Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania665

SMOCZEK

Polecane posty

Gość hania665

CZY SMOCZEK MOZE ZABURZYC ODRUCH SSANIA PIERSI?? ILE MIALY WASZE POCIECHY GDY DALYSCIE IM SMOCZKA??

mój miał 20 godzin jak dostał pierwszy smoczek. pierś ssał do 11 miesiąca (sam się odstawił) poza piersią normalnie pił z butelki moje mleko i wodę (jak ja wychodziłam). więc u nas smoczek nic nie zaburzył :D a synuś mial bardoz silny odruch ssania. nie mogłam sobie z tym poradzić więc położna zaproponowała smoczek. u nas strzal w 10-tkę :)

Moja mała też miała śilny odruch ssania i po tygodniu nie ytrzymałam i musiałam dać jej smoczek. Piersią karmiłam 2 miesiące bo niestety mialam dużo stresu i pokarm zaczął zanikać

Moje trzy corki ssały smoczek od pierwszego miesiaca zycia i karmilam je piersia po dwa lata :)Najmlodsza ma juz prawie cztery miesiaca i smoka nie chce-nie umie go ssac:)

Gość kutyska
mój dostał smoka po 2 dobach,karmię piersią już półtora miesiąca oraz dokarmiam z butelki-ssie chętnie i smoczek i pierś położne i lekarki same nie karmiły dzieci piersią-moja siostra pracuje w firmie farmaceutycznej i neraz z nimi rozmawia na takie tematy na luzie-czego innego uczą,a co inne robią

Gość hania665
DZIEKI ZA ODPOWIEDZI. CHODZI PO PROSTU O TO ZE MOJEJ DALAM SMOKA JAK MIALA 2 TYGODNIE A POTEM NIE CHCIALA JESC TZN TRAKTOWALA BRODAWKE JAK SMOCZEK I TAK SOBIE TYLKO MEMLALA. PO DWÓCH DNIACH DOSZLO WSZYSTKO DO SIEBIE. TERAZ MA DELIKATNE KOLKI I SMOCZEK WIDZE ZE JĄ USPOKAJA TZN ZASYPIA SOBIE PO JAKIMS CZASIE SSANIA ALE BOJE SIE ZE ZNOW PRZESTANIE JESC Z PIERSI. NO CÓŻ. ZOBACZYMY.