Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzmeczonaaa

5 miesiac ciazy- a ja delej zmeczona...

Polecane posty

Gość zzzmeczonaaa

nic mi sie nie chce, spie po ok 8- 10 godz, daje corke do szkoly i jak wracam to nie mam sil ... klade sie i zasypiam... juz niewiem co robic... wstaje z bolem glowy, niewyspana... czy ktos tak ma? jak sobie z tym radzi? nie chce przespac calej ciazy :(

ja tak miałam... spałam całe dnie nawet do sklepu czy obiad zrobic to dla mnie było jak skazanie

Gość zzzmeczonaaa
dla mnie wlasnie tez.. ale sie staram... w poprzedniej ciazy czulam sie swietnie (ok 5 lat temu) ale terazz to masakra... z checia juz bym urodzila.. chcialabym by powrocila do mnie energia ale jakos nie chce.. :(

A miała jeszcze jak na złośc wymioty prawie do 8miesiąca z czego dwa razy byłam w szpitalu...

Gość nootela
Ja jestem w 15 tygodniu i też szybko się męczę, choć przez pierwsze trzy miałam masakrę- wstawałam o 8, coś porobiłam i o 11 zasypiałam na stojąco. Trochę się martwiłam, bo rzeczy, które robiłam wcześniej z palcem w nosie, teraz męczyły mnie niebywale. A na ciągłe spanie, doświadczone dookoła mnie mówią: "Śpij śpij, bo potem to Dzidziuś nie da Ci pospać":) Także radzę nie martwić się, tylko słuchać swojego organizmu... W swoim czasie przejdzie chęć na spanie. Pozdrawiam serdecznie

ja w pierwszej i w drugiej ciąży padałam na twarz a teraz w trzeciej ciąży tryskam energią.

hej ja jestem w połowie osmego miesiaca całą ciąze jestem ospala, nic mi sie nie chce jak bym miala wiecznia kaca ;/ do tego ciagle wymiotuję tak juz pewnie bedzie do konca. Dobrze, że już nie dlogo.