Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Indyferentny

nieduzi

Polecane posty

Gość Indyferentny

Drogie Panie,ile cm wzrostu miał Wasz najniższy partner w Waszym życiu(oczywiście pomijając lata wczesnej młodości)tak od około 18 roku życia zaczynając ? Ile najmniej cm wzrostu ,może mieć Wasz potencjalny partner(taki akceptowalny przez Was kobiety wzrost faceta)? Ile Wy same macie wzrostu ?

Gość na skraju
najniższy miał 170 cm i to jest dla mnie minimalny wzrost jaki dopuszczam. sama mam 163 cm i nie żyję jeśli nie mam na nogach wysokich obcasów, a głupio mi chodzić z facetem, który mi sięga do ramion 🖐️

Gość Indyferentny
wow a są tacy którzy się gają Ci do ramion ? sam mam 170 cm i facet niższy ode mnie to rzadkość :D

Gość ja tez poproszę
zapomniałam dodać że ja mam 169 cm

Gość Indyferentny
czyli dosyć zdrowa była między Wami różnica wzrostu :)

Gość na skraju
no tacy po 160 cm to są, w znacznej mniejszości, ale gdzieś się znajdą. mój kolega ma 165 cm i wygląda jak gimnazjalista, a ma 28 lat :o chodziło mi o mnie w obcasach, wtedy ja się zwiększam, a facet stoi w miejscu, więc 170 to taki najlepszy minimalny wzrost, bo zazwyczaj chodzę na sześciocentymetrowej szpilce, więc akurat jesteśmy równi :P ale i tak najlepsi tacy wysocy pod niebo, mrrrau :classic_cool:

Gość ja tez poproszę
ja chodze w obcasach 8-10cm i wtedy często spotykam niższych od siebie facetów:classic_cool:

Gość Indyferentny
tacy pod niebo to straszni ,nie wiem co wy w nich widzicie,najlepsi jak na moje męskie oko to tacy między 175 a 185 ;D :D

Gość Indyferentny
bo Polska to nie Holandia :D :D srednia wzrostu 177 cm(dla chłopów)

Gość na skraju
a ogólnie mój obecny facet ma 187 cm i szczerze mówiąc czasem czuję się przy nim śmiesznie, bo ze mnie to taki liliput co musi łeb zadzierać, żeby cokolwiek zobaczyć, czasem mnie szyja boli od tego patrzenia :D

Gość Indyferentny
cholera wysocy zabierają wszystkie mniejsze kobiety,a wysokie na niskiego całkiem nie spojrzą :P

Gość na skraju
gdzie tam nie spojrzą, jak się przystojniacha trafi to i wzrost można przeboleć, głowa do góry :classic_cool:

Gość Indyferentny
przystojniacha prawisz.... w tym sęk,że nim nie jestem,znaczy,nie uważam się za brzydala,ale za przystojniaka też nie-tu jest mój ból,jestem normalnej przeciętnej urody,gdybym był wyższy to mimo iż jestem tylko średniakiem miałbym znacznie większe powodzenie

Gość na skraju
pocieszę cię tym, że w życiu to jest tak, że przeciętnacy zgarniają najładniejsze babki, a przystojniachy zabierają sobie te przeciętne, odstępstwa są, ale rzadkie, popatrz na ulicy. a wzrost to tam czynnik o najmniejszym wpływie, więc się przymyka oko na takie pierdoły, no chyba że ktoś ma obsesję :classic_cool: uwierz w siebie, a nie sobie mówisz, że jak jesteś przeciętny i niski to żadna babka ci się nie należy, pewnie jeszcze uciekasz od tych wysokich albo głowę schylasz i udajesz, że cię nie ma :P

Gość Indyferentny
no tak,bo która chciałaby niskiego ? podświadomość robi swoje i środowisko robi swoje,w społeczeństwie utarło się że facet winien być wysoki a takim małym to nie ma się cym chwalić,a i zauważyłem,że wysocy mają najładniejsze panny,niscy zaś zazwyczaj sami.... widzę co dzieje się na ulicach,poza tym gdy idę korytarzem na uczelni 95 % facetów mnie przerasta,reszta w większości jest mi równa,a niższy niż ja to już rzadkość :P

Mam 168 sama, nie zwrcama uwagi na facetow poniżej 170, gustuje w takich 180-185 ale wolałabym przystojnego 170 niż śrenidego 185