Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathy19

Jestem lepsza od was

Polecane posty

Gość dorota-------------
kathy19 po pierwsze nie jestem gruba i nie mam 30 lat :D

Gość kathy19
ojeej lizalam mu rowa a on pierdnal mi w twarz!! jak on mogl przeciez szlachcicowi takie zachowanie nie przystoi!a teraz chce zebym wlozyla mu jezyk w rowa i brzeczala niczym mucha-mowi ze po tym odlatuje i ze moja mama jest w tym mistrzynia :O

Gość kathy19
widze ze ktoś tu sie dalej pode mnie podszywa, wiec wybaczcie, odkładam mojego drogiego laptopa i pedze do lodówki, bo mam atak bulimii :o

Gość kathy19
jak juz sie nazre to rzygne mu na klate i potem wszystko zlize,to go tak podnieca....

Gość kathy19
skatem też nie pogardze :)

Gość kathy19
to ja z siostrą Marcina :) on to nagrał :D

Gość kathy19
lece grubaski wypic lisc senesu,to na sranie bez wyciskania-bo jak czlowiek mocno cisnie robia sie zylaki odbytu a same wiecie ze nasza rodzina,ten status rowa...no nie mozemy sobie na to pozwolic...akceptuje tylko naturalne srodki na przeczyszczenie,jak lisc senesu.i nasram marcinkowi w usta,od zawsze wtedy robi mmmm i smaruje moim gownem jajka...

Ty się chwalisz, czy żalisz? Jeszce to żałosne 'wjeżdżanie' na kobiety puszyste... Większość z nich ma to do siebie, ze mają DYSTANS do siebie i swojej tuszy. Więc jeśli próbujesz je obrazić, to w 90% Ci się nie udaje, a w 10 one Cię ignorują ;) Podajesz wymiary? A co to jest Fotka.pl? Choć nie zdziwię się jeśli powiesz, że masz tam profil. I wytłumacz mi jedno; po jaką cholerę Ty się chwalisz swoimi 'tzytzkami' i chłopakiem. Moje ciało, to moja świątynia, więc po co dzielić się nią z innymi ludźmi? A mężczyzna u boku kobiety, to JEJ świętość. I najczęściej jesteśmy zakochane w charakterze, a na wygląd patrzymy dopiero po jakimś czasie. Moim szczęściem jest mój chłopak i moje wciąż spełniające się marzenia 'piercingowe'. Jednak nie zakładam o tym tematów, bo już wyrosłam z wieku w, którym 'muszę być lepsza od innych'. Ale jak widać jednym przechodzi po kilku latach, a innym po kilkunastu, lub kilkudziesięciu.

pustak jeden !... a skąd mamy wiedziec czy ty taka piekna, wykrztałcona i bogata? chuj z tym ze masz lepiej od wiekszosc ..;DD..chyba ze zmyslasz a to prawdopodobne ...poprostu twoje wypowiedzi są żenujące ...;| dalszego debilizmu zeczy Karolcia ...i jakby co jestem bardzo szczupła i mam 14 lat ...a wgl brak słów ..;|

Gość dziwolag
podajcie link do jej nk jesli ktos ma