Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda mamusia synusia

Moze juz nie potrzebujesz?

Polecane posty

Jestem mloda mamusia slicznego chlopczyka ktory ma niespelna 2 miesiace... Jestem dumna bardzo z tego bo to najwieksze szczescie ajkie moze spotkac w zyciu kobiete. Jednak jest i druga strona medalu... Zanim maly przyszedl na swiat pracowalam na czarno oczywiscie nie przysluguje mi zaden urop platny... Moj maz stara sie jak moze zeby zapewnic nam wszytsko to co najlepsze... ale czasami jest bardzo ciezko... dlatego zwracam sie z prosba... moze posiada Pani po swoich pociechach jakies ubranka ktore gdzies leza bezuzytecznie i chcialybyscie sie nimi podzielic... Jest mi bardzo ciezko jesli musze wybierac czy kupic chleb czy pampersy czy moze odlozyc na jakies ubranko... Bardzo chetnie przyjme po jakims bobasku ciuszki. Pozdrawiam M.

Gość hghg
skąd jesteś?

Śląsk...

Gość hghg
pomyślimy, tylko daj jakiegoś maila:)

podaj jakies namiary moze ktos ci przesle paczuszke dla małego z ubrankami ja sama mam kilka po synku i szczerze posłąłabym kilka ale bije sie ze to oszustwo :-(

Gość kajtuś
a dlaczego oszustwo? Co niby oszust miałby zyskać? Spakuj te ubranka i wysyłaj jak jestes człowiekiem i masz serce.

O..Śląsk to już coś.. jestem ze Śląska Ale prawda jest taka,że jest tu pełno oszustów, którzy potem zebrane ubrania wystawiają na portalach do sprzedaży, więc trochę ciężko nie być sceptycznym..

Gość .....jesteś
z Tychów?

magdaewe@o2.pl jak cos to prosze o kontakt...

Gość kajtuś
Możesz zafać i pomóc komuś sama nie tracąc zbyt wiele bo te rzeczy są ci już zbędne, nie można przejść przez życie zakłądając, że każdy jest potencjalnym oszustem i naciągaczem. Trochę wary w człowieka...

Nie nie... ja mieszkam blizej Raciborza...

Gość vfdbvfdb
wysłałam e-mail

kajtuś dziekuje za mile slowa :) Piszac tutaj mialam swiadomosc ze moge przeczytac kilka niemilych slow na swoj temat gdybym nie byla w takiej sytuacji nie prosilabym obcych ludzi. Znalazla sie niedawno mila Pani ktora wyslala mi kilka bodziakow i pajacow. Wierze ze sa jeszcze dobrzy ludzie... Tamta jest tego dowodem. Pozdrawiam

Gość czy tylko potrzebujesz
ubrania dla dziecka? Bo ja dzieci nie posiadam ale po sobie mam sporo ubrań które mogłabym wysłać... Rozmiar S, Xs

Gość zerknij na
mojeciuchy.pl - tam jest dział "oddam za darmo", gdzie jest dużo ciuszków dla dzieci i dorosłych...tylko uwazaj by nei naciac sie na zawyzone koszty wysylki

hii dziekuje bardzo ale obawiam sie ze po urodzeniu dziecka nie mam figury na rozmiar S :)

Co do kosztow wysylki... Znalazla mnie raz na internecie pewna Pani... Okzala pomoc dla mojego syneczka i wyslala mi paczke z ubrankami i kremikami dla niego ( tak zalozyla w e-mailu) poszlam na poczte odebrac przesylke cala ucieszona... a ty pobraniowa 13 zl... musialam zrezygnowac... 13 zl to dla nas dzien na jedzenie :(

kajtus nie naskakuj na mnie ja sama wiem co pisze kiedys miałam przypadek ze ktos prosił o rowerek dla dziecka i potem go sprzedał za kase a ja jestem z ludzi raczej ufnych-w zeszłym roku po synku oddałam troche tego i fotelik do auta zupełnie za darmo wiec nie patrze na kazdego jak na oszusta mamusia takich zupełnie malutkich moge nie miec bo czekam na nastepne malenstwo za 2 miesiace ale takie wieksze na ok rok to kilka znajde mogą być?

Drogie kobitki nie kloccie sie z mojego powodu... kazdy ma swoj poglad na swiat a nic sie przeciez nie stalo. Najbardziej potrzebuje ciuszkow na juz... tak do 3 miesiecy... ale jesli Pani nie potrzebuje to przyjme i te, beda na pozniej

Gość no bez przesady
skoro wysłała Ci i ubranka i kremiki.. a Tobie było szkoda 13zł bo to dzien jedzenia.. no wszystko rozumiem, ale to juz przesada, za paczkę rzeczy 13 zł to darmo, nie przesadzajmy

a jak masz 20 zl w portfelu to co robisz? idziesz po chleb czy po paczke na poczte? jak bym na miesiac miala 1500 to pewnie bym poszla i po paczuszke od tej milej pani i po chleb

Gość kajtuś
Ależ ja na nikogo nie naskakuję, nie bądź taka wrażliwa:) spokojnie.

mamusie poszedł meil a 20 zł i wybór paczka czy jedzenie to ja znam swoja odpowiedz :-)

Gość mamamamamamma
ide po paczkę na pocztę, bo mam w niej wiele rzeczy które bardzo mi się przydadzą

Gość mamamamamamma
a poza tym chleb nie kosztuje 13 zł

Gość chleb kosztje 150 ...

dokladnie ide po paczke.... i nie mam co jesc... dziekuje za takie pomaganie :( latwo sie mowi bo masz pelna lodowke i Twoj maz nie musi sie martwic o byt swoich najblizszych.

moze i tak w paczce wartosc za ok 50 zł dajmy na to ale 20 zł to masz na chleb mleko obkład masło i wogóle wiec gdyby miała 40 zł to zrobiłaby zakupy i odebrałaby paczke

Gość mamamamamamma
nie no... łatwo się mówi.. widac że rozsądna jesteś baaardzo.... wiedząc że masz kilka rzeczy dla dziecka za tak śmieszne pieniądze, jak równiez mając świadomośc że sama mu tego nie kupisz za cholerę, ja bym dwa czy trzy dni pojadła kluski z cukrem lub chleb z pasztetem a paczkę bym odebrała