Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociek

Dziewczyna mnie zdradziła

Polecane posty

ale ta sprawa mocno śmiedzi,ktoś niby jej to powiedział i odrazu skasowała bloga etc... to co,ktoś wiedział,że się puszcza był akurat na kafe i jej szybko to sprzedał? dziwne... nie kryła tego w sobie?

jak tu piszecie, co on ma robic, podsuwacie mu te pomysły, a ona ma linka do tego tematu, bo ktoś jej na blogu wysyłał to rzeczywiście będzie to anonimowo :O

Gość wALERAINNNA
Myśle ze ona kocha Cie a z tamtym pieprzy sie tylko dla kasy.Pamietaj-niektóre kobiety podobnie jak faceci-traktują sex jak sport.

mejbi- nie, po prostu chłopak opisał sprawę na kafe, ktoś go poprosił by bloga jej dał, on dał linka, więc kazdy z kafe mógł go czytac.., następnie dał jej linkiem ten oto temat,na którym piszemy o niej i ona skasowała szybko bloga, jak się zorientowała, że już jej facet wie, że udostępnił go nam tutaj

Gość wklejcie tego bloga bo nie dzi
ała plis

Gość oszolomy z Was
oby takich ludzi msciwych i zalosnych na swojej drodze nigdy nie spotkac.Boze Bron od tak niskich, podlych ludzi.Bez klasy.Gnida jedyne okreslenie.

Powiedziałem jej żegnaj, błagała mnie ówiła że sie zabije itd. ale ja uparcie powiedziałem nie, i teraz chyba już jej lepiej, mówi że w poniedzialek odda mi moje rzeczy

oszolomy z Was oby takich ludzi msciwych i zalosnych na swojej drodze nigdy nie spotkac.Boze Bron od tak niskich, podlych ludzi.Bez klasy.Gnida jedyne okreslenie. jesteś załosna,szok. może to autorka?:D "niskich ,podłych ludzi" gnida? aha,a ta dziewczynka pisząca rzeczy o "ukochanej" osobie to nie jest już gnida?:D miłooooo.

Gość ja wiem jak się czujesz
Brawo chłopaku, teraz tylko w tym wytrwaj aby nie omamiła Cię ponownie

Musze się teraz utwierdzić w przekonaniu że to dziewczyna nie dla mnie, muszę się pozbierać do kupy. Co najlepiej zrobić w takiej sprawie? zeby szybko zapomnieć?

Oszołomy? to Ty preferujesz widzę zdradzanie, puszczanie się za kasę, oszukiwanie ???:P poziom poniżej poziomu jakiegokolwiek :D

Gość ja wiem jak się czujesz
tak jak lilka pisze to podstęp, niech Ci je odda przez kogoś albo wyśle pocztą

Idź z kolegami gdzieś, do kina, na piwo, na basen albo siłownię, skup się na nauce bardziej, wypełnij każdą swoją wolną chwilę, nie siedź w domu ,nie rozmyślaj, bo to najgorsze co może byc

Gość kiedys o niej gadalissmy
lika, nikt nie preferuje. Są jednak tu jeszcze ludzie, którzy nie wyznają zasady oko za oko, ząb za ząb, i innych form zemsty. W życiu trzeba mieć klasę, może kiedyś się o tym przekonasz :)

może mnie błagać i tak zdania nie zmienię, w żywe oczy może błagać, całą noc miałem na przemyślenia a nie całe dwa lata na zobaczenie kim tak naprawdę ona jest. Teraz wierzę w to że za szybo się zakochałem i to nie na to wiek

Ale ja tu nie napisałam ani razu aby on się mścił na niej .. ani razu co więcej, odwlekałam od takich pomysłów, że to nic nie da no ale sorry, nie wiem jak można stawać po stronie kogoś takiego

Gość kiedys o niej gadalissmy
lika, nikt nie staje w jej obronie. z żadnego pota to nie wynika.. Po prostu zalosne są porady tych małolat, które walą byk na byku, żeby porozwieszal jej zdjecia w mieście :D

Nie wiem ale ma linka do tego forum nie wiem od kogo i jak ale ma, ja nigdzie nie mogę wyjść w tym problem bo leże chory w łóżku:( chyba tu umre z samotności

to widzę,że na forum jest jakas osoba,która Cie pociesza ale mimo wszystko sprzedała Cię do tej dziewczyny jesli chodzi o zalozony temat :)

Nie będe roziweszał zdjęc ani niczego, poprostu to koniec, niech samam sobie radzi ze swoim problemami, bardzo dużo jej pomogłem w życiu, lecz tego nie uszanowała

Pisała coś w stylu jesem głupią idiotką, nie wiem co się ze mną dzieje

czyli się nie wyparła,że Cię zdradzała dla pieniędzy...bleh powiedz mi czy ona ma ciężką sytuację w domu czy robila to po prostu dla przyjemnosci?

mejbiiii trudna sytaucja może byc związana z tym, że nie ma co jesc ;/ a nie, że robiła to bo potrzebowała nowego telefonu jak pisała,...;/

Kiedyś miała ciężką a teraz ma normalną i normalnie dostaje kieszonkowe, telefonu i tak nie kupiła za tą kasę co "zarobiła" nie wiem co z nią zrobiła pewnie wydała na głupoty, zachowałem się wobec niej kulturalnie gdy pisaliśmy, nie przezywałem jej

tjaa....szkoda tylko,że pisala ,że dostala na gwiazdke gitare,koszule i jeszcze cos tam drogiego i kocha święta, w innym wpisie o super zakupach. Bez przesady.