Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrząśnienie mózgu

czy to może być groźne ???

Polecane posty

Gość wstrząśnienie mózgu

Witam :) Trzy dni temu miałam mały wypadek samochodowy rozbiłam głowe (czoło) no i mam kilka siniaków.Nie poszłam do lekarza bo prucz bólu głowy było ok.Dziś już prawie 4 dni po wypadku mam nudności :( przekopałam internet i piszą tam o wstrząśnieniu mózgu i innych powikłaniach po urazie głowy...wystraszyłam się troszkę :( wie ktośmoże czy to możliwe zeby objawy wstrząśnienia mózgu wystąpiły po takim czasie???

proponuje zglosic sie do lekarza, tutaj pomocy nie uzyskasz:)

Gość wstrząśnienie mózgu
Wiem... :( Chodziło mi bardziej o to czy to możliwe by po takim czasie pojawiły się objawy ??? :( jest tu wielu ludzi więc myślałam że może ktoś przeżył kiedyś coś podobnego...

Gość jaki film gdzie i za co
mozesz mieć krwiaka lub jakiś uraz głowy, oglądam chirurgów i tam się takie rzeczy dzieją. w kazdym razie uraz głowy to nie przelewki, na twoim miejscu bym zamiast siedziec na kafe to jechała na jakiś SOR z neurologią.

Gość jaki film gdzie i za co
może być to zwykłe wstrząśnienie mózgu i wróci do normy, ale nie daj Boże jak będzie to coś gorszego, to może skończyć się dramatycznie lub wręcz tragicznie, czego ci absolutnie nie zyczę. dla własnego dobra jedź do szpitala, niech ci zrobią TK głowy i niech przebada cię neurolog. oby nic nie było, ale nie lekceważ tego

Gość wstrząśnienie mózgu
Dziękuję serdecznie za rady :) No może zaraz nie będę leciała ale jutro się chyba zabiorę :) tak szczerze to po tym wypadku troszkę mnie depresja dopadła i normalnie boję się .......iść :P jeszcze raz wielkie dzięki .. :)

Ja Cie rozumie kiedys dostalem z tylu tak w glowe ze 3dni bylem dziwny i nie chcialem lekarza. Ale zyje choc wtedy bylo blisko . Szok to szok dziwna sprawa. Nie bylem ale lepiej isc do lekarza