Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Harvey Keitel

Wiem, że już zawsze będę sam dlatego nawet nie szukam ani nie robię sobie

Polecane posty

Prawda objawiona: Dobre :-) Fajnie napisane. Zwłaszcza fragment o zdartych kolanach.. Rzeczywiście brzmi to jak jakaś dalekowschodnia mądrość :D :P Jak już wspomniałem, nie mam obsesji prawictwa ani seksu samego w sobie, nie staram się o samo zamoczenie :P Staram się zmienić na wielu płaszczyznach, idzie to wprost fatalnie. Chyba ogólnie nie jestem zbyt dobry w "głębszych" relacjach z ludźmi

Real nie ma nic złego w siedzeniu w domu z książką, to, że nie chodzisz na imprezy nie oznacza dożywotniej samotności :) nie daj sobie wmówić, że jesteś przegrany - nie każdy realizuje się w związkach, są inne ambicje, które możesz spełnić... najgorsze, co możesz zrobić to poddać się

Gość prawda objawiona nr 286
"nie staram się o samo zamoczenie" oczywiście mam na myśli zamoczenie nóg w strumyku na romantycznym spacerze z dziewczyną :classic_cool:

Gość Misiaku
Wiem. Mowi siostra siedmiolatka. Taki maly dreczyciel. Ale coz, w koncu jest mezczyzna... Wyjasniam: bardzo duza roznica wieku miedzy nami jest. Alleluja, mama jutro wraca po 2 tyg :D ps tez lubie ksiazki. Za nudziarza sie nie uwazam. Singiel - to ostatnio powinno brzmiec dumnie,a tu jakos brzmi... badziewnie.

I po co wmawiacie mu , że ma szansę? Spróbuje, zbłaźni się i znów złapie doła.

Gość Misiaku
Italia. Wcale nie jest tu slonecznie. To tez przerklamowane. 'Harvey Keitel prawda objawiona nr 286 "jesteś gorszy niż baba" Nawet bym powiedział że gorszy niż prawiki' Haha dla tego tekstu warto sie pomeczyc od czasu do czasu na kafe :D Humor poprawiony :)

bo na kafe wszystko brzmi badziewnie :) singiel = stara panna, której nie udało się złapać chłopa mężatka = osoba, która zmarnowała sobie życie i młodość, aby prać skarpety, gotować obiady i rodzić dzieci kafe to jakiś internetowy trójkąt bermudzki :o nie dosyć, że wciąga, to jeszcze ciągnie na dno :p

"Nawet bym powiedział że gorszy niż prawiki" żartujesz. znam ich jak własną kieszeń :D oni są najgorsi z najgorszych :classic_cool: rób co chcesz, tylko z nimi nie dyskutuj i nie słuchaj ich rad wziętych z 'doświadczenia'.

"najgorsze, co możesz zrobić to poddać się " Jeśli chodzi o kobiety to poddałem się. Wszędzie dobrze gdzie was niema. Zerwałem wszystkie kontakty, "przyjaźnie" z nimi itp. Nie mam zamiaru tracić nawet dnia na podrywanie - coś co przynosiło mi tylko frustrację i myśli samobójcze.

Gość już zaczynają
:D nie znajdziesz dziewczyny,nie masz szans,po co sie oszukujesz,nie walcz o kobietę,to ich rady za msc będziesz pisać jak oni.

Gość TH is IT
I prawidłowo Ja mam 27 lat i 10 miesięcy i nie miałem nigdy dziewczyny

Gość Misiaku
Ja tu z przerwami zagladam od jakis 4 lat. To na serio uzaleznia. Marnota i ciemnota, poplatana zwpisami kilku fajnych ludzi tworzy mieszanke wybuchowa :D Przynajmniej na kafe nie czuje sie samotnosci. :D

Real no to nie podrywaj - realizuj się w inny sposób :) chyba najgorsza forma spędzania czasu to właśnie kafe i kumple-prawiki z ich wspaniałymi mądrościami dotyczącymi życia :p

Gość efewoiyfgwe
zielony żelek to była dziewczyna Ofermy:P

mamy takie szanse na dziewczynę jak Finlandia na złoty medal olimpijski w hokeju :o

Remis, 1:1. Szałachowski. Wcześniej Cracovia 2 razy uderzała w słupek/poprzeczkę. A w Italii mają lepszą ligę. I też skorumpowaną :D

"zielony żelek to była dziewczyna Ofermy " Doprawdy? :classic_cool: to malo wazne kim byl/byla Ale znow nawiedza kafe :D

"Jeśli chodzi o kobiety to poddałem się" super. ale w takim razie po co godzinami pierdolić o babach na kafe? nie lepiej zająć się czymś pożytecznym i rozwijającym?

"realizuj się w inny sposób " Będę musiał. Jak długo można być dla takiej emocjonalnym tamponem a ona rżnie się z pierwszym lepszym obcokrajowcem.

Gość efewoiyfgwe
wraca bo jest uzależniona od prawiczków:P:D

Real Life musisz znać swoją wartość :) nawet jeśli nie wyglądasz jak z żurnala, to nie oznacza, że zadowolisz się byle czym... powodzenia w samorealizacji!

"wraca bo jest uzależniona od prawiczków" hahaah niespelniona fantazja z prawiczkiem :D Offerma mogl sie poswiecic dla dobra sprawy :classic_cool:

Gość TH is IT
Z moim mózgiem jest wszystko w porządku Geniuszem nie jestem i samych 5 czy 4 w szkole nie miałem ale jest wszystko w normie

"Ale znow nawiedza kafe" ja 'nawiedzam', a ty już tu zgniłeś lifek :classic_cool: "Nigdy nie miałas do nikogo urazu?" miałam i mam. ale nie przerzucam go na całą populację.