Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furrlady

nerki a ciążą-dobry gin-poł. ze Szczecina

Polecane posty

Witam, Jestem w 13tc. Od urodzenia mam problemy z nerkami. Na chwilę obecną mam już jedną. Wiem, że w ciąża obciąża nerki dlatego szukam dobrego specjalisty, który nie oleje tematu. Do tej pory jakoś wszyscy ginekolodzy traktowali ten problem "po macoszemu", a ja już zaczynam odczuwać dolegliwości tj. problem z oddaniem moczu, lekkie bóle nerki itp. Nawet mi usg nie zrobili. Czy któraś z Was miała problem z nerkami w ciąży i może polecić dobrego ginekologa położnika, który ma doświadczenie w tym zakresie. Dzięki

JA MAM PROBLEMY Z NERKAMI, STRASZNY ZASTÓJ O KTÓRYM DOWIEDZIAŁAM SIĘ DOPIERO W 35 TYGODNIU. mYŚLĘ, ŻE SĄ CI POTRZEBNE PO PROSTU KONSULTACJE Z UROLOGIEM REGULARNE, BO JAK JA BYŁAM W SZPITALU TO GINEKOLODZY JEDYNIE ROZPOZNALI PROBLEM, ŻE CHODZI O NERKI ALE TO UROLOG MNIE LECZYŁ I ROBIŁ USG I DECYDOWAŁ O LECZENIE W CIĄŻY. POZDRAWIAM

Ja też mam problemy z nerkami. Mój gin tego nie olał odrazu na początku zrbił mi sam usg nerek. Potem sama poszłam jeszcze na coroczną kontrolę do mojeg urologa i on dał ginowi wskazania co do nerek. I póki co jestem spokojna. Fakt nerki pobolewają, sikam częściej niż normalne ciężąrne ale odpukać wszystko jest ok.

no własnie to jest dziwne, że żaden gin nie zwraca na to uwagi. Jak teraz byłam w szpitalu na ginekologi (plamienia) to prosiłam o usg. Lekarz odpowiedział, że w szpitalu nie ma takiej możliwośći!!!!!! byłam na wizycie u nefrologa, ale kazał mi zrobić badanie moczu a z usg poczekac...ale na co..ja wiem, jakie mam problemy i nikt nie chce tego sprawdzić. Pozostaje chyba wizyta w prowatnym gabinecie:(:(:(

Gość penelopa pomponia
rety znowu się ujawniają meandry nfz-u, człowiek płaci co miesiąc składki, a i tak nie obejdzie się bez prywatnych wizyt. Mam nadzieje, że nerki dzielnie zniosą ciążę.Dużo zdrówka!

Gość Jusstyśka24
Cześć ja jestem w 12 tygdniu ciązy problemów z nerkami nie mam.Mieszkam w Szczecinie i chodzę do doktora Piotra Uzara-ma gabinet na ul. Parkowej23, wejście od E.Plater, za wizytę bierze 100 zł-jestem z niego zadowolona.To masz stronę internetową www.piotruzar.ginweb.pl-może Ci pomoże!!Pozdrawiam