Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gian Carlo

Czy kupic córce auto?

Polecane posty

Gość bogna.47
Ja bym kupiła, auto to auto, takie jej sie marzy to po co za te same pieniądze ma mieć np. opla, jak go nie chce. ustaliliście taką kwote na auto i dziewczyna takiego szuka. z autem jak z facetem, trzeba poczuc to cos! Nawet ktoś może mam oferować lepsze i tansze, ale my chcemy takie. Dziewczyny, ani chłopaka tez się dzieciom nie wybiera, no to auta, ktore mozna w kazdej chwili zmienic, tym bardziej nie powinno się narzucac i wybierać.

Gość córka skórka
Kup jak chcesz i jak ona chce i nie słuchaj co ci tu doradzają, bo tyle opinii i poglądów, ile ludzi. Rób po swojemu i nie słuchaj nikogo.

Gość sdgfdsgds
ale pieprzycie, samochód to samochód... osobiście potrafię jeździć wszystkim co ma 4 kółka, maluch czy kamaz - bez różnicy :classic_cool:

Gość metyk

fajne miejskie auta, mniejsze mają w auto loco koło Leszna. Ja tam kupiłem dla żony auto do miasta, kilkuletnią corsę. Auto jeździ bez zarzutów, nic się z nim nie dzieje, bogate wyposażenie. 

Gość ancys

metyk to prawda w auto loco mają duży wybór i nie ma co się obawiać, jeśli chodzi o stan auta. Nie bawią się w klepanie aut, kręcenie przebiegu. JA kupiłem tam rok temu auto i dalej jestem zadowolony, nic w aucie nie muszę robić

Gość sowiajek

Może Mini Paceman? Mnie się strasznie podoba to auto, nie duże, idealne do miasta, ekonomiczne akurat dla młodej dziewczyny. Zobacz sobie w salonie Bawaria Motors Mini , polecam szczególnie ten salon u nas w Warszawie na Czerniakowskiej. My tu kupowaliśmy właśnie Mini

Gość kogitto

Jeżdze Suzuki Swift i jak na pierwsze auto uważam, że jest ono idealne, nie duże, ekonomiczne, rewelacyjne do miasta. Swoje  kupiłam w zabrzańskim salonie na Wolności w Mm cars. Poleca, fajne podejście do klienta,