Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda mamusia synusia

Moze juz nie potrzebujesz?

Polecane posty

A jak przeczyta to jakaś co nie ma kasy i uprawia seks to niech się dwa razy zastanowi nad zabezpieczeniem. Może chociaż komuś się ta prowokacja na coś przyda. Dziewczyny zabezpieczenie jest najważniejsze!!! Ale na brak mózgu, nie ma lekarstwa....

Prawda czy falsz... wyslecie to dobry uczynek na wasze konto. Jesli to klamliwa istota to sama sie pograza ... klamie kradnie i odbiera tym ktorym te rzeczy moglby sie przydac. Sprawdzic takiego czlowieka latwo wystarczy za jezyk pociagnac troche .

to Ty chodzisz do szkoly i zdecydowalas sie na dziecko?? Ale jak obiad robia to chyba dostaniecie troche obiadu porawda? Skoro nie placicie rachunkow a pineiadze ida tylko an zycie i dziecko to nawet gdyby Twoj maz zarabial 1000 zł bylabys w stanie odlozyc min 50 meisiecznie na ubranka dla dziecka.

No włąśnie dobre pytanie prowokatorko...? SOrry każdy kto zna życie, wie że babcie zawsze pomogą. A skoro nie musicie płacić rachunków!! i mimo że pracuje 1 osoba, to za te nawet minimalne 1000zł nie jedna kobieta musiała utrzymać siebie, męża i dziecko. Więc słaaaba prowo słabaaaa

Gość mak na rogalu
skąd oni mają brać na wasze utrzymanie pytasz? co za bezczelna dziewucha:O założyłaś rodzinę to sama ją utrzymuj! nie macie gdzie mieszkać (kisicie się na kupie kątem u teściów), nie macie grosza przy duszy a Ty się bulwersujesz bo ktoś Ci napisał prawdę w oczy....

Zolw Stefan - a ci troche ruszyć głową też nie szkodzi. Nie płacą rachunków bo mieszkają u mamy, pracuje tylko jej mąż, ma te minimalne 1000zł na jedzenie. Z tego, żyjąc ubogo, bo ubogo, ale można się wyżywić i ubrać (ciuszkami z lumpa) dziecko . Dałeś się nabrać na prowo, ale zaraz autorka coś wymyśli że 500 zł miesięczie jeszcze gdzieś idzie

moj maz zarabia 870 zl 120 pzu 60 pieluchy 60 komorki 30 mleko 89 moj miesieczny bilet jedzenie 300 reszta na dlugi z poprzedniego miesiaca i rzeczy codziennego uzytku i niech mi ktos nie mowi ze na wszytsko staracza

Czesc z was ludzie* jest zenujaca ... jedyne co potraficie to robic syf ... to wam najlepiej wychodzi. Sekcja innego czlowieka wyciaganie brudow szkoda tylko ze to wasze postepowanie to istne zwierciadlo waszej duszy i gownianego zycia ktore prowadzicie opartego na porownyaniu wszystkiego i wszystkich na szukaniu zla klamstwa i okrucenstwa w kazdym szczegole. Wstydze sie za was za wasze skrzywione spojrzenie na swiat na drugiego czlowieka .

Gość nanananna
no to z opieki ci się kasa należy :)

Wstydze sie was patrzac na to co tworzycie pod przykrywka pod tym parasolem anonimowosci jaki daje wam internet. Tchorze i nikczemni aktorzy dnia codziennego juz sami nie wiecie co jest wasa twarza a co maska. Wstydze sie was :(

Gość taa 870zl zarabia powiadasz
:D Przeciez nawet po zawodowce faceci na budowie kolo 1500zl zarabiaja, nawet gdzies na zadupiu wiec nie sciemniaj bo jakby facet tyle zarabial to szukalby innej pracy a z praca dla faceta nie jest trudno.

Gość vfdbvfdb
Autorko nie przejmuj się tymi wrednymi ludźmi,ja też wpadłam,ale daliśmy sobie radę i nikt nas o nic posądzić nie może,nie przejmuj się tym bo to zwykli niedowartościowany ludzie,którzy by dziecku lizaka nie kupili(oczywiście nie swojemu). Muszą się jakoś dowartościować i robią to najeżdżając na Ciebie,mam nadzieje,że znajdzie się ktoś dobrej woli i Ci pomoże,a może spróbuj jakiejś pracy chałupniczej? Zawsze jakiś grosz wpadnie,może niewielki,ale zawsze się przyda. Pozdrawiam.

nie pracuje na budowie... po liceum pracuje w hipermarkecie...

