Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragnionajego

stracilam chlopaka bo okazało sie ze jestem za gruba

Polecane posty

Gość spragnionajego

jak odzyskac chlopaka gdy mineły juz 4 lata odkadesmy nie jestesmy razem a w miedzy czasie i ja i on bylismy w innych zwiazkach? Powodem naszego rozstania bylo to iż ujrzał moj tlusty brzuch i szeroki tylek... w niedlugim czasie zamilkł i to był wielki koniec.... dzis kiedy moj brzuch jest szczuplejszy, a tylek nie jest az tak szeroki i wciskam sie o 3rozmiary mniejsze niz wtedy jak mam dotrzec do niego i wrocic do siebie? czy to wogole mozliwe? pomimo iz minely 4 lata ja nadal czuje ze go kocham....

Gość queeennnnss
ten facet nie jest nic wart skoro opuscil cie ze wzgledu na tluszcz

a po co chcesz odzyskiwac takiego płytkiego palanta? chyba ze dla zemsty, sa sa sa sa :D ale to tez by bylo plytkie ;)

A po kit do niego wracać? Czy kocha sie za urodę? Wiem, ze to brzmi jak banał, ale jak ktoś Cię rzucił, bo mu byłaś za gruba, to znaczy, ze nie jest wart kochania. Ja bym za nic w świecie nie wracała.

Gość spragnionajego
moze i dla zemsty, ale w glebi serca przez te 4 lata pomimo iz wielu innych meszczyzn bylo w moim zyciu on ciagle gdzies tam we mnie jest i to mnie dreczy:(

No ok on tam sobie siedzi w twojej główce, ale wyobraź sobie jakie on ma mniemanie na twój temat skoro z powodu wyglądu cię spuścił??

A nei boisz sie, że nawet jak mu sie teraz spodobasz i wróci, to całe życie będziesz życ w stresie, aby nie przytyć, bo Cię znowu zostawi, albo aby przypadkiem nie spotkał kogoś szczuplejszego od Ciebie, bo się zakocha i kicha ..... Pewnei jesteś teraz sama, tak? To dlatego wracają sentymenty do starej miłosci. Czy jak byłaś w innych związkach, kiedy jeszczy było dobrze, to też myslałaś o nim i czułas, że go ciągle kochasz?

Gość zdyscyplinowana
a jak mu okazac to ze ja jednak zrobilam to o co kiedys poprosil wspomne ze bodajze po polowie roku od rozstania widzielismy sie w galerii i popatrzyl na mnie tak dziwnie i wtedy powiedzial ze gdy schudne on bez wzgledu na wszystko wroci

Gość Sukienka w kwiaty
chcesz odzyskac takiego chlopaka?? nie rozumiem po co nadodatek po takim czasie?? po co do tego wracasz dziewczyno?

Gość spragnionajego
czuje w sobie ze go potrzebuje:( taka chora tesknota

Ze jak schudniesz, to do Ciebie wróci???? No, to ja bym sie prosto w twarz roześmiała takiemu komuś. Nie jest wart, aby do neigo wracać. Poszukaj sobei kogoś, kto będzie Cię kochał taką, jaka jesteś. POza tym - pytasz no forum o radę. Dostajesz ją, a jej nie przyjmujesz i próbujesz przekonać nas do swoich argumentów. OLEJ FACETA. Nikt Ci nie poradzi inaczej.

Gość czizaskrajst
mam nadzieje ze to prowokacja ;)

Gość spragnionajego
wiecie cieżko jest zabijać własne uczucie:(

Mnie też facet kiedys zostawił, bo mu sie przestałam podobać wizualnie (a myslałam, że to będzie juz milosć na całe życie) - i w akcie desperacji rzuciłam sie na odchudzanie, kosmetyczki, masaże, zakupy nowych ciuchów itp. Nie wrócił ..... Po kilku latach widzę jaka byłam głupia. A dzis mam męża, który kocha mnie za to jaka jestem, a nei za to jak wyglądam. Wspiera mnie gdy sie odchudzam, ale też przytula się do moich fałdek, gdy odchudzanie mi nei wychodzi.

Gość spragnionajego
widać to jest ideal facet:) pozazdroscic:D

uau. extra watek. nominuje autorke do pierwszego miesjca w moim rankingu najglupszych pytan :) przepraszam za brutalnosc ostatni zwyciezca to bylo pytanie czy jajko na twardo ma wiekszy IG niz jajcznica. czy jakos tak :)

Chantal - super pomysł :-) Twoja lista musi byc bardzo długa. Proponuję zerknąć na wątek o głodówce - to trudno będzie Ci sie zdecydować kogo postawić na pierwszy miejscu w Twoim rankingu :-)

Gość RudaHera
Wiesz, generalnie wydaje mi się, że taki chłopak nie jest Ciebie warty. Wydaje mi się, że już lepiej jest, jak sobie go odpuścisz. Widocznie nie był Ciebie warty. Zapomnij o nim... po prostu daj sobie spokój.

w pełni popieram moje przedmówczynie - jakiś BUROK Ci się trafił i tyle!! nie ma sensu do kogoś takiego wzdychać

Gość cbadef
dziewczyno - nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki ........ ;-)

Gość ekstaza33
koleś jest do niczeg nie myśl o powrocie pokaż mu ze jesteś wartościowa osobą widocznie chciał się tobą zabawić nie trać czasu na niego gdyby kochał nie zrobił by tego nie zostawił by Cię z takiego powodu

Gość gość
Mialam cudownego chlopaka, on- staral sie o mnie przez calutkie 3 lata, bylismy ze soba dokladnie rok. Niestety, postanowil mnie zostawic, powód? Znudzilam mu sie, nie kocha mnie juz i ogolnie ma mnie zupelnie dosc. Ja przez te 3 lata jego staran, nie chcialam go, bo nie chcialam sie z nikim wiazac, a on swoim nachalnym namawianiem mnie sam do siebie mnie zrazil, dopiero wtedy jak zaczal "podbijac" do innej dziewczyny na moich oczach to mnie cos tknelo i dalam mu ta szanse i zakochalam sie w nim na zabój. Musiałam go odzyskać. Postanowiłam spróbować uroku miłosnego u rytualisty perun72@interia.pl , i na szczęscie nie zawiodłam się. Facet wrócił i jesteśmy ze sobą szczęśliwi.

Gość gość
schudnij dla zdrowia, a facet niech ci tylko zazdrości :P noi znajdz sobie takiego co bedzie cie kochal za to kim jesteś