Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola

PRAGNĘ DZIECKA-starające się i te przed staraniami.2010

Polecane posty

Gość starania za dwa miesiące
Dzięki ze we mnie wierzysz ;). No ale też nie chciałabym urodzić pierwszego dziecka w wieku 35 lat, bo to zdecydowanie za późno!

justys---> sorry że pytam nie odpowiadaj jeśli nie chcesz. ale co było przyczyną poronienia?

Gość MalaGosia29
moja Mama urodziła nam brata po gdy miała ponad 40lat! jest między nami 11 lat różnicy. jest moim oczkiem w głowie ;) ale może już niedługo przestanie nim być :P

nie wiadomo. takie rzeczy sie poprostu zdarzaja i zaden lekarz tego nie wyjasni. wszystko bylo ok az tu nagle plamienia i diagnoza ze to poronienie.... czytalam nawet na necie jakie moga byc przyczyny ale tez pisze ze zdarza sie to czesto bez przyczyny, poprostu na mnie wypadlo

Mnie mama urodziła w wieku 37 lat, jak na tamte czasy późno...No i nie jestem zwolenniczką późnego macierzyństwa, a tym bardziej pierwszego dziecka po 35 roku życia...

Gość MalaGosia29
kochane muszę kończyć bo Misiaczek się zrobił głodny i chce się przytulić :P wpadnę jutro! trzymajcie się i miłego wieczorku życzę - owocnego ;)

tam wcześnie, to podobno zdarza się często poronić, nawet wiele kobiet o tym nie wie, że było w ciąży...

malagosia trzymaj się, powodzenia! :) Ja jeszcze nie mogę się starać, ale już niebawem..

moja bratowa poroniła 2 razy około 3 miesiąca, no ale i tak mają dwoje zdrowych dzieciaczków :), więc nie ma co się martwić na zapas.

Cześć dziewczyny!Widzę,że nasz topik się rozwija i bardzo się z tego powodu cieszę:)Nie martwcie się na pewno wszystko będzie dobrze:)Przypuszczam,że każda kobieta prędzej czy później ma jakieś obawy- to jest normalne . starania za dwa miesiące na pewno sobie poradzisz:)

Podziwiam Was dziewczyny, że mając 21 lat już jesteście gotowe na dziecko. Ja to byłam jeszcze dzieciakiem w tym wieku ;)

starania za dwa miesiące ja uważam,że jestem już na to gotowa:)Poza tym myślę,że ma każdą kobietę przychodzi taki czas,że chce być matką:)Ja myślę,że na mnie taki czas już przyszedł i bardzo bym chciała takiego małego bobasa no ale niestety jakoś nie wychodzi:(

choc i tak uwazam ze nie wiecie w co sie pakujecie i chcecie miec dziecko w wieku 21 lat bo nie macie zadnego lepszego pomyslu na zycie :)

kazdy ma inne podejscie do zycia. dla mnie najwazniejsze bylo zalozenie rodziny i teraz posiadanie dziecka. a np moja szwagierka jest w moim wieku i zyje ciaglymi imprezami i ani mysli sie ustatkowac

lola musisz wyluzować, bo to nic dobrego jak się napinasz, wyregulujesz cykl i powinno się udać. ja mam wzorcowe cykle, no ale to też nie daje pewności, nic nie daje pewności, no ale trzeba być dobrej mysli :)

kazdy ma inne podejscie do zycia. dla mnie najwazniejsze bylo zalozenie rodziny i teraz posiadanie dziecka. a np moja szwagierka jest w moim wieku i zyje ciaglymi imprezami i ani mysli sie ustatkowac

jusys, pewnie ze tak :) to super ze nie chcesz sie rozwijac zawodowo ani robi kariery, przeynajmniej jest mniejsza konkurencja dla ambitnych kobiet :)

No 21 lat i staranie się o dziecko, to obecnie rzadkość, choć powoli zauważam, że znów dziewczyny zaczynają wcześniej zakładać rodziny tzn. ok 20 roku życie i nie chodzi mi o wpadki...

Ten jeden post, to nie mój, to podszyw ten z tą karierą!

Zgadzam się z justys1818 każda kobieta jest inna:)Poza tym dziecko nie musi oznaczać końca kariery!!!Ja rozkręcam własną firmę i nie uważam,że ciąża miał by mi w tym przeszkodzić!

Dziewczyny musicie zastrzec sobie nick hasłem wtedy nikt nie będzie się podszywał pod was

NICK.............WIEK.......CYKL STARAN.......TERMIN SPODZIEWANEJ @ lola...............21................5.................. PRZERWA MalaGosia29....29................1...................trw a Wpiszcie się do tabelki:)

ja aktualnie studiuje i uwazam ze kariere mozna zrobic zawsze a dziecko nie zawsze zjawia sie wtedy gdy my tego chcemy.

NICK.............WIEK.......CYKL STARAN.......TERMIN SPODZIEWANEJ @ lola...............21................5.................. PRZERWA MalaGosia29....29................1...................trw a justys1818......21................4....................? ????