Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gwiazdor

Mężczyzna idealny - Czy istnieje a raczej czy istnieją?. Tak...

Polecane posty

Gość blankastaraduopa
Gwiazdor to Żyd , na bank kastrat

Gość jestes Zydem
???

Ideałów brak. Nie ma idealnego człowieka. W każdym jest coś, co sprawia, że jest normalny - jak inni. Z zewnątrz idealny ? a jakie ma wnętrze ? idealne ? Nigdy w to nie uwierze ! To nigdy nie idzie ze sobą w parze ! Więc dajcie spokój i nie piszcie o tych derdymałach - ideałach ;/ ;/

Gość dr Hesus Natasowicz
zrównowarzony i kulturalny muflon najlepiej się nadaje na męża . . . ale dawcą genów często jest cwaniak . . . truteń do odchowu . . .

Gość masz dzieci
??

Gość blankastaraduopa
on nie ma wacka , jest żydem

Gość tak go za wzor stawiacie
"obejrzyjcie ten materiał , o tym właśnie człowieku , o mężczyźnie ... W szczególności Ty gwiazdor , i jeżeli zastanowisz się jak zachował byś w jego sytuacji , i dojdziesz do wniosku , że nie poddał byś się tak jak on ... możesz pisać o walce i o całym tym bełkocie który uskuteczniasz , nie poparty żadnym doświadczeniem., tylko czysta teoria... http://www.youtube.com/watch?v=9dQ69yrwVKQ&f eature=related " tak go pod niebiosa wynosicie, chwalicie, stawiacie za wzor charakteru i mestwa.... a ktora by sie z nim umowila? :D wiec przestancie, z laski swojej, pierdolic farmazony

Gość jasne ..
Skromność, która obezwładnia faceta to tylko jej podróba i nie ma ze skromnością nic wspólnego i jest wynikiem głupoty. Skromność, która wypacza inne pozytywne rzeczy w człowieku jest czymś negatywnym. Np: Będę skromnym, więc nie pokażę mojej żonie jak bardzo ją kocham... Będę skromnym, więc nie będę błyszczał w pracy przed koleżankami tu leży istota skromności, która swą kwintesencję czerpie z mądrości. sorry co to ma wspolnego ze skromnoscia? :o skromnosc wcale nie neguje poczucia wlasnej wartosci, ani tym bardziej nie ogranicza wyrazania uczuc :o

Gość jedna mała m
Stoczyłam parę bitew, o mniejszym kalibrze niż ten na filmie. Walczyłam o siebie, bo okazuje się, że życie to właśnie walka o siebie. Dookoła słyszałam głosy, żebym dała spokój, bo i tak mi nie wyjdzie. Byłam zawzięta. Pokonałam wszystko i osiągnęłam swój szczyt. Próbowano mnie zaszufladkować - nigdy na to nie pozwoliłam. Dostałam od życia po głowie, ale jestem szczęśliwa, bo zachowałam to co jest dla mnie najważniejsze - wiarę w siebie i swoje możliwości, optymizm i radość wewnętrzną.

Gość Mister_x
Gwiazdor, a Ty poznałeś kim jesteś?