Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociek

Dziewczyna mnie zdradziła

Polecane posty

w ogóle czytając jej wpisy miałam wrażenie ,że sprawia jej przyjemnosc to co robi,ma z tego satysfkacje i tak jakby się tym chwali...niby sama wyzwała się od dziwek ale w tym wpisie widać ,że dla niej jest OKej.

Odemnie oczywiście, ale po jakimś czasie pwoedizała że ona się nie nauczy na tym grać i mam to sprzedać na allegro, widocznie kasa dla niej najważniejsza

nie wiem jak ty możesz normalnie funkcjonowac. jakbym była chłopakiem a ukochana osoba taki numer mi wywinęła to matko... jednak mam poczucie takie,że ona sobie to wymysliła i to są jej fantazje. kurcze.

zdradzaja kobiety zdradzaja mezczyzni...i zdradzac beda nikt tego nie powstrzyma...w zyciu nie uwierze zadnemu facetowi ...zycie samo swietnie pokazuje co jest na rzeczy ...

Ja nie wiem jak ja przeżyje to wszystko, ale wiem że nie mogę już z nią być, zeszla na samo dno, przyznała się do tego więc nie zmyśliła, powiedziała ze to prawda co pisała

Żałuje że ją w życiu spotkałem, była największym mym błędem, ale to była moja pierwsza miłość pierwsza dziewczyna. Chciałbym się wykrzyczeć ale dusze wszystko w sobie,

a błagala Cię zebyś nikomu nic nie mówił czy coś? Nie boli Cie to,że nawet do Twojej mamy się doczepiła?

Boli mnie wszystko, już nie wiem co mam zrobić, właśnie błagała żebym nikomu nie mówił, zebym nie mówił jej mamie bo to ją zniszczy

Kociek a teraz napisz tak szczerze czy ty nie masz na swoim koncie zadnych grzeszkow i przewinien ...czyzbys byl jedynym samcem wpatrzonym w swa kobiete ?

Gość mejbi bejbi -cos Ty
sie tak doczepila i saczysz jad w jego serce.Jestes obrzydliwa, taki rzep na dupie co caly czas neci.

Są łądne dziewczyny, ale nigdy jej nie zdradziłem, nie pocałowoałem nikogo innego, nie dotykałem nie zrobiłem nigdy czegoś takiego i nie zrobił bym, trzeba pamiętać że są ludzie z zasadami i ci bez, tych drugich omijać szerokim łukiem, a ona właśnie taka jest, już wcześniej były podobne sytuacje tylko bez seksu, wtedy jej wybaczałem, teraz już przesadziła,

mejbi bejbi -cos Ty -idiotko pieprzona rozmawiam z nim jakbyś nie zauważyła. i żadnego jadu w jego sercu nie sącze,zadaje pytania on mi odopowiada,po to tu przyszeł,żeby pogadać. więc spierdalaj ode mnie.

Gość fsgs
One_Love To że ty spotkałaś nie odpowiedniego faceta to nie znaczy że wszyscy tacy są.Tak samo jak nie wszystkie kobiety jak ta która zdradziła autora(no ona to akurat jeszcze dziewczynka)

Boli to że ruchając się z jakimiś dziadami mogła zaibć siebie i mnie łapiąc jakieś chorubska, nienawidze tej dziwki, niecierpie, dlaczego ona musi być aż taka głupia, nienawidze suki!!!!!!!!!!!!!!!! ;(

kociek-no a po co masz to rozgadywać? Daj jej nauczkę,ale nie rób również z jej życia piekła,bo w koncu będzie chciała sobie coś zrobić i to dopiero będzie afera...i nie mów jej mamie,bo chyba nie chcesz,żeby kobieta sie załamała psychicznie?

wiem,że czujesz się podle,strasznie,czujesz się oszukany,z jednej strony jej nienawidzisz ale z drugiej zapewne jeszcze kochasz...

mam mieszane uczucia źle mi w nocy nawet miałem głupie myśli ale teraz już trochę lepiej, dobrze że to Koniec, to było blędne Kolo nigdy by się nie skończyło

Gość fsgsfdhdh
mejbi bejbi Czasem jak czytam twoje wypowiedzi na ten temat wydaje mi się że to właśnie ty zdradziłaś autora albo byłaś w podobnej sytuacji jak ona

No pewno że ją Kocham tak mocno że nie mogę zapomnieć, gdybym nie Kochał nie cierpiał bym tak, gdyby ona tylko mogła być inna.... ale już za późno, musze o tym pamiętać

fsgsfdhdh -może poczytaj od początku moje wypowiedzi a dopiero później mów,że Ci się tak wydaje. dla mnie to jest nie do pojęcia,niedobrze mi jak czytałam wpisy tej laski i przecież mówie,żeby wybił sobie ją z głowy,rozprawił się z nią ale żeby nie mówił o tym jej matce- co chcesz żeby dziewczyna się powiesiła? jak bez problemu ruchała się z dziadami to morderstwo też może przyjsc jej do glowy.

Gdyby jej zalezało przyjechała by do mnie błagać na kolanach

Gość fsgsfdhdh
Jak już to samobójstwo a nie morderstwo.I śledzę temat od początku. I wydaje mi się że zasługuje na to aby ją pokazać jak jest naprawdę-nie chodzi mi tu o jakieś rozwieszanie zdjęć itp. ale nie może jej takie coś ujść na sucho bo wyda je się że może tak postępować z każdym. Może taka terapia wstrząsowa podziała na nią i się zmieni.

teraz ma wesoły opis na gg że ma nowy numer i poda go tym co do niej anpiszą, ona mnie naprawdę nie Kocha,a to co pisała do mnie pół godziny temu te błgadania i prośby to były kłamstwa jak zwykle

no to widać,że słabo rozwinięta umysłowo jesteś skoro czytając moje wpisy umieszone na drugiej stronie śmiesz twierdzić,że to JA jestem tą piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip. no ale cóż życie,w niektórych szkołach czytanie ze zrozumieniem zawodzi. BTW,jak coś to zdawaj relacje jak się wszystko potoczyło,widać,że nie zrobisz nic strasznego i nie zrobisz jeszcze większego gówna z życia tej młodej dziewczyny,należeć-nalezy się ale czy warto psuć sobie zdrowie nerwy? Niech jej będzie wstyd,napewno nigdy o tym nie zapomni.

kociek a ty chcesz żeby ona Cie błagała ? chcesz mieć jakąs satysfakcje..? weź daj spokoj,ja bym miała ją w dupie,cierp po cichu nie pokazuj uczuc,a jej się ogroooomnie dziwie. Syfu sobie w zyciu narobila i jeszcze zadowolona. Pewnie wie,ze masz dobre serce skoro nawet nie sra się o swoją reputacje.

Pewnie już zapomniała, z tego co widzę, tak naprawdę ma mnie gdzieś i chyba po jakimś czasie przedstawie jej maiemi tego bloga, zapisałem go na dysku żeby nie było, pokażę też rozmowy gg jak coś

Gość fsgsfdhdh
mejbi bejbi Czasem jak czytam twoje wypowiedzi na ten temat wydaje mi się że to właśnie ty zdradziłaś autora albo byłaś w podobnej sytuacji jak ona Czy ja napisałem jak czytam twoje wypowiedzi???????? Czy może napisałem że jak czasem czytam!!!!!!!!!!!!! Więc kto tu czyta ze zrozumieniem?????????????????????? Pytam się Ciebie!!!!!!!!!!!! I nie oburzaj się tak-ale wiedzę że masz może z 15 lat??