Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła marry ann

zaczepił mnie facet na przystanku

Polecane posty

Gość wesoła mary ann
jestem szczupła i zgrabna, więc ubiore napewno coś podkreślającego figure.. :D ale nie wiem teraz, czy założyć spodnie, albo spódniczke..? ;) też myśle o butach.. jest dużo kałuż, śniegu.. chciałam iść w botkach na szpilce, ale może być ślisko.. a poza tym jak mamy spacerować to nogi mi odpadną po jakimś czasie :D a jeśli chodzi o buty sportowe, to nie pasują do spódniczki, ani do zwężanych spodni.. a szerokie postrzępiły mi sie na końcu nogawek.. NIE MAM SIE W CO UBRAĆ! :( help! :D 🌼

Gość wesoła mary ann
ale z Was pesymiści ;> to nie jest koleś Z NETA. widziałam go i na żywo z nim rozmawiałam, będziemy spędzać czas w moejscach publicznych, gdzie ciągle są ludzie.. nie boje sie - do odważnych świat należy. jak coś, to zaczne krzycześ, albo kopnę go w krocze.. bez obaw, jestem duża i dam sobie rade.

ladna mi to szara myszka w botkach na szpilce:D powodzenia:0 P.S. moze nei bedziecie tylko spacerowac zaloz botki, na pewno gdzies pojdziecie usiasc moze padac powodzenia!

Gość wesoła mary ann
jestem już po spotkaniu z faectem z przystanku :D okazał się czarującym, dobrze wychowanym dżentelmenem z bardzo rozległymi zainteresowaniami. ;) przede wszystkim mój podziw wzbudziła jego kultura osobista: ustępowanie pierwszeństwa w drzwiach, gdy wychodziliśmy z lokalu pomógł założyć mi płaszcz, no zapłacił za mnie. ;) bardzo przyjemnie mi się z nim rozmawiało, ponieważ ciągle był uśmiechnięty i miał przyjemne poczucie humoru! :) taki na ludzie facet :D nie obyło się bez kilku komplementów pod moim adresem.. ;) już od dawna nie przeżyłam równie miłego spotkania z kimkolwiek! :) okazało się, że studiuje jeszcze na ostatnim roku, a poza tym pracuje. :) jest ode mnie starszy 5 lat, wyższy niż ja i bardzo wesoły - jak ja :D mam nadzieje, że zaproponuje kolejne spotkanie... :)

Gość oviecka
Gratuluję :) Też bym chciała żeby mnie jakiś przystojniak zaczepił na przystanku... :)

Gość wesoła mary ann
ja zawsze marzyłam o takim typie faceta :D szczególnie jeśli chodzi właśnie o maniery.. ;) przede wszystkim dlatego, że kulturalny chłopak może zrobić świetne wrażenie na moich rodzicach, z których opinią bardzo się liczę :D a jeśli chodzi o pozostałe cechy to JESZCZE nie widzę w nim żadnych wad :) sama sobie go zazdroszcze, to jest aż niepojęte jak bardzo

Gość yeux marron
fajne spotkanie;):D jak z opisu wynika:) Nie boisz się drugiego spotkania:);)? Też może Ci coś zrobić;) A Ty dziecko, jak on jest wyższy, nie dosięgniesz kopem do jego krocza, więc z samoobrony nici;):D Pogoda się poprawiła;)

Gość wesoła mary ann
faktycznie wzbudził moje zaufanie, bo jest przeuroczy, ale nadal sie nie boje! ;) też gadaliśmy m.in. o tym właśnie, że nie ufam nieznajomym, dlatego ja będę wybierać miejsca spotkań :P oczywiście żartem, no ale nigdy nic nie wiadomo ;) (do krocz spokojnie dosięgnę kolanem, jestem wysportowana :D)

Gość yeux marron
:D kolanem..:)

Gość ciekawakawa
Rozważny i Traumatyczny moglbys podac kilka przykladow zachowan facetow, ktorzy brali udzial w kursach PUA? bo chyba sie na tym znasz?

