można skomentowac te tematy, może wyslac jej jakiegos komenta, że co to będzie jak się jej chłopiec dowie o tym, co robi ...

maaaaaaaasaaaakra. jak można takie coś skończyć kulturalnie... ona wie,że ty wiesz ,że ma bloga i nie skasowała tych żenujących tematów? grr

napewno mnie zdradza, nie pisze tego dla szpanu, kiedyś juć chyba chciała mi to wyznać i włąśnie też to opisała, ryczała na cały dom jak zapytałem się co to jest za numer co do niej pisze i co robili

Przestańcie, ona poprost może być zagubiona, skończe z nią, ale normalnie, nie zrobie afery i tak będzie cierpiala wiem o tym

Mówisz, że wiesz o blogu, o wszystkim, mówisz, jak go znalazłeś, żeby nie było, że to ściema, bo kazała Ci nie czytać i może pomyśleć, że Ty coś wymyślasz i tyle! wiem, ile będzie Cię to kosztowało tym bardziej po takim czasie!!!! ;O;O;O;O ale wybaczając nic nie zmienisz, bo ona będzie wiedziała, że może robić z Tobą co chce... ! a ciągłe kontrolowanie zmęczy Was obojga

co jest?! zagubiona?! człowieku, nie lituj się! nie widzisz, że ona nie ma do Ciebie za grosz szacunku?! ona będzie cierpiała po rozstaniu, a może pomyśl o sobie?! ona się nie martwiła o tym, że Ty będziesz cierpiała, jak dawała za kase lub nowy telefon..!

Teraz pisze ze mną na gg, bo ja pisałem do niej w nocy o trzeciej że nie mogę zasnąć że mi nie dobrze i że ma przyjechać, ale ona teraz chce się dowiedzieć co się stało bo do mnie nie przyjedzie bo niby ma jakieś rodzinne spotkanie, chociaż nie wiem czy w to wierzyć czy nie...