Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firmoweczka

Ubieracie swoje dzieci w markowe ubranka?

Polecane posty

A ja tam bardzo lubie H&M. Jest niedrogi, ma jakosciowo swietne rzeczy, z ktorych po praniu nie robia sie szmatki (a piore bardzo czesto, bo nigdy Danielowi nie zakladam dwa razy pod rzad tych samych ubranek) i ma swietne rzeczy (fasony i kolorystyke) szczegolnie dla chlopczykow (moze dla dziewczynek tez, ale mam synka, wiec tu wiem na pewno :) ) Dodam, ze reszty topiku nie czytalam, bo jest za dlugi i pewnie gdzie-niegdzie sie kloca, a mi sie zwyczajnie nie chce sie czytac ostrej wymiany zdan miedzy kafeteriankami :p

Gość wycinam metki
DO A JA WYCINAM METKI > dzieci mam przeziębione - a jak to nazywa mój mąz ja mam ADHD - więc muszę nadmiar energii gdzies rozładować jak mam choć troszkę więcej wolnego czsu - choćby na kafe :D

Gość tak ubieram w markowe
bo h1m to marka, zndo to tez marka sofija czy wojcik takze zara czy gap , reserved ubieram tez w petit bateau , jacadi, du pareil au mme czy vertabudet.Mieszkam we Francji. Ubieram dzieko w marki tzw popularne a nie ekskluzywne. Nie'" wydaje majtku na ciuszki, sporo dostaje po innych dzieicahc, czy w preznecie. Starm sie,z eby dzieko bylo czysto skromnie i gustopwnie ubrane na co dzien. NIe lubie dizewczynek calych na rozowo z cekinami i innymu duperelami. Jelsi body czy bluzeczka rozwoe to na to szara sukienka i granatowy plaszczyk. Jak przyjedzam do POlski to spotykam sie z komentarzami , nizbytt milymli na temat ubioru mojego dizecka. a mnie sie bardzo podoba tutejsza moda dla dzieci: bluzeczki z kolmnierzykiem, proste spodnie czy spodniczki, suekinki tak samo bez kwiatkow, motylkow i innych fiu bzidziu. Dzicko to nie lalka barbie, zeby ja ubierac a la ksiezniczka

Gość zgadzam sie z powyzszym :)
kazdy ciuszek ma jakas marke a wiec jest markowy, sa jednakowoz bardziej lub mniej ekskluzywne marki. My tez mieszkamy za granica i ubieram dziecko w normalne ciuszki (george,next,gap,M&S,adams,mini mode), kiedy jade do Polski to czasami lubie cos wyszukac w ciucholandzie,przewaznie niemieckie-ostatnio znalazlam 2 pary cieplych sztruksowych ogrodniczek - impidimpi i formicula, pewnie tez normalne marki ale tutaj wszyscy zwracaja uwage jakie to oryginalne spodnie :D

Gość zosia_za
angielskie ciuchy to przepaść w stosunku do "polskich" next, prime, m-c czy nawet gap ! robię zakupy u baby na allegro i http://www.next-ubrania.pl i mam 100 % pewności, że ciuszek jest w Polsce i nie idzie do mnie 3 tygodnie :(

Gość Właśnie to sobie zamontowałam
Tak, ja ubieram ale nie we wszystkie marki jak leci, tylko mam jeden ulubiony styl - północny i się go trzymam.

a ja od jakiegoś czasu ubieram swoje dzieci w odzież marki qq duck. jest to nowa firma na polskim rynku, ale naprawde godna polecenia. Kiedyś często kupowałam w H&M, ale gdy po kilku praniach z bluzeczek zrobiło się coś na kształt szmaty do podłogi to przestałam inwestować w tę firmę

Gość Berney-Toys.pl
Moim zdaniem dobre i wygodne ubranka dla dzieci wcale nie muszą być markowe. Tym sposobem wydajemy tylko niepotrzebnie pieniądze,a przecież o wiele taniej można kupić tu www.Berney-Toys.pl

Gość xxlady
Moja córcia ma 1,5 roku w jej szafie można znaleźć ubranka wszelkiego typu, od tanich po zawrotnie drogie. Kupuję to co mi się podoba widzę spodnie za 20 zł? fajne. kupię dlaczego nie? Widzę spodnie za 150 zł czy 200 a są fajne też kupie. Jedynie buciki nie kupuję tanich z bazaru tylko dobre jakościowo: ecco, ostatnio kupiłam marki garvalin bardzo fajne skórkowe bucie:) Ale generalnie cena nie ma znaczenia a co do marki? Hmm. jeśli widzę fajny dress nike, adidas podoba mi się dlaczego miałabym nie kupić? Bo ktoś powie że ubieram dziecko dla szpanu?;D proszę bardzo jakoś mi to nie uwłacza. Ubieram mała tak żeby mi się podobało a czy płacę za to 20, 300, czy 500 zł? Nikomu nic do tego bo nikt mi na to nie daje:) O!

Gość kacper j.
Tak, ale takie marki jak Mariquita czy MMDadak. Poprzez sklep https://www.kolorowemarzenia.pl/ udaje mi się je kupować nawet 80% taniej niż wynosi normalna cena, więc po prostu wykorzystuję okazje ;-)

Gość Rev Patrick
Czy potrzebujesz kredytu? jeśli tak, napisz do nas, aby uzyskać więcej informacji poprzez: financialhelper.inc@mail.com

Gość gość
Ja kupuję tylko markowe bo wg mnie są o niebo lepsze. Kupuje nowe ale zdarzy mi się i w ciuchlandzie coś wygrzebać. na dzieciach nie oszczędzam, wole sobie kupić mniej a żeby dziekco ładnie wyglądało.

Gość gość
tak!

Gość gość
dla dziecka kupuję i markowe ubranka i w second handach, różnie, dobry towar można w różnych miejscach kupić, ostatnio fajne ubranka znalazłam w http://www.dorant.pl/

Gość matyldagap
ja też ubieram moje dzieci w markowe ubranka bo przywiazuje spora uwage do gatunku z jakich wykonana jest odziez. polecam http://www.guliwerkids.pl/