Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo tak sobie mysle....

sprawdzily sie wam wrozby przez sms?

Polecane posty

bo ja wysylalam jakis czas temu do J.S. za 2,44 ale niestety juz tych uslug nie ma...a wszystko mi sie sprawdzalo. Teraz wyslalam gdzies indziej i oczywiscie nic! wiem ze glupio wysylac smsy i tracic pieniadze, ale tamte mi sie sprawdzaly a teraz co? Macie cos sprawdzonego?

Gość ja ci powiem
tego nie wiem , ale wczoraj wysłałam sms do pewnej wróżki , poróżniłam sie trochez przyjacielem , niepotrzebnie mu nagadałam , zle sie z tym czuje , od kilku miesięcy nie mam z nim kontaktu , niepokoi mnie ta sprawa , poradzila mi , abym nawiązała z nim kontakt , bo on podobno teskni i brakuje mu naszego kontaktu , a sam ma pewne obawy , zeby sie odezwac , nie wiem , musze to przemyslec , co zrobić..

a do kogo pisalas? i ile placilas za smsa?

Gość ja ci powiem
takie wróżby online , chyba Marita sie nazywała, 2, 44 zł za sms

Gość gość
Mi się sprawdza, ale tylko to co sama podejrzewam. Mam dosc dobrą intuicję, a wróżek pytam się tylko po to aby potwierdzic moje obawy/zdanie na jakiś temat. Ale mam też tak, że w jednej sprawie żadne karty nie widzą przyszłości. W sensie nie da się ich zinterpretować-wychodzą bzdurne odpowiedzi.

Gość gość
Tak się składa że u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl byłam osobiście i mogę polecić z czystym sumieniem. Zna się na rzeczy.

Gość gość
Stawianie kart Tarota? To nie dla mnie! Tak myślałam, ale jednak ogromna chęć ratowania rozpadającego się związku skłoniła mnie do zadzwonienia do wróżki Diany (z wrozkadiana.pl). Znam teraz przyczynę swoich problemów miłosnych i wiem, jak je rozwiązać. Dziękuję Ci wróżko!