Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gladi

kobietki z CZĘSTOCHOWY

Polecane posty

Aha, a znacie w ogóle dobrego fotografa w częstochowie? Muszę sobie strzelić jakąś sesję zajebiaszczą :D:D:D tylko pojęcia nie mam do kogo iść. Zaraz poszperam w google ale może któraś z was wie gdzie warto się udać żeby zrobić sobie niebanalne zdjęcia?:):)

Gość ja jestemmmmmmmmm
hej:)nie mialam czasu zeby pisac ostatnio,o moich ulubionych pubach i knajpach pisalam na pocztaku.Co do sklepow to nie mam takich w czestochowie,wczesniej jezdzilam do galerii krakowskiej,w tej u nas bylam 2 razy,nic jeszcze nie kupilam,do fryzjera chodze do stylu w bramie tam gdzie jest handlowy dom dziecka,srednio jestem zadowolona,teraz przestaje farbowac wlosy,obetne tylko koncowki to pojde do jakiegos tanszego,wracajac do sklepow to nienawidze seki,pasazu,wogole nie ma nic,w tamtym roku jak chodzilam w przepieknej folkowej chuscie to jakies "wiesniary"sie smialy ze ich babcia taka ma:/wyrozniasz sie troche z tlumu to juz jestes uwazany jako zjawisko,nawet d dredy wydaja im sie kosmiczne,ja nie mam ale moj chlopak,stoimy w kolejce w sklepie to sie gapia jak na kosmite wlasnie

Jak dla mnie ktoś może sobie nawet wierzyć w drzewo, byleby tylko nie próbował włazić z moje życie z butami i mnie zmieniać. Jeśli ktoś jest w porządku wobec mnie to nie ma dla mnie znaczenia czy nosi włosy czarne czy czerwone, czy jest hetero czy bi czy homo. Ludzie podążają za tłumem, nie mają swojego świata, swoich poglądów dlatego negują wszystko co się wyróżnia. W większości z zazdrości, do której sie nie przyznają. I nie zazdrości że tak chcieliby wyglądać, ale z zazdrości ze ktoś ma odwagę zrobić coś "po swojemu"... A piosenka Peszek "Muchomory" jest kapitalna!!! :) http://www.youtube.com/watch?v=8owwOdxeHmk :):):) nikt jej nie lubi tylko ja :P

Gość ja jestemmmmmmmmm
mamy chyba ten sam gust:)

Nom :) :):) chyba tak :) Tego fryzjera nie znam co wpisałaś. Nie wiem gdzie uderzyć...:/ Teraz jestem brunetką ale marzy mi się jakaś rudość na głowie...ale taka ładna. Boję się oddać w ręce jakiegoś kiepskiego fryzjera bo wiecej szkody mi narobi niż pożytku...

Gość ja jestemmmmmmmmm
ja blondynka ale tez marze o rudych,boje sie jednak,ten styl jest w 2 aleji,jak sie wchodzi na ryneczek ten kolo megasamu,jest tam pawilon z bielizna,na gorze jest solarium lena,jak na kolor to tam,wlascicielka ma swietny kolor

No to muszę tam podejść i podejrzeć :) A teraz zmykam na jakiś bilard albo coś:P Do zaś!! Pa:):):)

Gość ivoneeeee
up up up