Gość wesoła mary ann
dowiedziałam się, że facet, z którym się spotkałam jest mgr inż. :) mówił mi, że interesuje się trochę psychologią, ale jeszcze nie czytał nic o persfazji, wątpie żeby brał udział w jakichś kursach PUA :D u nas w okolicy tego nie ma, poza tym on nie ma czasu, bo pracuje do 22 jest szarmancki, kulturalny itd. ale widać, że taki po prostu jest i nie udaje niczego ;) takie zachowanie bardzo do niego pasuje :D czuje sie jak w bajce.. chyba sie zakocham w nim :D

Gość no i jak tam autorko
?????? napisz jak sytuacja się rozwija, pozdrawiam:)

Gość TH is IT
Ja jestem szarym myszem i żadna ładna dziewczyna mnie nie zaczepia

Gość TH is IT
Kobiety dają się nabierać takim ogierom

Gość hhhhhhhhhhhhhhhg
Takie rzeczy pewnie sie zdarzają - że facet po prostu ma czyste intencje. Ale ja bym na to nie poszła, zbyt nieufna jestem. Pomyslałabym sobie, że jak on tak bez niczego zaczepia laski na przystankach, to kto wie, ile już mu ten numer dało i ile tak zbajerował. No ale niby sie mówi, ze do odważnych swiat należy, wiec jak nie masz obaw, to powodzenia

Gość TH is IT
przystojnym

Eee szara myszka pojecie względne:D Może akurat baardzo mu się spodobałaś, i tylko Ty masz o sobie takie mniemanie:P Takze główka do góry,cieszę się Twoim szczęściem i mam wileką nadzieje,że zadzwoni:D pozdrawiam;)

Gość TH is IT
Ja mam dobrą sylwetkę bo nie jem za dużo i robię trochę pompek byłem na solarium więc nie jestem blady i u fryzjera Ale i tak jestem brzydki. Tak więc nawet nie podchodze bo to nie ma sensu

Gość TH is IT
Pewnie zalicza tak panienki Na forum PUA pewnie się pochwalił że był na randce z ósemką

"wesoła mary ann jestem już po spotkaniu z faectem z przystanku okazał się czarującym, dobrze wychowanym dżentelmenem z bardzo rozległymi zainteresowaniami. " Jakie czary zademonstrował:classic_cool:.

"moglbys podac kilka przykladow zachowan facetow, ktorzy brali udzial w kursach PUA? bo chyba sie na tym znasz?" A po co? Kobiety to z natury kłamliwe manipulantki. Większość nieświadomie ale to nie zmienia stanu rzeczy. Techniki PUA to jedynie wyrównywanie szans. Jesli facet chce nauczyć się być bardziej towarzyskim, zwalczyć nieśmiałość, nabrać większej pewności siebie w kontaktach z kobietami to tylko go dopingować. "wątpie żeby brał udział w jakichś kursach PUA u nas w okolicy tego nie ma, " Szkolenia prowadzone są w największych miastach. "poza tym on nie ma czasu, bo pracuje do 22" Wy kobiety to chyba macie głowe po to aby wam deszcz do szyii nie napadał... To nie kurs językowy trwający cały rok. Trzy dni i po sprawie: piątek, sobota, niedziela - wziął wolne w piątek i to jeszcze zanim cie poznał. Rzeczywiście niewykonalne.

Gość TH is IT
Jest udowodnione na podstawie doświadczeń że przystojnemu przypisuje się pozytywne cechy.

Gość TH is IT
A było KC ?

w jednym z poprzednich postów facet jeszcze studiował, 3 posty dalej jużjest mgr inż... szybko mu te studia ida...nawiasem mówiac...tacy faceci kojarza mi się z tymi , którzy wrbują laski do zagranicznych b....eli..jakoś nie budzi zaufania taki goguś

Gość a gdzie jest napisaneże
studiował??? napisała tylko że oboje mają dużo zajęc

a tu jest to napisane :P "okazało się, że studiuje jeszcze na ostatnim roku, a poza tym pracuje. jest ode mnie starszy 5 lat, wyższy niż ja i bardzo wesoły - jak ja "

Gość Wtrace sie i ja
Ale skoro autorce taki odpowiada to dlaczego ja na sile od niego odciagacie? Kazdy ma prawo do swoich wyborow. Burdele tez sa dla ludzi.

BedEducation Zazdrosnicy Fajnie mialas dzis szczescie , trzeba miec tylko nadzieje, ze zadzwoni. A to ze jestes szar myszka a moze emanowalas dzisaj szczesciem, bylam radosna i to go przyciagnelo. zgadzam się z tą panią. ten naród jest poj...ny jak "lato z radiem". na pewno to jakiś gwałciciel, albo ufoludek. a może polski hanibal lecter?