Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tegoooo

Dlaczego warszawianki wygladaja tandetnie na tle innych europejek?

Polecane posty

Gość nie rozumiem tegoooo

mimo ze maja dostep do centrow handlowych to wygladaja jarmarcznie..czemu?

Czemu? Bo nie ma dżemu. Masz jakieś równie spektakularne pytania? Btw. W Twojej wiosce "centrów" nie ma?

Gość bo to wiocha po ulicach
chodzi a nie Warszawa.

Gość Absurdalnieeeeee
Musztarda, analfabetko czemu napisałaś centrów w cudzysłowie? Przecież on/a dobrze napisał.

Gość niezła sucz
moim zdaniem dziewczyny super chodzą ubrane. oczywiście zdarzają się wyjątki ..

Absurdalnieeeeee Musztarda, analfabetko czemu napisałaś centrów w cudzysłowie? Przecież on/a dobrze napisał. Po pierwsze, nie mówi się czemu, tylko dlaczego. Po drugie, tylko wieśniak mówi, że chodzi do centrów handlowych. W Warszawie są galerie, tłuczku.

Gość jdhuhfg
Musztarda..centrum handlowe factory-outlet arkadia zlote tarasy wystarczy sprawdzic na google, taka nazwa jest podana,centrum handlowe arkadia jestes strasznie niedouczona jakas...

Gość jdhuhfg
aha i 'czemu' mozna uzywac...kup sobie slownik niedouczona dziewczynko

Gość Absurdalnieeeeee
Musztarda :D "czemu" to zaimek pytajny od "co?" A do centrów handlowych chodzą normalni ludzie, do galerii chodzą galerianki :) tłuczku

Gość carolineeeeeeeeeeeeee
ja pier******** a co za różnica, masa sieciówek z tandetnymi ubraniami, bardzo kiepskiej jakości. Zara, H&M , meex etc, ale wzory fajne a jak dobra jakość, co za tym idzie wyzsza cena- ochnik, bata, kazar, to wzory przedwojenne. Powiem Wam tak, kupuje markowe ciuchy i drogie, z reguły czarne, lubie skromne rzeczy, dobrze skrojone i z dobrych materiałów. I muszę przyznać, ze wolę wydac wiecej ale miec coś, co mi posluży. Bo zwyczajnie nie stać mnie na sweterek z zary za 70 zl, ktory po praniach bedzie do wyrzucenia. Patrze na to w ten sposob. Torebka musi być dobra i droga, lepiej miec jedna ( jesli nie macie za duzo kasy ) a konkretna i buty....te kozaki z ceraty sa okropne, w ktorych biegaja warszawskie studentki, to nie lepiej lupic fajne kozaki ze skory, o klasycznym fasonie i miec je przez pare lat ???

Absurdalnieeeeee Musztarda "czemu" to zaimek pytajny od "co?" A do centrów handlowych chodzą normalni ludzie, do galerii chodzą galerianki tłuczku Owszem tumanie, w mowie potocznej przyjęte może. Od średnio inteligentnego człowieka wymaga się jednak czegoś więcej. Nie jestem galerianką, ale w życiu nie byłam w centrum handlowym. Myślę, że dla takiej gąski, jak Ty, każda galeria, to CENTRUM wszechświata. Musisz mieć pewnie gps, żeby się nie zgubić.

Gość musztarda jak chcesz kogos
pouczac to chociaz pisz jak czlowiek, a nie slownictwo jak menel spod sklepu. obrazac tylko umiesz?

musztarda jak chcesz kogos pouczac to chociaz pisz jak czlowiek, a nie slownictwo jak menel spod sklepu. obrazac tylko umiesz? Jasne, analfabetko, niedouczona, tłuczku pod moi adresem wypowiadają inteligenci. :)

Wszystkie z wiochy Jesteście, czy jak? Nic dziwnego, że "warszawianki" potem wyglądają tandetnie na tle innych, pomimo, iż mają dostęp do centrów handlowych. :D

Gość Absurdalnieeeeee
Jaaaaa, jaka ty jestes tępa :D Centra handlowe to miejsca w których skupiają się sklepy i inne punkty usługowe. Natomiast "galeria" jest zazwyczaj częścią nazwy własnej (np. Galeria Łódzka) Poza tym to właśnie w mowie potocznej zostało użyte słowo galeria, które kojarz się z galerią sztuki. Nie wiem co ma robienie zakupów do sztuki, ale Ty zapewne widzisz w tym jakąś większą ideę. :) Myślę, że chciałabyś cofnąć te wszystkie wypisane tutaj bzdury, ale teraz to już musztarda po obiedzie :) A jeśli już lecimy ostrymi słowami to GPS zapewne używa twój facet żeby się nie zgubić w twojej pochwie.

Gość Gosc

Nie wiem jak ubiera sie Warszawa, ale Polki sa  szaro bure. Boja sie kolorow. Jedna para butow do  Wszystkiego. Kroluje czern. Duze logo. Slabej jakosci materialy. Mieszkam w Londynie tu nawet puszyste potrafia sie dobrze ubrac. Jest kolorowo. Polki zapominaja o dodatkach I bizuterii. Poza tym Polki potrafia ubrac sie od swieta, ale na co dzien tragedia. Boja sie swojego wieku, albo ze czegos nie wypada nosic. Zbyt przejmuja sie opinia innych. I jeszcze z reguly maja zbyt luzne rzeczy rozmiar wiekszy nie podkreslaja kasztaltow. Polki sa zbyt zachowawcze zero polotu I szalenstwa w stylizacjach. A te bazarowe mysla ze jak sie obwiesza logo to zrobi robote. Z tego co widze to rowniez nie inwestuja w bielizne. Sprane majty I prujaca sie koronka to standard. Zle dopasowane staniki. 

Gość gość

nie wiem skąd o tych stanikach, większość Polek w wieku przydatnym ma małe piersi do których nie ma czego dobierać