Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Harvey Keitel

Wiem, że już zawsze będę sam dlatego nawet nie szukam ani nie robię sobie

Polecane posty

Gość prawda objawiona nr 286
"Offerma mogl sie poswiecic dla dobra sprawy" kilka dni temu napisałam, co myślę na temat offermusia. i to były moje ostatnie zdania na temat użytkownika o., więc nie będę nawet komentować tych żałosnych tekstów.

"ja 'nawiedzam', a ty już tu zgniłeś lifek " Ja nawiedzam pod czarnym kolorem a Ty... cenzura :D

A kto tu przeżuca? Mam swoje poglądy poparte życiowym (niestety)doświadczeniem. Co poradzę kiedy każdy kogoś znalzał a mnie traktuje się jak przyjaciółke z penisem? "jestes taki wartościowy, zazdroszczę twojej przyszłej dziewczynie" - to usłyszałem od kobiety którą kocham. Byłem taaaki wspaniały, że czuła się nie godna być ze mną... i wybrała ciapatego.

Gość Misiaku
Mialam mala przerwe. Obowiazki kury udomowiona, juz widze jak milo bedzie po meczu :D Uzaleznienie od prawiczkow?! A z tego da sie wyleczyc? Powinien byc darmowy psycholog dla ludzi z kafe... albo od razy psychiatra...

Gość prawda objawiona nr 349
Lelouch, nie ty jeden zostałeś zraniony, nie ty jeden źle trafiałeś kilka razy. skopane życie miałbyś wtedy, gdybyś się ożenił, miał dzieci i twoja żona okazałaby się po jakimś czasie 'złą kobietą'. porównaj siebie z facetem w takiej przykładowej sytuacji i pomyśl sobie, kto ma gorzej.

nie pierdol... aktualnie tez mi sie tak wydaje, jednak na bank sie znajdzie jakis co wytrzyma moje humorki i wstretny charatkerek:D

Harvey Keitel - nie czytaj tych bzdur wypisywanych przez 'znajomego ktosia'. to długowieczny prawik, zna się tylko na prawictwie :classic_cool:

"nie czytaj tych bzdur wypisywanych przez 'znajomego ktosia'. to długowieczny prawik, zna się tylko na prawictwie" Znam sie tak na prawictwie jak ty na szydelkowaniu :D

"Znam sie tak na prawictwie jak ty na szydelkowaniu" nie zaczepiaj mnie bo nie będę z tobą dyskutować. i tak wiemy, że zaliczasz co wieczór tę samą laskę, a na imię jej kafeteria :classic_cool:

"Jak ktoś jest idiota bez wyobraźni to co tu porównywać" to o mnie czy mężu-nieszczęśniku? :D bo wiesz, różnie w życiu bywa. przesadzasz. no ale jak chcesz się unieszczęśliwiać, to nikt nie może ci zabronić. a tak btw. - dlaczego ja też jestem kurwą? :D i jakie masz na to dowody? :classic_cool:

Gość Misiaku
Co Ty chcesz, posmialam sie :p Przynajmniej jednej osobie humor sie tu poprawil :)

topik fajny, będziemy podbijać :p

Gość Misiaku
Dobrze wiedziec, kto wygral mecz :)

Misiaku: mówisz o sobie? ;-) Looser: Daj spokój, ten mecz może aspirować do miana "najbardziej frajerskiej porażski sezonu". Jak Cracovia mogła tego nie wygrać? Masakra. Ten Suworow (albo Suwarow) z niezłej strony się pokazał. Jutro Wisła w Bełchatowie, ciekawe jak wejdą w tą rundę.