Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia wredna babajedza

Jutro zdradze męża- ale czy dobrze mi z tym...

Polecane posty

Gość POLECAM SIĘ W ROLI KOCHANKA
jestem jurny jak włoch:)

I to właśnie problem dziewictwa przed małżenskiego!!!!!Po co się żenić, co przysięga małżeńska nie jest dla Ciebie ważna?? Trzeba było skosztować seksu przed i wszystko jasne. a nie teraz - Bo mnie nie zaspokaja, chcę seksu, zdradzę go, Co to jakiś koncert życzeń??

Gość a ja ją rozumiem...
widzisz półka... pewne rzeczy się zmieniają, czasami na lepsze a czasami na gorsze... zmieniają się też potrzeby, oczekiwania, traktowanie drugiej osoby w związku, rodzą się pretensje i frustracje, nie wszystko jest czarne albo białe

to twoje zdanie:" ranie meza bo kocham go.."mnie rozwalilo:O skoro tak ci brakuje sexu to sie rozwiedz!!!!a nie zgrywaj jaka to ty biedna jestes,niezaspokojona i musisz isc do innego:Ozenada

Ale jest po ślubie!!! Czasu nie cofnę, mam teraz się męczyć. Bez przesady za młoda jestem żeby już teraz pogrążać się, martwić, i słuchać jak mąż chrapie.

Męża kocham ale bardziej jak brata, jest moim przyjacielem. A z tym drugim chodzi tylko o seks- bez uczuć, angażowania.

hmmm widzisz tyle ze jej seksu bylo malo przed slubem iec moglo jej sie swiatelko zapalic znam pary ktore sa po slubie 10-20lat i nawet nie mysla o zdradzie, dobrali sie zreszta ja mysle ze tez jestem dobrana swietnie z moim partnerem, watpie ze nagle po slubie powie wiesz co juz mi sie niechce z toba kochac od dzis seks raz w miesiacu

ja 26 on 25

lo matko 25 i mu sie seksic nie chce ? :O jest takie powiedzenie ze kobiecie do seksu jest potrzebne uczucie zaangarzowanie troska facetowi wystarczy tylko miejsce

To nie tak że mi było mało seksu przed ślubem, pisałam, że był rzadko- specjalnie mi to nie przeszkadzało. Teraz przeszkadza

Gość zalisz sie czy chwalisz

Gość Błagam ...
"Ranie meza bo kocham go ale seksu potzrzebuje" Niech mi to ktoś przetłumaczy.

A ja myślę że Cię rozumiem jędzo. Musisz podjąć jakąś decyzję. Wóz albo przewóz, bo jeżeli już myślisz o zdradzie łatwiej nie będzie już. Nagle, cudownie wszystko nie ma szans się zmienić. Podejmij decyzję, choć to bardzo trudne.. zdrada jest najprostszym wyjściem. Najczęściej te najprostsze wyjścia wcale nie są najlepsze.

Gość Hm hm
I czym sie chwalisz żeś kurwą? Miliony ich nie masz sie czym szczycic. Jest problem w małżeństwie to sie go rozwiązuje razem.ustala cos. Po chuj ślub jak słów nie dotrzymujesz? W chorobie wiec i impotencji lub braku libido głupia cipo. Nie chce mu sie bo moze go nie jarasz juz. Zeby Cie czymś zaraził szmato. Wiedzialas co bierzesz teraz wybrzydzasz.

Gość ja bym nikogo
...nie osadzala ...nie wiemy co bedzie po slubie:)

moze on cie tez zdradza dlatego nie ma ochoty na seks z toba?

Gość Facet33
Malinowa - ja CI wytłumaczę - sex jest ważny... jeżeli uważasz że jest inaczej to pomyśl co na to twój facet. Obojętne czy facet czy babka... jeżeli zaniedbuje 2 stronę to wcześniej czy później 2 strona poszuka sexu gdzieś indziej

Gość do facet33
masz rację kolego długo powstrzymywałem się od takiego własnie poszukania sobie seksu na boku ,ale po wielu latach skomlenia u zony nie wyrabiałem już psychicznie mam seks i czułość i bliskość iNIE ŻAŁUJĘ

Gość trza
sie pukac ile wlezie i popieram autorkę, bo co??? tylko faceci mają prawo do stukańska na lewo????

Gość sex to nie tylko
pukanie ale też bliskość,dotyk ,rozmowa bez słów i wyrażanie uczuć jaki to związek bez sexu?braterski,kumplowski ? ma być żar

Gość malenka miiiii
Takie mam cycuszki, oceńcie, przecież mąz jest w błędzie, że mnie nie pożąda... http://tinyurl.com/yg4wefr

Gość pienisek sprytniuszek
Zdradz go. A co! Jak nie potrafi zadowolić kobiety to niech ma ładne poroże!

Gość taki jeden on
i jak juz po? było coś? A ja jakos autorke rozumiem, jej maz to ignorant i rzekł bym ze nawet oszust. Slubował nie tylko wiernosc ale uczuciwosc małżeńska, wiec gdzie ta uczuciwosc jest? hmmm? chory? to do lekarza, chyba ze to gey albo ma kochanke? to autorka zostala rozgrzeszona zaocznie. A ci co ja krytykują sami zaepwne maja sporo za uszami, szczegonie jesli sa to kobiety bo hipokryzja w tym srodkowisku jest dosyc powszechna. Mysle ze wsrod krytykujacyh sa tez gimnazjalisci, nie majacy pojecia co ich w zyciu czeka za 10 czy 20 lat wiedzacy wszysto najlepiej ;)

a ja nie rozumiem, po co się żenić jak 1. widujemy się rzadko 2. seks uprawiamy rzadko 3. i mało się znamy?? co to presja rodziców czy jak??

No więc już po. Długo zastanawiałam się czy dobrze robię. To był niezapomniany seks....... Nie wiem tylko czy ciągnąć to dalej. Nie żałuję.

Gość kobieta której brak odwagi
powiedz jak się teraz czujesz?