Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcus marco marc

Przyjechalem do dziewczyny na nasza pierwsza noc i co widze?!

Polecane posty

Gość marcus marco marc

Bylo to tydzien temu. Znamy sie juz 3 miesiace i postanowilismy sie przespac ze soba. Przyjezdzam do niej i co widze? Widze ja w potarganych wlosach i obrzydliwej pizamie w krate: wielkie pantalony i ogromna koszula, w ktorej tonela (zestaw flanelowy) a do tego bambosze- kroliki :-O :-O :-O. Czego innego sie spodziewalem. Jeszcze mi nagadala,ze zalozy swoja sexy bielizne koronkowa :-O No faktycznie mega sexy to bylo. Gdzie ten wasz romantyzm panie? Ach, na kolacje byla pizza z zamowienia, a ja przywiozlem dosc drogie wino do tej taniej pizzy. Powiedzialem jej o tym, a ona mnie wyzwala od sztywniakow i jeszcze powiedziala zebym se nimfy szukal na łakach w przeswitujacej haleczce i dal jej spokoj.... :-O GDZIE WASZ ROMANTYZM??

Gość nieprwdwopodownbase
pod zły adres trafiłeś! przyjedz do mnie to oczy ci zbieleja

Gość eskari
gdzie Twoje wyczucie chlopie ? Moze chciala Cie sprawdzic, a Ty dales plame. Wlasnie w takich sytuacjach mozna sprawdzic faceta, ale nie kazdy przechodzi ten egzamin. Echhhh

Gość marcus marco marc
Nic z tego, kocham ja, ale czasami to naprawde przegina :-O

Gość marcus marco marc
Ej ej panie moje drogie! A co to za sprawdzanie faceta? My juz nie mamy po nascie lat ;-) Btw jak ona chce mnie sprawdzac to ja juz sie boje kolejnych testow :-O

Gość kolacja przy świecach
powinna przygotować coś pysznego ale jednocześnie lekkostrawnego, żeby nie było niespodzianek po zjedzeniu;) ale co?

Gość eskari
nie boj sie, raczej chwytaj dzien, a nie marudzisz. a moze ona wlasnie tak to sobie wyobrazala, ustalaliscie cos wczesniej ?

po 3miechach juz ja kochasz?:D kurde a podobno im wiecej zakrytego tym bardziej ma sie ochote sprawdzic co jest pod........ BRAK WYOBRAZNI KOLES! I TO tY NEI JESTES ROZMANTYCZNY:p

Gość marcus marco marc
Pisalam przecie, ze sama mnie nakrecala, ze sexy bielizne zalozy! A tu co? To flanelowe COS! I ta pizza jeszcze do tego i te kapcie! A ona? Smieje sie ze mnie i z mojej reakcji, no ale chyba rozumiecie, ze inaczej to sobie wyobrazalem, a tu taki SZOK wzrokowy! Nie wam oceniac co to za kochanie po3 m-cach, bynajmniej bardzo mi na niej zalezy. W zyciu nie spotkalem takiej dziewczyny :-) No ale z ta pizama, to bez przesady! NIe na pierwsza wspolna noc chyba co?

Gość marcus marco marc
Poza tym mowilem jej jeszcze godzine przed spotkaniem, bo sie stresowala troche, zeby wyluzowala! Widac niepotrzebnie bo sie wyluzowala az za bardzo :-O

Gość moze ona ma poczucie humoru
i specjalnie tak zrobila

Gość krótko mowiac zalujesz
ze nie kupiles tanszego wina!?! a byl seks?

Gość marcus marco marc
Ach ludziska!! Ale bylo ok i doszlo do konsumpcji tyle, ze mialam takie romantyczne wizje no. Co do jej poczucia humoru- ma MEGA poczucie humoru, abstrakcyjne, troche taki angielski humor. Jak wszedlem i zobaczylam ja to ona wtedy do mnie, ze ma nadzieje, ze podoba mi sie jej sexy komplet. Aha! I mowila, ze myslala jeszcze nad walkami ale ostatecznie wybrala kapcie- kroliki. Wariatka no! Ale na pierwsza wspolna noc mogla se darowac kurcze.

Gość marcus marco marc
kuzwa czemu ja robie literowki z zenskimi koncowkami?! moze dlatego ze taki babski sie czasem przy niej czuje :/ w kazdym razie miedzy nami jest spoko, ale powtarzam; SPODZIEWALEM SIE CZEGOS INNEGO.

Gość marcus marco marc
Po 3 miesiącach liczyłem jednak na coś innego - nie wiem, na odrobinę klasy, lekką nutkę dekadencji?? A tymczasem znów musiałem zwalić sobie w samochodzie: O

Gość marcus marco marc
o kurwa jestem kobietą

Po raz nie wiadomo który można by tutaj odwrócić sytuację: -Dziewczyna zakłada temat w którym żali się,że po trzech miesiącach chodzenia ze sobą przyszedł czas na ich Pierwszy Raz. Rozanielona zrobiła się na bóstwo i odwiedza swojego ukochanego.... który otwiera jej w poplamionych dresach pytając jaką pizzę chce zamówić... A teraz eskari i reszta pań z tego tematu -> proszę spojrzeć monitorowi prosto w piksele i bez mrugnięcia okiem przyznać,że wasza odpowiedź byłaby taka sama - że facet jest niezły zgrywus a dziewczyna jest jakaś nienormalna, sztywna i powinna przeprosić swojego faceta za to,że się czepia :) I dare you....I double dare you, motherfucker ! Say it !:classic_cool: