asmana 0 Napisano Marzec 19, 2010 ojj to prawda, ciągle wychodzę do kibelka a najgorsze jest nocne wstawanie, przynajmniej jak do karmienia..... a jaku brzuch sie robi wielki, jak balon:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 19, 2010 czyli wychodzi ze masz malo tluszczu w tluszczu:);) wysoka jestes wiec 70 kg to nie jest duzo nawet bez odchudzania.ja 155 i mi 60 kg wystarczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 19, 2010 oj tłuszczyku to ja mam ,ta cholerna oponka mnie trzyma:) Ja musze miec 63 ale tym tempem może do grudnia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 19, 2010 wlasnie palaszuje warzywka mieszanke chinska z piersia i przyprawami.pychotka.mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 19, 2010 jadłam własnie mój ulubiony serek wiejski mój pierwszy posiłek w domu zjem fasilkę szparagową i cyca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 19, 2010 no moja droga poprostu bedziesz mega laska za ok 10 kg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 19, 2010 hahahahaha..., nie kpij ze mnie koleżanko:) Zapraszm na kawkę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 19, 2010 kawka moze byc:) i wcale nie kpiepo prostu mam siostre 172/65 i jak na moj gust to niezla lufa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 19, 2010 a ja.................maly paczus i gdzie tu sprawiedliwosc na tym swiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 19, 2010 ja mam siostre 170 cm i 55 kg - i gdzie tu sprawiedliwość??? ale pocieszam się tym że ta siksa ma 17 lat a ja 29:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 19, 2010 moja 24 ...urodza dzieci to sie troszke zdefasonuja:) albo i nie:) one byly po nas wiec nam poszlo w rozum i sadelko dla nich zostal ubogi material genetyczny czyli same gnaty;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 19, 2010 a my już po dzieciach... i będziemy niedługo super laski a potem one będa się męczyć z Dukanem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 19, 2010 nie jestem taka jedza oby nie musialy zamierzam wlasnie robic protomajonez zobaczymy czy zjadliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 19, 2010 czesc dziewczynki widze ze tu ostra dyskusja co do diety po urodzeniu dzieci,nie straszcie mnie bo ja przed i jak pomysle ze bede sie zmagac z nadwaga to strach mnie ogarnia,tyle lat kontroluje wage a tu ciaza hormony i kto wie jak bede wygladac wrr..nie znioslabym +20kg sprzed lat :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 19, 2010 mala0484 chudzinko ty masz moze ze 3 kilo do zrzucenia a ja ech:( wlasnie zrobilam protomajonez-wyszedl mi ok konsystencja tez. smak obrzydlistwo zaraz wywalam go do kibla.wole juz salatke z jogurtem niz to.bleeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 19, 2010 mala 0484 schudnac mozna zawsze przy odrobinie wysilku.a dziecko to bedzie twoj najwiekszy skarb zreszta pewnie za jakis czas sama sie przekonasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 19, 2010 waga jest jaka jest ale mysl ze przede mna jescze ciaza mnie martwi bo mam tendencje do tycia i co z tego ze przez 7 lat panuje nad waga jak ciaza zrobi ze mnie wieloryba-oczywiscie ja mam taki plan zeby w ciazy sobie nie folgowac i jesc zdrowo ale unikac tlustych potraw i slodyczy ale jak bedzie to sie okaze,w sumie jak zaczelam brac tablety anty tez sie balam ze przytyje i bede wygladac jak pulpet ale nie przytylam od hormonow wiec moze nie bedzie tak zle hehe ale sie rozpisalam refleksje przyszlosci :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 19, 2010 ja tez cale zycie mialam problemy z waga w ciazy sobie pofolrowalam i efekty niestety zostaly do dzis.jesliteraz zdecydujemy sie na 2 dziecko to napewno bede unikac weglowodanow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 19, 2010 kaamii wierze bardzo ze tak bedzie jak piszesz-na razie dorastam jeszcze do tego faktu ale powolutku instynkt macierzynski sie zbliza bo juz az tak nie przeraza mnie ciaza jak kiedys :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 19, 2010 papa , niedlugo ide na uczelnie ble...-mam lenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 19, 2010 dziewczyny jestem załamana moja mała ma zapalenie oskrzeli z podejrzeniem zapalenia płuc, nie wiem czy nie wylądujemy w szpitalu :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 19, 2010 uuuu...to szczerze wspolczuje,te chorobska sa okropne,oby wszystko bylo dobrze i nie doszlo do zapalenia pluc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 20, 2010 MaaLaa i jak córeczka??Mam nadzieję że mimo wszystko siedzicie w domku?? A gdzie reszta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagódka22 0 Napisano Marzec 20, 2010 ja jestem i to 3 kg szczuplejsza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isabelka 0 Napisano Marzec 20, 2010 I ja jestem ;) mam nadzieję że córcią Małej jest już lepiej... u mojej udało się interweniować gdy zapalenie oskrzeli dopiero się rozpoczynało. teraz skręcamy szafy, więc za bardzo nie mam czasu. zajrzę wieczorkiem papatki ps dzisiaj niestety 0,4 kg do przodu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 20, 2010 cześć dziewczynki kochane!!! :) jesteśmy w domu, całe szczęście tylko zapalenie oskrzeli i zastrzyki, ale stracha miałam ,do 24 przesiedziałam w szpitalu , badania prześwietlenie itp, mala się opłakała za wszystkie czasy ale całe szczęście nie musiałyśmy zostać w szpitalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagódka22 0 Napisano Marzec 20, 2010 no to sie cieszymy bardzo :) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 20, 2010 jagódka dzięki i gratuluje spadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olensja 0 Napisano Marzec 20, 2010 Czesc dziewczęta!!! Przede wszystkim zdrówka dla chorowitek zycze!!! pogoda teraz taka nijaka własnie, raz ciepło a raz zimno...ehhh Ja dzisiaj wystartowałam w Dukanem...waga 69,3...:( mam nadzieje że się uda... bede tu na pewnoe zagladać jesli moge oczywiście :) pozdrowionka i miłego weekendu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagódka22 0 Napisano Marzec 20, 2010 olensja zapraszamy do nas :) Maałaa19 dzieki :) ciesze sie z tych 3 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach