Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirasiaaa

termin porodu na wrzesień

Polecane posty

hej mam nadzieję ze są tu kobiety które mają termin na wrzesień fajnie byłoby podzielić sie objawami i zachciankami itp jakie mamy :)

Ja sama jestem z września, a termin mam na 22,09 :) więc prezent na urodziny wspaniały :)

jestem taka szczęśliwa bo po 1,5 roku czasu na teście zobaczyłam 2 kreseczki :) masz jakieś objawy albo zachcianki?

może akurat urodzisz w dzień swoich hehe mój maż jest z pażdziernika wieć miesiaca czasu nie przenosze hehe :)

mirasiaaa no to super Gratulacje :) w którym tyg jesteś? Narazie tylko takie małe zachcianki i duży apetyt :) bolące piersi i powiększone, ból w okolicach jajników

ja jestem w 11 tyg za tydzien mam badania prenatalne poniewaz 2.5 roku temu poroniłam :( ale teraz jestem pozytywnej myśli :)

mnie na samym początku piersi bolały teraz już mi przechodzi nie bolą aż tak mocno :) miałam bóle podbrzusza dostałam tabletki i est ok jak narazie a Ty który tydzień?

to trzymam kciuki, no lepiej zrobic to badanie jeśli tylko mam pomóc. No wczesniej miałam częstsze bóle podbrzusza, teraz mniej lekarz powiedział że wrazie czego mogę brać nospe, ale narazie nie brałam. No ja 10 tydz i 3 dzień :)

masz może koszmary senne wziazne z dzidziusiem? bo ja mam :( myślę że dlatego że przejmuję się tymi badaniami :(

no zdarzają sie, też sie przejumuję, poza tym źle sypiam w nocy budze się, coś mi się poprzestawiało eh będzie dobrze musimy wierzyć w to i mysleć pozytywnie!!

grunt to pozytywne myślenie :) ja tez tak mam z tym snem ... za to w dzień mogę spać co godzine hehehe idę już lulu życzę dobrej i spokojnej nocki :) i również trzymam za Ciebie i Twojego dzidziusia kciuki :)

Też ide spać, dziękuje i też trzymam mocno za Was kciuki :) i pisz ! dobranoc :)

Gość caterinka aa
Ja też na wrzesnień :)) Tylko data nie jest jeszcze wyznaczona. Jestem w 12 tc . Wizytę mam 12.03 na 12 w lutym też miałam 12 na 12-stą ehh może dobry znak??? mam nadzieję że wszystko będzie do końca ok. Trochę się boję i mam dziwne sny, chyba dlatego że to moje pierwsze dziecko. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :)) Będę tu zaglądać i śledzić wasze przygody pa pa :**

caterinka aa musisz być dobrej myśli :) każda z nas ma obawy w końcu jesteśmy kobietami :) a co do snów to ja też mam dziwne wręcz nawet koszmary :) ale to tylko sny ;) trzymam kciuki :)

Cześć dziewuszki :) ja po wizycie, wszystko ok mam tylko lekka anemie, ale dzidziuś cudowny :) piękny widok i jak szybko rośnie :) co u Was?

hej :) no to cudownie :) ja jutro mam badania prenatalne, boje się cholernie ale jestem pozytywnej myśli :)

witam jest to moja 4 ciaża i dzisiaj mialam usg. Dzidzia ma 15 tydz i 6 dni. Waży 153gramy i prwdopodobnie jest to chłopczyk.Termin mam na 18 sierpnia i niewiem czy sie tam nie przenies . Z okresu mam na 5 wrzesnia .

jestem już po badaniach :) na dzień dzisiejszy jest wszystko wporządku :) za tydzien mam powtórkę bo dzidzia była niegrzeczna i nie chciała pokazać się zprofilu ;) także cały stres opadł ;) Piękne przeżycie gdy usłyszy się bicie serduszka malucha :)

agacia83 ja z okresu mam na 24 sierpień ale miałam bardzo nieregularne także najbardziej prawdopodobny jest ten na 15 wrzesień który wykazało usg :) Mychaa jak tam Twoje samopoczucie?

no to super że wszystko dobrze :) ja jestem przeziębiona i mam zwolnienie od dzis do piatku więc bede odpoczywać. Mam też bóle pęcherza bo mam lekkie zapalenie i chodze często do wc biorę urospet gin mi kazał mam nadzieje że przejdzie..

ja też mam zapalenie od luteiny dopochwowej i stosuję teraz te po język. Tobie życzę duuuużo zdrówka :)

jestem po 2 badanich :) dzidzia jest zdrowa :) przyzierna karkowa prawidłowa jestem bardzo szczęśliwa :)

Dziewczyny topik na wrzesien juz jest:) Termin wrzesień 2010 zapraszamy tez jestem wrzesnióweczka:)

mirasiaaa to strasznie się cieszę :) ja dopiero mam wizyte pod koniec miesiąca i już się nie mogę doczekać i też się niepokoje, żyje od wizyty do wizyty. Czuję sie nieźle, pęcherz dokucza i przeziębienie, ale daję radę :)

mnie też coś przeziębienie łapie :( ale nie jest tak źle :) ja następne badania prenatalne mam w maju :) a następną wizyte za miesiąc :) i już nie mogę się doczekać :)