Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniejakpytanie

Jak długo przeżywacie rozstanie?

Polecane posty

Gość pytaniejakpytanie
W porządku, ale skoro to nie jest ten facet, skoro on juuż do mnie nic nie czuje to i tak i tak nie będziemy razem. Nie mam zamiaru czekać latami na coś co i tak nie da żadnych rezultatów. Nie wiem czy jest sens marnować kolejne lata młodości? Mam 27 lat i każdy dzień, miesiąc, rok zwłoki to czas stracony. Nie chcę sie pewnego dnia obudzić i żałowac, że nie dałam sobie szansy po poznanie kgokolwiek. Pragnę tego faceta ale nie wiem czy on jest dla mnie. Skoro ode mnie odszedł to znaczy, że nie był dla mnie. Że nigdy nie będzie.

Gość gość
Jestem z chłopakiem 1,5 roku. I dla niego i dla mnie to był pierwszy poważny związek. A od świąt... zachowywał się dziwnie i nie mówił o co chodzi, bo nie chciał mnie zranić. Pokłóciliśmy się i prawie od niego odeszłam. Ale wróciłam. Płakał tak, że jeszcze nigdy nie widziałam żeby ktoś tak płakał. Powiedział, że tak bardzo boi się, że mnie straci. A jednocześnie nie wie, co czuje. Musiałam działac. Zamówiłam urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl a on znowu pokochał mnie całym sercem : )

Gość gość
witam wszystkich,mam 28 lat i swego czasu zostawila mnie kobieta, czułem jakby cale zycie mi runelo wszystkie plany zniknely czułem ogromna pustke, nie mogłem sobie z tym poradzic, zostalem sam jak palec zero znajomych wszyscy sie gdzies rozeszli, pozostalo mi tylko praca dom i tak w kólko. Postanowiłem uczynić wszystko by ją odzyskać. Pomogl dopiero sposób ostateczny. Zamowilem urok milosny z http://urokmilosny24.pl – wróciła : )ja znowu mam normalne poukładane życie.

Gość gość
trwa to już ok 2 lata, przez ten czas z nikim się nie związałam. Cały czas myślę o tamtym, nadal go kocham...