Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzejnik

jak się czują faceci po seksie? Pytanie do panów, wyjaśnijcie

Polecane posty

Gość grzejnik

Ponoć "jestem strasznie gorąca" (w sensie temperatury) i nie lubi, jak się przytulę jakiś czas po seksie (nie od razu, ale jakieś dziesięć minut później), bo niespokojny się robi. " Ja już nie mogę " No wiem. Temperamentem się nie dopasowaliśmy, ale ja przecież nie oczekuję, że nagle będzie mógł. (co jest ciekawe, jeszcze długo po seksie ma erekcję) "Skoro tak, to dlaczego ci przeszkadzam? Nie rozumiem" I zaczyna obracać to w żart w stylu "Moja dziewczyna mnie nie rozumie, ach!". Bo ja naprawdę nie rozumiem. Potrafi zrobić taki numer, że owinie się jedną kołdrą jak śpiworem i wejdzie do mnie pod drugą i wtedy obejmie. Ale nie chce mnie dotykać, jak jestem nago.

Gość odczuwają żałobę po spermie

Gość natallkaaaa
wiesz moj facet zawsze sie przytula do mnie po sexie.. a co wiecej bardziiej on sie tego domaga wiec nie mam pojecia skad takie zachowanie u Twojego.. a i widac kulture na kafe nikt nie moze normalnie odpowiedziec tylko od razu glupie teksty.

Gość dffdfdfdfd
nie chce sie przytulac do grzesznicy

Gość dzidaaa
bo taka z ciebie plugawa pizda ze sie brzydzi, acha hapaj dzide przy okazji :)

Gość Aicid
Następna po... osoba (dzidaaa) która się nudzi i wchodzi na forum żeby komuś dojebać

Jakiś dziwny ten typ. Ale może on jest taki samolub i mu niewygodnie a potrzebuje tylko twojego ciała jak ma ochotę spuścić z jajec.

Gość A bo ja wiem
Ja się czuje "wyjebany"