Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda mamusia synusia

Moze juz nie potrzebujesz?

Polecane posty

Gość nie rozumiem po co bralas
sie za robienie dziecka skoro nawet stalej pracy nie masz? :o Nie pomyślałaś że będzie ciężko skoro tylko mąż pracuje? A z tą paczką przesadziłaś :o Nie dość że kobieta wysłała ci ubrania dla dziecka za ktore pewnie w sklepie musiałabyś dużo więcej zapłacić to tobie jeszcze było szkoda 13zł za wysyłkę :o Może liczyłaś jeszcze że ta kobieta sama opłaci wysyłkę? Nie dość ze za DARMO dała te ubranka to jeszcze miała za wysyłkę płacić? Daj spokój kobieto i weź się do roboty.

napisalam emaila , sprawdz pocztę , ludzie przeciez to sa tylko cciuszki czesc z nas ma je poupychane w szufladach , a mały chłopczyk bedzie mial ubranka

ja stawiam się w sytuacji mamusi aja osobiscie moze bym i pożyczyła jakbym miała od kogo stawiam się w jej sytuacji a ty co?skoro ci tak lekko w życiu to czemu jej nie pomożesz? no właśnie łatwo pisac nie?wypowiadac się i w ogóle ale pomóc juz niktr nie chce

bardzo chetnie.... a zostaniesz z moim malym w domu?? i pojdziesz za mnie do szkoly??

Gość oj niestety sie zgadzam
wspolczuje,ale zarazem rozumiem burzące sie tu dziewczyny. Kobieta z serca wyslala Pani paczke ciuszkow, jakis pewnie innych rzeczy dorzucila a Pani tego nie odebrala i jeszce pisze o tym tu na kafe! wstydzilabym sie napisac ze ktos mi cos wyslala, stracil, a ja tego nie wzielam.

Gość Maadzixx23
A ja właśnie wyślę za darmo bo w przeciwieństwie do NIEKTÓRYCH tutaj osób potrafie się wczuć w sytuację autorki!

Gość Maadzixx23
Napisaam Ci maila,sprawdź pocztę:)

Gość wysylaj wysylaj
tylko zaplac z gory za przesylke bo inaczej nie odbierze ;/

Gość Ale na rachunki za
internet to jakoś macie:/

Gość juz sie pojawily plujace
jadem pomaranczki, zawsze ktos musi zacząc mieszac! nie chcesz to nie pomagaj a swoje chamskie "moralizatorstwo" zachowaj dla siebie!

Gość autorka chodzi do szkoły
pewnie jest bardzo młoda i wpadła, zlitujcie się.

Gość a co to takiego
internet? wybacz ale w dzisiejszych czasach to zaden luksus tylko tak podstawowa rzecz jak tv czy lodowka!!!

Gość Maadzixx23
Pewnie że zapłace,dlaczego nie mam pomóc?:D

ej jadem nie pluje, tylkp GRZECZNIE pisze co mysle o takim braku odpowiedzialnosci, jak sie prosi o paczke i ktos ją wysyla to sie ja odbiera. Takim sposobem ta wysylajaca paczke kobieta tylko ja stracila.

internet jest luksusem jak nie masz na chleb, rachunki są wysokie nawet rzy wolnym necie, minimum 30-40 zł.

ta kobieta tej paczki nie stracila... bo jesli ja ja nie wzielam wraca spowrotem... taki madry/a jestes a tego nie wiesz. mam 20 lat nie wstydze sie ze mam dzidziusia i kochanego meza... nie musialam wychodzic za maz bo wpadlam. wzielismy slub 1,5 roku temu... sama na niego zapracowalam wiec mi nie mow ze mam isc do roboty bo jestem nierob patrz na siebie.

Gość poszukaj jeszcze
w lumpkach - pelno fajnych ubran za grosze

tak, i ta kobieta bedzie musiala zaplacic za nieodebrana przesyle o ile wgole do niej wroci.

a co do internetu.... nie place za niego... mieszkam w domu rodzcow meza a to ze oni placa za rachunki pozwala mi na odrobine luksusu...

Gość ty tam od nierobow
na pewno nie bede po niej jechac jak ty! swoja butę i chamstwo prezentuj wsrod swojej rodzinki i znajomków, chyba ze wtedy odwagi nie masz!

Gość Sa chyba strony gdzie ludzie
oddają za darmo rozne rzeczy to poszukaj

Gość mieszka u teściów
a nie ma co jeść???????? eeee, coś mi tu nie gra.

Ludzie nie bierzcie się za robienie dzieci, gdy wiecie że będziecie przed dylematem obiad czy ubranko z lumpa dla dziecka. Co za żal... Naprawdę nie rozumiem, takich ludzi a potem co? Dalej bieda.... A potem? Dziecko do kina nie będzie miało za co iść, roweru nie dostanie, czy fajnej książki... To może nie ważne szczegóły - tak czy siak nie ważne dla mnie i innych bo nie mieli problemu żeby gdzieś wyjść zza 4 ścian. Kto normalny pracując na czarno decyduje się na dziecko??? Są tabletki więc nie gadajcie o wpadkach 💤. Czysta nieodpowiedzialność... I takie mam własnie zdanie, mam gdzieś że możecie mnie zjechać 🖐️...

tez nie wierze ze mieszka u tesciow ktorzy placa rachunki a nie dadza np obiadu, albo nie kupia czegos dla dzecka. Wieel dzieczyn pisze na kafe ze pomoglo komus a ten ktos sprzedal potem te ubranka na allegro. Dziewczyny maja racje idz do lumpeksu tam za zlotowke kupisz ubranka. Ja mam dwie reklamowki za ktore zaplacilam 37 zl, naprawde sie oplaca a ubranka nowiutkie.

babcia zostaje z wnukiem jak ide do szkoly jesli po szkole pojde do pracy to maly ze mne dnia nie spedzi... tesciowa pozycza nam pieniadze ale maz ma 4 rodzenstwa uciskamy sie w 3 pokojach w 9 osob skad oni maja brac na nasze utrzymanie??

Gość zeby nie było.....
ale nas o to pytasz?? Chciałaś byc dorosła to sie tak zachowuj.

Żałosna prowokacja... Skoro mieszkacie u teściów i płacą wszystkie rachunki, to i pomagają przy dziecku. W mojej rodzinie babcie i prababcie wrecz lubują się w wyszukiwaniu ciuszków za grosze dla maluchów z rodziny. A skoro mieszkacie u teściowej, już wierze jak was zostawia głodnych i bez pieluchy czy ciuszka dla malucha. Weź się naucz pisać prowokacje oszustkoooooooooo

Gość mak na rogalu
też jestem oburzona. dziewczyno jesteś skrajnie nieodpowiedzialna:O jak można się decydowac na dziecko klepiąc taką biedę? nawet nie mogę sobie wyobrazić, że nie stać Cię na ciuszki z lumpa (za 1 zł już kupisz)...

a czy ja kogos prosze zeby mi przeslal 100 zl? zapytalam ludzi o to czy nie maja niepotrzebnych ubranek... czy zawsze musicie wchodzic z buciorami w cudze zycie? nie masz ubranek nie pisz... bo juz mnie to zaczyna meczyc... chcesz komus dowalic tekstem... wyjdz gdzies spotkaj sie ze znajomymi i mow co ci tylko slina na jezyk naniesie a nie wyzywaj sie na ludzialch ktorzy nie musza wysluchiwac twoich uwag. moze zaraz zapytacie kto kupuje papier toaletowy zeby moglam sie podetrzec....