Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BezGra nic

Zdradziłam, co dalej?

Polecane posty

Gość BezGra nic

Gość BezGra nic
Najgorsze ze stałam sie dziwka. zdradzilam dla kasy. on o tym wie.. probuje wybaczyc.. ale nie wiem czy bd mial sile. Mam problem bo nie wiem czy powinnam z nim byc nie potrfie z nim i nie potrfaie bez niego.. jest mi zle pomozce. nie krytykujcie

Bez krytyki, to jedynie konfesional Ci zostaje :P Ja za batmana robic nie moge ;) Co do tematu, i pytania w nim zawartego - wymysl cos sama, skoro wystarcczyla chwila, zebys dokonala zdrady :O

z rozpedu, wkradl sie blad - 'konfesjonal' oczywiscie byc powwinno *

Krytykować nie będę, Twoje życie... Jestem tylko ciekawa, co Cię do tego skłoniło, że za kasę... na kosmetyki potrzebowałaś, czy leki?

Gość BezGra nic
to była zachciewajka.. glupie zacmienie.. najgorsze ze wszyscy mi mowia zebym zostawila mojego aktualnego.. ze nie jest mnie wart.. ze b nie bd z nim szczesliwa.. i chyba maja racje... jednak tak ciezko mi to przyjac.. w koncu 1,5 roku bylismy razemm. zastanawaiam sie dlaczego zdradzamy?? brakuje na m czegos?

ehh ile masz lat ? piszesz jak typowo rozdarta 16stka, ktory jest dla mnie lepszy.

Gość BezGra nic
21.. bo jestem rozdarta.. nie chcodzi ktory dla mnie lepszy.. p prostu nie wiem czy powinnam dalej ciagnac ten zwiazek.. czy pobyc sama... nigdy tak nei mialas/es?