Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda mamusia synusia

Moze juz nie potrzebujesz?

Polecane posty

Gość mama Mateusza
wysłałam maila. Dziękuję za odpowiedź;-)

Gość do mak na rogalu
tu nie chodzi o dofinansowanie wczasów pod gruszą, bo jako instytucja państwowa wcale nie ma aż takich pieniędzy, też pracuję w państwowej instytucji i bieda w zakładzie aż piszczy, na tzw. "górze" to mają, ale "dół" to ledwie przędzie, tu chodzi o to, że ona dostaje dofinansowanie do wczasów z opieki społecznej z tego tytułu, że ma mały dochód, tak jak inne dzieci które korzystają z mops, do tego mops daje zasiłki docelowe, to sądzisz, ze ona nie dostaje, albo np. na leki, bo nie sadzę, że dzieci nie chorują, lub na wyprawkę dla dzieci do szkoły. Mops przyznaje innym rodzinom to nie uwierzę, że ona jako pracownik socjalny z małym dochodem nie korzysta, jeszcze nie widziałam żadnej biednej rodziny aby odmówiła przyjęcia pomocy. A jeżeli nie korzysta faktycznie z takiej pomoc no to rodzina jej pomaga, może jej rodzice czy tym podobnie ktoś z rodziny, ale też nie uwierzę, że za taką sumę żyję normalnie, mając wakacje itp. jak to opisuje.

Gość mama Mateusza
Agniecha niestety nie mogę wysłać maila do Ciebie. Wyszły jakieś problemy z dostarczeniem wiadomości. Może jakaś literówka;)

Gość mak na rogalu
do mak na rogalu- racja:)

mama Mateusza- pisałam z autorką i było oki,ale ostatnio zauważyłam że cosik szwankuje ta bestia. Najwyżej spróbuj jutro. Albo podaj mi swój i ja spróbuję.Może się odblokuje:P

Gość kiytta
mam nadzieje ze MAMA MATEUSZKA to nie autorka pod innym nickiem :O

wydaje mi sie że nie ponieważ autorka podała mi adres z innej miejscowości trochę oddalonej od tego co podaje mama Mateusza:)

Gość Mocno podejrzane to jest
Mama Mateusza jest oszustką. Wystarczy wpisać w google martusia2801 lub martusia2801@wp.pl I na przykład: http://martusia2801.fotosik.pl/zdjecia/1.html wychodzi na to, ze Martusia jest mamą małej Emilki, a nie Mateuszka hmmm Patrząc na fotki powodzi im się nie najgorzej. sprzedaje suknię ślubną szytą u znanej krawcowej hmm sprzedaje telefon za 400zł kupiony w salonie hmm Jak dla mnie MOCNO PODEJRZANE Bądździe ostrożni z pomocą takim osobom!

Gość mama Nikusia
ja też potrzebuję ubranek dla synka. Synek ma 5 miesięcy. Proszę pomóżcie :O

Gość mama Mateusza
do Mocno podejrzane to jest masz rację, martusia2801 ma córeczkę Emilkę;-) Jednak ja jestem jej kuzynką, też mam na imię Marta i też mieszkam w Międzybrodziu, zaraz obok niej. My nie mamy internetu, więc czasem wieczorami siedzę sobie u niej i korzystam z neta. Sama doszła do wniosku, ze skoro nie mam swojego konta to mogę korzystać z jej. Nie myślałam, ze ktoś to wykorzysta przeciwko mnie:O

Gość vfdbvfdb
i co kurde znowu się przejechałam? nie no normalnie wyrzucę te ciuchy,jak mam myśleć,że mnie ktoś tak okłamuje :|

mama Mateusza- ja jestem z drugiej strony Bielska:( Wysłałam ci meila. Jak dojdzie daj mi znać. Ja teraz już uciekam,nie stety moje robaczki wstają razem z kurami i nie dają mi pospać. Zajrzę jutro. Wszystkim życzę dobrej nocki🖐️

vfdbvfdb- u mnie już leżą te ciuszki od 4 lat i cały czas je mam wyrzucić,zbierałam się że w końcu zawioze je do szpitala pediatrycznego w B-B.I jak tak dalej pójdzie to nie zostanie mi nic innego jak tylko to zrobić:)

Gość mama Nikusia
to co pomożecie mi ?

I bądź tu dobry człowieku! Są takie ścierwa, przez które dzieciaczki biedne na prawdę potrzebujące odzieży, czy żywności jej nie dostaną!

Gość Kasjopea123
No nie wiadomo co myśleć qrka.

Gość vfdbvfdb
a ja chciałam być dobra,nawet kilka zdjęć wysłała,z to mama córki,a nie synka,kuźwa ludzie,gdzie wasza godność??

Gość mak na rogalu
ten ostatni link nie wchodzi. co tam jest?

Gość Kasjopea123
I weź tu pomóż:( Może ktoś osobiście zna biedną rodzinę? Ostatnio do moich drzwi zapukały dwie dziewczynki i prosiły o pieniądze na mleko dla swojego małego brata. I skąd mam wiedzieć, czy to nie ściema była? Człowiek robi się sceptyczny po takich doświadczeniach:-(

W tym ostatnim linku nasza kochana martusia2801 sprzedaje: Sprzedam nowiuteńki LG Cookie, na gwarancji, prosto z salonu. Posiada ekran dotykowy, świetny aparat, funkcję rysowania własnych obrazków i wiele, wielem innych wspaniałych funkcji. Ok. 400zł Cena do negocjacji. Okolice Bielska - Białej. email: martusia2801@wp.pl Zlikwidujcie odstęp przed przecinkiem w linku to powinien wskoczyć.

Albo wpiszcie w google jej maila i link ósmy od góry pokazuje to ogłoszenie.

Gość vfdbvfdb
no właśnie może ktoś zna biedną rodzinę,która chciałaby ubranka? jak założyłam temat,że oddam ubrania to żadnej odpowiedzi niestety..

Gość Miss skalpela
no widzicie co się dzieje, i mamuśka mateusza uciekła :O Najśmieszniejsze jest to, że jak ktoś napisze na początku topiku, że to sciema i pewnie ciuchy potem autorka sprzeda na allegro to stado "wron" na niego napada, że ludzie nie maja teraz empatii, są puści itp. Jak nie macie co zrobić z ubrankami to zanieście je do MOPSu, tam chętni zawsze się znajdą.

Gość mak na rogalu
eh, szkoda gadać....tak, jasne kuzynka ma tak samo na imię, ona PRZYPADKOWO korzysta z jej skrzynki....oszustka 😠

Gość vfdbvfdb
kuźwa ja to naiwna strasznie jestem,dałabym od serca ale temu kto naprawdę potrzebuję..tylko taka prawda,że ten kto potrzebuje-nie ma komputera i internetu,nie oszukujmy się,że naprawdę biedni ludzie to mają

LG cookie tanim telefonem nie jest.

Gość Kasjopea123
Też chciałam pomóc, ale nie oszustce. Może lepiej oddać ciuszki do jakiegoś domu dziecka, zadzwonić, zapytać? Są biedne rodziny, ale jest też dużo podszywaczy wykorzystujących sytuację i dobroć innych niestety:-(