Gość Marcinek0085 Napisano Luty 25, 2010 http://tnij.org/ftcg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Krem - czytam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 a rób co chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Właśnie robię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 cream polecam rączkowską:P masz atak frustracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2010 Znaczy w kostium trzeba zainwestować." widze ze nie lubisz pobytu w ciepłych krajach ;) moze być w bieliznie ( alternatywnie) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znajomy Ktos 0 Napisano Luty 25, 2010 Cream kolejny atak cie wzial ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 nie mam ataków tylk nie musze z wszystkimi gadac nie musze wszystkich lubic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Regres - preferujesz jakiś konkretny kolor czy mam się zdac na swój gust? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Nie musi :) Potwierdzam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znajomy Ktos 0 Napisano Luty 25, 2010 Cream ale nie musisz byc przytym chamski :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 wiem ze nie musi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2010 czarny , czerwony :D jaki chcesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Dam sobie z tym radę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Czerwony zatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 no własnie :) i o to chodzi a czasami chamskim trzeba byc aby sie takie cos jak zniechęciła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 25, 2010 adres znasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 miało byc takie cos jak brum sie zniecheciła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Szeroki kadr, kilka ujęć, swobodna poza :D Wygraną mam w garści :D Cream - nie zdenerwujesz mnie pisząc "to". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Znajomy Ktos 0 Napisano Luty 25, 2010 Oj Cream kupuj jak najszybciej mieszkanie bo nic z tego nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 brum masz szanse bo jako była nie mogę brać udziału w castingu a druga rzecz to udaje teraz świętą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 z czego nic nie bedzie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Sami - możesz się przecież podszyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 to nieuczciwe:P jak wygrać to tylko fair Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 sami wygra :) bo jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 nie biorę udziału Cream Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Luty 25, 2010 oki ale i tak bys pokonała brum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Predatorka 0 Napisano Luty 25, 2010 sami stajesz do jakieos konkursu? Jesli tak to ja ci kibicuję;):) w razie czego oddam głos na ciebie;):) brum- bez urazy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Luty 25, 2010 hehhe dzięki Predi jak wezmę udział w jakiś castingu konkursie--to się do ciebie zgloszę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 25, 2010 Cios za ciosem Tylko dobre zdjęcia mogą mi pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach