Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dobry duch

najlepszy topik,który was wciągnął

Polecane posty

Nooo:)) Ludziki z kasztanów są zabawne a nie ma nic lepszego jak inteligentne poczucie humoru i wyobraźnia,która potrafi rozśmieszyć :))

hmmm co do barbarzyńcy to do dziś nie jestem przekonana , że to było prowo raczej jestem za tym, że ktoś w pewnym momencie podszył się za autorkę no chyba , że Zs taki jest pewny bo sam te prowo stworzył:P

Ale fakt,że się rozwinęło pisarstwo na forach,bo w realu Ci ludzie nie mieliby większych szans a tu zaistnieli a niektórzy są gwiazdami forów,blogów itd a teraz daja na Śląsku kase,chate i bryke,żeby przez pół roku imprezować ,gadać z ludźmi.pisać bloga o fajnych miejscach i regione Śląska i Katowic,że tu nie tylko przemysł i do d...,ale jest co robić.Na miesiąc sie dostaje 4000brutto a konkurs na osobę od dziś w Wyborczej:))

Ja mam zamiar założyć topik z pytaniem, czy to prawda, że rok jest jednostką czasu trwającą 12 miesięcy, podczas, gdy w moim odczuciu są to nie więcej niż 3 miesiące? Gdzie tkwi oszukaństwo? Komu na tym zależy? Dlaczego? Jak z tym żyć? Czy potrzebna terapia, czy wystarczą rady z kafeterii? Oraz kiedy zredukują w naszym kraju obciążenie pracą, dając tym obywatelowi więcej swobody w zakresie życie uczuciowe?

myślę, lusia , że za bardzo przekombinowane większym powodzeniem cieszyłby się tradycyjnie wznawiany top " jem kupę"

Najlepszy topik to ten, dzięki któremu tu trafiłem:) Był na erotycznym, nie pamiętam jak się nazywał, ale laski opisywały swoje zdrady. Bardzo interesująca lektura, mozna było wyciągnąć wniosek, że ostatnią - i jedyną - wierną kobietą była Penelopa.

Gość krulofo
krulofa zmiescila sie w czech minutach

MS ty jesteś stronniczy więc twoje zdanie się nie liczy:P

Nie mam zamiaru urażać uczuć religijnych, ale chyba Maria to była najlepsza:))

No nie wiem jak było z Marią, bycie dziewicą sugeruje brak partnera, więc trudno mówić o zdradzaniu. A Penelopa miała swojego Odyseusza, któremu była wierna. W kazdym razie według mitologii...

pff według mitologii to każda wierna.... panowie zresztą nie lepsi

a nie było żadnego mitu o mało stanowczym? wiernym bohaterze i obrońcy cnót??

Wciągnęłam sie w czytanie tego tematu o kasztanowych ludzikach.

przypomniałam sobie był- całkiem niedawno sam go pisałeś na redakcyjnym :P:P:P wiem jestem wredna:P nie bij mnie

I tak od słów może dojść do rękoczynów:)) A mówią,że słowa są najlepszym afrodyzjakiem:))

"a nie było żadnego mitu o mało stanowczym? wiernym bohaterze i obrońcy cnót??" - takiego to nawet mitu nie było. Są jakieś granice zdrowego rozsądku i choćby minimalnego prawdopodobieństwa, w którym mieści się Minotaur, Herkules, cyklopi czy inne ścierwa. O pegazach i jednorożcach nie wspomnę.

oo jednorożca to bym nawet o wierność nie podejrzewała jak ma się czym to trzeba korzystać :)

Gość *Sami*-czka w rui
MS - strzeliłeś gola a ja otwarta mokra bramka nie moge sie doczekać na dogrywke :classic_cool:

był taki temat o porażkach łóżkowych:) zajebisty był. polew miałam przedni:P

tak zwal teraz na podszyw :P:P:P

"oo jednorożca to bym nawet o wierność nie podejrzewała jak ma się czym to trzeba korzystać" - cyklop też ma czym ;)

MS ważne , że ja rozumiem :classic_cool:

nie bedę samej sobie udowadniać :classic_cool: