Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 marcus marco marc

Przyjechalem do dziewczyny na nasza pierwsza noc i co widze?!

Polecane posty

Go艣膰 marcus marco marc

Bylo to tydzien temu. Znamy sie juz 3 miesiace i postanowilismy sie przespac ze soba. Przyjezdzam do niej i co widze? Widze ja w potarganych wlosach i obrzydliwej pizamie w krate: wielkie pantalony i ogromna koszula, w ktorej tonela (zestaw flanelowy) a do tego bambosze- kroliki :-O :-O :-O. Czego innego sie spodziewalem. Jeszcze mi nagadala,ze zalozy swoja sexy bielizne koronkowa :-O No faktycznie mega sexy to bylo. Gdzie ten wasz romantyzm panie? Ach, na kolacje byla pizza z zamowienia, a ja przywiozlem dosc drogie wino do tej taniej pizzy. Powiedzialem jej o tym, a ona mnie wyzwala od sztywniakow i jeszcze powiedziala zebym se nimfy szukal na 艂akach w przeswitujacej haleczce i dal jej spokoj.... :-O GDZIE WASZ ROMANTYZM??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nieprwdwopodownbase
pod z艂y adres trafi艂e艣! przyjedz do mnie to oczy ci zbieleja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eskari
gdzie Twoje wyczucie chlopie ? Moze chciala Cie sprawdzic, a Ty dales plame. Wlasnie w takich sytuacjach mozna sprawdzic faceta, ale nie kazdy przechodzi ten egzamin. Echhhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcus marco marc
Nic z tego, kocham ja, ale czasami to naprawde przegina :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcus marco marc
Ej ej panie moje drogie! A co to za sprawdzanie faceta? My juz nie mamy po nascie lat ;-) Btw jak ona chce mnie sprawdzac to ja juz sie boje kolejnych testow :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolacja przy 艣wiecach
powinna przygotowa膰 co艣 pysznego ale jednocze艣nie lekkostrawnego, 偶eby nie by艂o niespodzianek po zjedzeniu;) ale co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eskari
nie boj sie, raczej chwytaj dzien, a nie marudzisz. a moze ona wlasnie tak to sobie wyobrazala, ustalaliscie cos wczesniej ?

Udost臋pnij ten post

po 3miechach juz ja kochasz?:D kurde a podobno im wiecej zakrytego tym bardziej ma sie ochote sprawdzic co jest pod........ BRAK WYOBRAZNI KOLES! I TO tY NEI JESTES ROZMANTYCZNY:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcus marco marc
Pisalam przecie, ze sama mnie nakrecala, ze sexy bielizne zalozy! A tu co? To flanelowe COS! I ta pizza jeszcze do tego i te kapcie! A ona? Smieje sie ze mnie i z mojej reakcji, no ale chyba rozumiecie, ze inaczej to sobie wyobrazalem, a tu taki SZOK wzrokowy! Nie wam oceniac co to za kochanie po3 m-cach, bynajmniej bardzo mi na niej zalezy. W zyciu nie spotkalem takiej dziewczyny :-) No ale z ta pizama, to bez przesady! NIe na pierwsza wspolna noc chyba co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcus marco marc
Poza tym mowilem jej jeszcze godzine przed spotkaniem, bo sie stresowala troche, zeby wyluzowala! Widac niepotrzebnie bo sie wyluzowala az za bardzo :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze ona ma poczucie humoru
i specjalnie tak zrobila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kr贸tko mowiac zalujesz
ze nie kupiles tanszego wina!?! a byl seks?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcus marco marc
Ach ludziska!! Ale bylo ok i doszlo do konsumpcji tyle, ze mialam takie romantyczne wizje no. Co do jej poczucia humoru- ma MEGA poczucie humoru, abstrakcyjne, troche taki angielski humor. Jak wszedlem i zobaczylam ja to ona wtedy do mnie, ze ma nadzieje, ze podoba mi sie jej sexy komplet. Aha! I mowila, ze myslala jeszcze nad walkami ale ostatecznie wybrala kapcie- kroliki. Wariatka no! Ale na pierwsza wspolna noc mogla se darowac kurcze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcus marco marc
kuzwa czemu ja robie literowki z zenskimi koncowkami?! moze dlatego ze taki babski sie czasem przy niej czuje :/ w kazdym razie miedzy nami jest spoko, ale powtarzam; SPODZIEWALEM SIE CZEGOS INNEGO.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcus marco marc
Po 3 miesi膮cach liczy艂em jednak na co艣 innego - nie wiem, na odrobin臋 klasy, lekk膮 nutk臋 dekadencji?? A tymczasem zn贸w musia艂em zwali膰 sobie w samochodzie: O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcus marco marc
o kurwa jestem kobiet膮

Udost臋pnij ten post

Po raz nie wiadomo kt贸ry mo偶na by tutaj odwr贸ci膰 sytuacj臋: -Dziewczyna zak艂ada temat w kt贸rym 偶ali si臋,偶e po trzech miesi膮cach chodzenia ze sob膮 przyszed艂 czas na ich Pierwszy Raz. Rozanielona zrobi艂a si臋 na b贸stwo i odwiedza swojego ukochanego.... kt贸ry otwiera jej w poplamionych dresach pytaj膮c jak膮 pizz臋 chce zam贸wi膰... A teraz eskari i reszta pa艅 z tego tematu -> prosz臋 spojrze膰 monitorowi prosto w piksele i bez mrugni臋cia okiem przyzna膰,偶e wasza odpowied藕 by艂aby taka sama - 偶e facet jest niez艂y zgrywus a dziewczyna jest jaka艣 nienormalna, sztywna i powinna przeprosi膰 swojego faceta za to,偶e si臋 czepia :) I dare you....I double dare you, motherfucker ! Say it !:classic_cool:

Udost臋pnij ten post