MaaLaa19 0 Napisano Marzec 22, 2010 przeczytałam Was pobieżnie :) nastazja kefir można jak jest 0% max 3% tł ja nie pije bo nie lubię, ja pije jogurty naturalne o% serki homo 0% kupuje w aldi , pije jogurty 0% tł z cukrem owocowe albo jeden mały w ciągu dnia albo pół dużego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 22, 2010 olensja ja też się słabo czułam przez pierwsze dni i to chyba 3 dni były, a później luzik , nie ćwiczę na razie bo nie mam kiedy, ale mam dużo ruchu w pracy i przy dziecku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 22, 2010 zyciula ja ma Cię w końcu na NK? :) asmanka jak się trzymasz muszę się przyznać - wymiękłam wczoraj i zjadłam kawałek ciastka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagódka22 0 Napisano Marzec 22, 2010 Mała19 Ty grzesznico hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 22, 2010 jagódka ale byłam wczoraj u spowiedzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagódka22 0 Napisano Marzec 22, 2010 zartuje przeciez :) wiesz zamowiłam dzisiaj age w aptece bo mi sie za punkty nazbierało a farmaceutka mowi ze miesiac musze czekac bo na stanie nie mają ;o za miesieac to ja mam zamiar utrwalac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 22, 2010 jagódka no to rzeczywiście za miesiąc to Ty nie będziesz miała co ważyć ;), ja też chcę sobie kupić wagę ale na razie mam tyle wydatków ,ze muszę sobie odpuścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olensja 0 Napisano Marzec 22, 2010 A ja już sama nie wiem, miałam 2 kolki nerkowe i tak sie boje o te moje nerki... na razie trawam..moze bardziej south beach niz dukan ale początki są bardzo podobne... zobacze po 5 dniach jak bede się czuła i zdecyduje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 22, 2010 olensja zdrowie najważniejsze , zrób badania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyciula 0 Napisano Marzec 22, 2010 MaaLaa19 luknij na NK:) napisalam do Ciebie zebys wiedziala,ktora to ja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyciula 0 Napisano Marzec 22, 2010 kaamii do chudzielca to jeszcze hohoho :) ale powiem Ci baaaardzo jestem zadowolona z dotychczasowych rezultatow i motywacje mam dzieki temu ogromna:) pozdrawiam goraco wszystkie kobietki:) i zycze spadow duuuuuuuzych wszystkim:) Jagodka jak sie czujesz? Jak Twoje plecki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 22, 2010 zyciula nie mam wiadomości na NK :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 22, 2010 znowu nie ma nikogo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagódka22 0 Napisano Marzec 22, 2010 wydaje mi sie ze troszke lepiej :* leje w nie wode ile wlezie ;) dzieki za troske zyciula :* teraz i tak pol dnia jestem na komputerze to chcac nie chcac beda bolaly :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 22, 2010 kurcze a ja ostatnio mało pije :( ale od jutra muszę zacząć więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olensja 0 Napisano Marzec 22, 2010 Dzisiaj sie najadłam wiec czuje sie dobrze na razie trwam na 1 fazie i zobaczymy co bedzie jutro 4 dzień... a chce 5 wiec w czwartek byłyby już warzywka... dzisiaj wypiłam w sumie 6 kubków róznej zawartości i 0,5 litra wody.. na początek chyba wystarczy ja dopiero ucze sie picia wiecej hehehe... aaa no i zjadłam dzisiaj ogórki kiszone i kilka pomidorków koktajlowych, wiem ze sie nie powinno ale nie dałam rady.... a czy parówki drobiowe chudziutkie mozna ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagódka22 0 Napisano Marzec 22, 2010 mala 19 bierz sie za picie !!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 22, 2010 jagódka postanawiam poprawę olensja nie wiem do końca co z tymi parówkami, bo czytałam chyba wszystkich firm i mają około 12 % tł nawet te dziecięce, ale być może się mylę, moze dziewczyny napiszą coś więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 22, 2010 idę spać dziewczynki papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagódka22 0 Napisano Marzec 22, 2010 moim zdaniem to lepiej np zrobic sobie zrazy z miesa mielonego i ugotowac na wodzie bo w parówkach to wiecie peło chemii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagódka22 0 Napisano Marzec 22, 2010 dobrej nocki mała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olensja 0 Napisano Marzec 22, 2010 No własnie wiem ale mam taka ochote na parówke... aa zobacze rano jak wstane. a tymczasem ide spac spijcie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagódka22 0 Napisano Marzec 22, 2010 olensja ty to na badania marsz ;p i wiadro wody itp na sniadanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagódka22 0 Napisano Marzec 23, 2010 witam wszystkie spiochy ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 23, 2010 hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jagódka ja to codziennie na 7 do pracy zaiwaniam więc nie pośpię sobie zbyt długo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagódka22 0 Napisano Marzec 23, 2010 Maałaa19 ja to bym prace chciała :( wiesz jakie siedzenie w domu jest bez sensu? i jakie rozleniwiające :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 23, 2010 jagódka wiem siedziałam rok bez pracy, a jak zaszłam w ciążę to ponad 1,5 roku na zwolnieniu plus macierzyński, no ale to ostatnie to już co innego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..amaris.. Napisano Marzec 23, 2010 Czesc Dziewczyny:) Od dluzszego czasu nosze sie z zamiarem zrzucenia kilku zbednych kilogamow..Postanowilam wkoncu,ze do Was dolacze:) Dzis 1dzien.. Mam nadzieje,ze tym razem bede konsekwentna..bo wstyd sie przyznac,ale latwo mnie "zwiesc na pokuszenie":/ Pozdrawiam Was goraco-buziaczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MALA0484 0 Napisano Marzec 23, 2010 Czesc Dziewczynki. A ja musze Wam sie przyznac ze ostatnio zle sie czuje,brzuch mam wzdety mimo ze jeszcze dzis nic nie jadlam,do tego chyba mam grzybice ukladu pokarmowego bo jezyk mam bialy jak mleko i ten posmak w ustach fuuuj,no i waga ani drgnie normalnie zalamka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 23, 2010 amaris powodzenia trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach