Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to zależy

Dzisiaj miał byc mój termin porodu

Polecane posty

Jest mi tak strasznie źle, gdybym nie poroniła, to dzisiaj trzymałabym w rękach swoje dziecko. Nie wiem co mam ze sobą zrobić. Nie potrafię sobie poradzić z tym bólem:(

Gość 9 miesiąc
znam ten ból minie ale nie zniknie zupełnie musisz nauczyć się z tym zyć

Nie mogę jeszcze się starać z innych względów. Dopiero pod koniec lata dostane zielone światło, aż wezmę III dawkę szczepionki na HPV. Boję sie kolejnej ciąży, lekarz mnie pogania ze względu na wiek. Boje się, że znów poronię, albo urodzę chore dziecko..:(

nie nakręcaj sie negatywnie nie warto !!! moja bratowa też poroniła a byłyśmy w tym samym czasie ciąży ciężko znosiła w czasie gdy ja rodziłam ona postarała sie o swoje i ma 2 letnie bliźniaki ( nie brała żadnych hormonów !)

Gość to musisz sama zdecydowac
czy chcesz to dziecko czy nie, my ci nie pomozemy, sama musizz sobie z tym poradzic

autorko nie zakladaj takich scenariuszy mysl pozytywnie, wiem ze to nie takie proste ale spróbuj a ile masz lat z ciekawosci zapytam ze lekarz tak cie pogania?

Będzie dobrze i na pewno się uda. Tylko mam nadzieje ze masz naprawde dobrego lekarza. Bo trafiaja sie konowaly co potrafia spieprzyc czlowiekowi zycie swoim niedouczeniem i olewaniem tematu. A masz stwierdzona przyczyne poronienia?

Nie, lekarz nie powiedział, ze różne mogły być przyczyny poronienia w moim przypadku. Na pewno nie miałam żadnego zakażenia. Pamiętam, że na dokumencie miałam napisane martwa ciąża po łacinie.

Mój ginekolog jest zastępca ordynatora w szpitalu, 90% pacjentek to kobiety w ciąży. Myślę, że nie trafiłam na byle kogo, ale tak naprawdę to nawet najlepszym zdarzają się pomyłki.

w takim razie pozostaje tylko zyczyc Ci powodzenia :) bede trzymac kciuki zeby sie udalo:)