Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxvivianxxx

taka sukienka tylko dla szczupłych ?

Polecane posty

Gość xxxvivianxxx

zastanawiam sie czy taka sukienkę mogłyby włożyć osoby z szerokimi biodrami i grubszymi udami [55cm w najgrubszym miejscu- uda, biodra- 104 cm razem z pupa] ? sylwetkę mam w miarę proporcjonalna ale drobna z pewnością nie jestem. http://cogdziezaile.pl/index.php?p=16406 Jak sadzicie ?

Gość xxxvivianxxx
to samo tyczy się świetnych legginsów w kwiatki ...

Legginsy w kwiatki zdecydowanie nie. To jest zabojstow dla nog, Skracaja i pogrubiaja. Sama mam takiue wiec wiem co mowie, jak je zaloze wygladam na 2x grubsza niz jestem ;) Co do sukienki ona jest idealnie dopasowana do sywletki wiec bedzie uwidaczniac kazdy mankament a zwlaszcza brzuszek. No i najlepiej takie sukienki leza na osobach o figurze w ksztalcie klepsydry. Jesli ktos nie ma talii, to nie wyglada dobrze w takich kieckach.

Gość makarynna
Legginsy w kwiatki na pewno sobie odpuść... A jak długie masz nogi?? Zmierz Jakie są od bioder. Bo tak bez tego nie da sie ocenic. czy są proporcjonalne

Nogi mierzy sie chyba od krocza a nie od bioder ;) Taki wymiar jest bardziej miarodajny

Gość xxxvivianxxx
nogi- 87 cm przy wzroście 1,73m. talie mam. mam właśnie typowa figurę klepsydry no ale ... bardziej przy sobie rozmiar 38/40 ;/

hmmm ja jestem chudzielcem i wcale nie uważam żebym w sukienkach tego typu wyglądała lepiej niż dziewczyny o pełniejszych kształtach. właśnie takie rzeczy podkreślające kobiecą figurę mają pupe i biust wyglądają zjawiskowo. ta sukienka uwypukla braki proporcji a mówisz że tu jest okej więc po prostu idź do sklepu zmierz zobaczysz jak wyglądasz. ja proponowałabym dłuższą tylko bo jeśli denerwują cię twoje uda to będziesz się czuć nie komfortowo. nic nie wygląda gorzej niż kobieta ściągająca przez cały czas sukienkę na dół żeby wydłużyć ją o te wyimaginowane centymetry.

no co wy! właśnie taki fason jest idealny dla osób z mankamentami!!! to jest po prostu BOSKI krój

nadaje kształty osobom bez figury, 'stwarza' talię kiedy jej brakuje... itp uniwersalna!!!

Mam kolezanke dosc chuda ale bez talii i w takich kieckach wyglada jak prostokat ;) Za to uwdaczniaja u niej brzuszek, ktorego normalnie nie ma ;)

Gość xxxvivianxxx
bardzo bym się cieszyła jakby ta sukienka pasowała na mnie ;) idę za niedługo na imprezę moich dziadków i szukam czegoś odpowiedniego i żeby jeszcze w moim stylu było a znalazłam tylko to.