Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onaona1234

Co sądzicie o dziewczynach, które w wieku

Polecane posty

A może to Ty jesteś inna? (czytać ze zrozumieniem też by się przydało)

Walone po rogach? hahaha xD Wiesz ja się nie pierdolę z pierwszym lepszym i byle kim. Mam swoje zasady, dla mnie liczy się miłość a później seks :P

Ja was nie przekonuje ja wyrażam swoje zdanie. Dla mnie tak własnie jest. Iśc z dziewczyna do wyrka to tak jak z kumplem piwo obalić

Gość szaramara
Latymoska, ze akurat Tobie sie tak trafilo, ze ten, któremu sie oddalas jeszcze z toba jest i sie kochacie, to nie znaczy, ze wszyscy tak maja. Bardzo latwo jest spac z kims bez milosci. Wcale nie jest to oblesnie. WYstarczy, ze dwie osoby sie pociagaja nazwajem i milo spedzaja ze soba czas. Ja z stracilam dziewictwo z facetem po kilku dniach znajomosci. Wczesniej mialam chlopaka prze 2,5 roku i sie nie bzykalismy. A ten, z którym spalam byl taki sexy, meski, cudowny, przystojny a ja jakims cudem wyladowalam u niego w mieszkaniu i zupelnie spontanicznie to zrobilismy. Czy to byla milosc? Napewno sie zakochiwalam, ale po 5 dniach to chyba raczej nie mozna stwierdzic, ze to juz napewno milosc. W kazdym razie mój pierwszy raz byl najpiekniejsza rzecza w moim zycie, a tak sie sklada, ze dzisiaj wspólnie swietujemy 4 rocznice tego zdarzenia.

Dla mnie milość tez jest ważniejsza od seksu. Dlatego dymam sie z każdą a serce oddam tylko tej jedynej. A poniewż milośc jest dla mnie o wiele ważniejsza od seksu to układam te dwie rzeczy na różnych poziomach i dlatego seks to seks a milośc to miłość

Tak dam sobie uciąć, że dla niego też jest ważniejsza miłość i uczucia niż seks :] choć do łóżka poszliśmy kilka dni po tym jak zaczęliśmy ze sobą być :) Nie powiem, mamy udane życie erotyczne, ale i tak ważniejsze są dla nas uczucia, a to drugie uzupełnieniem ;p

Gość szaramara
Sorry, zle napisalam twój nick. No widzisz, czyli podobnie jak u mnie, chociaz on juz mial wiele dziewczym przedtem. Ale chyba nie powiesz, ze po kilku dniach mozesz byc pewna tych uczuc, prawda? Napewno jest zaurocznie, fascynacja, pierwsza faza zakochiwania sie, ale nie wmówisz mi, ze wiedzialas napewno, ze wam sie ulozy, ze on tez ciebie kocha itp.

Kilka dni po tym, jak zaczęliśmy ze sobą być. To faktycznie, seks tylko z miłości. O, naiwności ludzka.

Lacrymoska pewnie ma 20 lat, a wypowiada się jak kobieta, która przeżyła całe szczęśliwe życie z jednym mężczyzną.

Hehe, wiedziałam że to napiszesz :D Tyle że nas do siebie strasznie ciągnęło ;p Znaliśmy sie jakieś 4 miesiące, on do mnie ciągle zarywał, kręcił, powiedział że zakochał się we mnie od pierwszego wejrzenia. Wierzę mu, ja znowu zakochałam się w nim na miesiąc przed tym jak zaczęliśmy ze sobą być ;p eh długa i pokręcona historia :D Choć i tak byliśmy w sobie mocno zakochani jak to zrobiliśmy :] I tak jest do dzisiaj :D

Bo mam 20 lat ;) A ten z którym to zrobiłam, jest moim pierwszym w życiu chłopakiem a dzisiaj mija 25 miesięcy jak jesteśmy razem :]

Gość ja mam kolezanke
ktora w wieku 25 lat miala juz 17 facetow. No i co z tego?? Nie zmienia to faktu, ze jest bardzo wartosciowa osoba i dobra kupela. Niech sie martwia jej kolejni faceci czy im przeszkadza takie doswiadczenie czy nie...

Hah, 20latka, w dwuletnim związku, i stuprocenotowo pewna, że akurat im się uda. Powodzenia!

Maurycy - sorx, my oboje tacy jesteśmy :D Ale miłość fajna rzecz, jeszcze lepsza jak jej się nie szuka w ogóle i z początku sie broni przed tym uczuciem ;p

hahaha :D coś Ty, nie znasz go więc się nie wypowiadaj ;] to mój wiking z krwi i kości i jest mój :D

A dlaczego nie? :> Moi "teściowie" też zaczęli ze sobą być w podobnym wieku jak ja i mój chłopak i są już razem 21 lat :]

Wiesz, Lacrymosko, bądź sobie szczęśliwa, życzę Ci z całego serca. Ale Twoje poglądy zalatują hipokryzją - seks tylko z miłości, a my zaczęliśmy wcześniej, bo wiedzieliśmy, że to miłość. W taki sposób każdy może spać z każdym człowiekiem, który go pociąga seksualnie i charakterem, tłumacząc, że myślał, że to to, ale seks tylko z miłości :D

lacrymoska90 a co bedzie jak wam nie wyjdzie ? masz 20 lat i dopier 2 lata zwiazku za sobą jestes młodziudka wiesz ja mając 23 lata i ponad 5 lat za sobą i byłam pena głupio pewna i co odeszłam tak po prostu