Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nogogłaszczka

Do oceny, Szanowni Państwo długie dosyć..

Polecane posty

Gość nieprawdziwa z
2000 stron i zalatwione z kad u ciebie tyle optymizmu?

Gość nieprawdziwa z
przepraszam ike zabralam ci twoje slowa :p

Nie znasz wagi słów, ale ich używasz. Nie nic to. Natomiast kiedy już się spotkalismy chyba jednak sporo się wyjaśniło. Czemu więc - pytam raz jeszcze - nie mogłeś u niej tylko zanocować i musiałeś ją przelecieć? I jeszcze wciskać mi później kit, że inaczej nie mogłeś tego zakończyć.

Gość nieprawdziwa z
z koluszek nie przesiadaj sie tam juz nigdy wiecej :p

przepraszam ike teraz ty mnie wzruszasz

Gość kiedy zaczyna się związek
prawdziwego faceta poznaje się po tym jak konczy :P :D W środku! :D Jak się konczy: na jeźdźca czy od tyłu?

to że nie napisał nie oznacza, że wie:)

Gość To ja_ten _niepokorny
Sami- Nie mówiłem też ze lubię palić siedząc w toalecie, moj ulubiony pies zdechł na coś związanego jelitami co cholernie śmierdziało. A przyjaciółek miałem wiele. Bo to nie sa informacje które rzucasz przed pierwszym spotkaniem.

''Nie mówiłem też ze lubię palić siedząc w toalecie, moj ulubiony pies zdechł na coś związanego jelitami co cholernie śmierdziało.'' ale te informacje nie maja bezposredniego zwiazku z relacjami z druga osoba...

To ja_ten _niepokorny-ciśnienie mi podskakuje jak ciebie czytam

To ja_ten _niepokorny-ciśnienie mi podskakuje jak ciebie czytam sami ten pan jest chwilowo zajęty chyba, ze chcesz być jego przyjaciółką :)

"A przyjaciółek miałem wiele." Oj oj. Obawiałabym się, czy ten pan zdążył pożegnać już wszystkie. Bo to nie błacha sprawa, takie pożegnanie.

Gość nazwijmy rzeczy po imieniu
"A przyjaciółek miałem wiele. Bo to nie sa informacje które rzucasz przed pierwszym spotkaniem." co wpis, to zarcik:-D pisaliscie ze soba rok i nie rzuca sie takich informacji, a to dlaczego;-)??? ps. odpowiadasz tylko na pytania Sami :P?

zs--nie chce bo się wstydzę:P sama sobie dam radę...kiedyś tam

ale przeczysz sam sobie -> jak można być z kimś kogo się nie widziało a Nogogłaszczke poznales osobiście i z jej relacji wynika że miło spedziliście czas, a jednak potem bzykałeś się z tamtą. Czy nie widzisz tu hipokryzji?

Gość nieprawdziwa z
Nie mówiłem też ze lubię palić siedząc w toalecie , moj ulubiony pies zdechł na coś związanego jelitami co cholernie śmierdziało. i niepowiedzialbys nawet wtedy gdybys w warszawie przesiadal sie w drodze na grob psa lub do toalety :) zawsze szczery sprezentuj mu slownik i moze wam wyjdzie :)

Bo to nie błacha sprawa, takie pożegnanie. dokladnie tak, trzeba zawsze zostawic po sobie dobre wspomnienia :-)