Augustyn lat nascie - amen dobry chrześcijanie 🖐️. Taki jest świat, każdy ma prawo do swojego zdania, sorry ale każdy ma prawo mówić to co tak naprawdę myśli. Nie będę ani miła, ani nie potrafie tego zignorować, ani współczuć. Ty nazwiesz to okrucieństwem a ja szczerą prawdą do bólu. Nikt mnie nie zmusi do bycia taktownym. To nie jad - to opinia. I nie tylko moja, jest wiele osób które nie mają pieniędzy żeby utrzymać dziecko - więc go nie mają. A mnie dzika furia opanowuje gdy słyszę historie o ludziach bez pracy za to 11 dzieci ---- i nawet gdyby to nie była prowokacja A TO JEST (AUTORKA najpierw pisze że jest 1,5 po ślubie i że to była wpadka czyli 11 miesięcy temu poczeli dziecko. I byli niby po ślubie. Byli po ślubie ale po co? Nie mieli kasy żeby zamieszkać gdzieś indziej niż w 3 pokojowym mieszkaniu na 9 osób. Po co ten ślub miał być - dla jaj?? )

Gość nanananna
Mloda mamusia synusia to czemu do opieki nie pójdziesz?

niebieska chmurka ale co cie to obchodzi???????????

Gość ansjaaaaaaa
Mloda mamusia synusia--Następna naciagaczka żerująca na naiwnosci ludzi w necie :-)

Gość zeby nie było.....
w to akurat wierze ze zarabia 870 zł, co z tego ,ze na budowie maja 1500....w marketach nadal zarabia sie psie pieniądze...

a kto mi cokolwiek da??? jak jestem w maturalnej klasie???

Gość nanananna
jak by tak zle bylo to do opieki po kase by poszła

Gość zeby nie było.....
rodzinne Wam sie należy, tez psie pieniądze,ale zawsze.

Gość vfdbvfdb
może poszukaj tej pracy chałupniczek?albo rób kartki okolicznościowe,ozdobne,sprzedawaj

Młoda mamusia synusia- ja też jestem ze śląska napisz na maila.To pogadamy.Może mieszkasz niedaleko.

Gość ansjaaaaaaa
Mloda mamusia synusia--nie siedz bezproduktywnie w necie zabrzac to zmniejszysz rachiunki z aelektrycznosc i jakos sobie dacie rade i kupisz małemu ciuszki.

Mloda mamusia synusia - obchodzi tylko tyle, że po pierwsze gdybyś naprawdę była w takiej sytuacji to byś już wszędzie szukała pomocy. Chyba mops w takich sytuacjach daje kilkadziesiąt zł miesięcznie na dziecko. Nikt nie bierze ślubów w 1,2 klasie liceum :o , choćby dlatego ŻE MAM KOLEŻANKĘ KTÓRA ZASZŁA W CIĄZE W 2KL LO I DLATEGO JAK I W INNYCH TEGO TYPU SYTUACJACH MA SIE INDYWIDUALNY TOK NAUKI. :). Pomijając już fakt że facet myślaący znalazł by prace na budowie itp. Ale pomijając tą prowokacje. Ja jestem bardzo za pomaganiem. Róźne są sytuacje, wyrzucenie z pracy, choroba partnera, gdy nie ma rodziców ani rodziny u której można mieszkać i na której się wesprzeć. Życie bywa naprawdę okrutne BAAAARDZO :(:(

Gość Ja tylko policze ile dostalasn
na pocaatek dla dzieck Becikow-1000zl becikow za wynagrodzenie ok 1000zl- ty nie pracowalas maz malo zalapaliscie sie jak nic... Rodzinne- jednorazowe ok 700zl i co miesiec ok 80zl... Jak juz dziecko skonczylo miesiac to mialas ok 3tys. Wystarczylo 500zl na ubranka na poczatek na fulkl wypasie... Pytanie gdzie posieliscie w ciagu miesiaca ponad 2 tysiaki To jest moje pytanie... Trzeba pomagac jak nic, zeby swiat nie zginal!!! Ale zanim pomoge chce wiedziec...